Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Videh da su dodali Snowrunner u Extra katalog, pa sam ga instalirao pre par dana i bukvalno od tada samo njega igram :D
Neverovatno koja zaraza, a čak je i podrška za volane dobra. Frustrirajuće je u početku, ali čim se malo pohvataju stvari sve legne na svoje. Svako veće brdo, potopljen put, srušen most je kao mini boss za kojeg se pripremaš dok izviđaš teren tj. mapu, kojih ima baš puno. Dostupni su čak i modovi, pa ko ne želi da se rve sa blatom nego hoće da se zeza u sandboxu u nekom 8x8 APC-u, može i to :D
Svaka preporuka za ljubitelje vožnje
Ja probao malo, kud god da krenem zaglavim se u blatu do članka :D

Мала помоћ око Асасинс Крид Одисеја.
Скинуо сам игру из каталога. Играм је баш дуго. Можда имам неких 80 сати у игри.
И дошао сам до зида,не знам шта даље.
Дошао сам до дела кад треба да се отвори Атлантида. Имао сам оне 3 пећине где ме је чекала она девојка холограм. Где је требало да се пронађу 3 знака у свакој пећини по један. То сам одрадио и отишао у део где је атлантида. Опет ту је девојка холограм,и ту куцам она три имена. Укуцао сам сва три,врата се отворила,и ту ме прекида онај глас из Анимуса и не улази у та отворена врата. Од тад се вртим по свету и не капитам шта требам да урадим да наставим даље.
Свака сугестија је добродошла.

Да цитирам сам себе... 😃
Изгледа да ту почиње ДЛЦ зато мени неће да настави причи.
Игра је из каталога и ту је ваљда основна верзија доступна само...

Ja probao malo, kud god da krenem zaglavim se u blatu do članka :D
Igra kao da je soulslike u neku ruku, potrebno je dosta trial and error-a da bi se napredovalo, i to je posebno ispoljeno na početku kada u suštini ne znaš šta radiš. Izbegavaj duboko blato i one bare sa početnim kamionima, i kreni da istražuješ mapu pre svega sa onim pikapom. Kad pronađeš prve nadogradnje za vozila i unaprediš ih, sve ide dosta lakše.
Poprilično je bitno i planiranje rute, vrlo slično Death Strandingu.

Да цитирам сам себе... 😃
Изгледа да ту почиње ДЛЦ зато мени неће да настави причи.
Игра је из каталога и ту је ваљда основна верзија доступна само...

Tako je, u osnovnoj verziji igre treba da ubijes 4 mitska bica i posle one lopte poredjas dole na ulasku u Atlantidu, onda isto tu dobijas Staff of Hermes od Pitagore i to je to, predjen Atlantis quest u glavnoj igri.
Ali preporucujem ti da uzmes i Legacy of the First Blade i Fate of Atlantis, oba su odlicna DLC-a i prosiruju pricu.

Пс плус сам узео преко Турске.
А игра је из каталога.
Претпостављам да не могу да се докупе него мора цела игра сад?

Mogu, dokupis samo DLC-eve i radice sasvim normalno, sve dok je igra u katalogu imaces pristup i kupljenim DLC-evima, ako je izbace nekad iz kataloga onda bi morao da kupis osnovnu verziju igre.

Evo sad upalio, odigrao do 15og minuta, dao go i odmah me izbacio. Popizdeo sam.
Nemam drugi net, ne mogu da probam.
Samo mi je sa efootball probl3m. Sve ostalo radi normalno i na kompu i na 5 telefona
Isti problem. PS4 slim. eFootball. Od 20. Jula mislim da su krenuli problemi sa tim. Testirao net, sve u redu. MTS optika

Prilozi

• IMG_20230801_143213.jpg
    IMG_20230801_143213.jpg
    291.5 KB · Pregleda: 15
Ja sam im pisao i na mail ali za sada bezuspesno, dobio odgovore da probam da resetujem ruter, drugi kabal... sve neke uopste stvari. Tek nakon 10ak mailova su prosledili nekome mail i od tada cekam osgovor. Zadnjih par dana ni ne igram, samo se iznerviram. Cekam 3.08 izbacuju v3.0 valjda ce update resiti problem

Samo da potvrdim da sam jednom imao taj slucaj u toku utakmice.

Tacnije dva puta, u challenege event-u gde treba da se ostvari 1+, 3+, 5+ bodova da bi se dobilo 50 coins-a.

Jednom vodio 1:0 i puce veza i meni se racunalo kao poraz, kao da sam ja napustio utakmicu.
Drugi put gubio 3:1 i puce veza, meni se onda racunalo kao pobeda... tako da se izjednacilo ali bilo je poprilicno glupo. Pogotovo da mi se to desi u utakmici koju moram da dobijem da bih osvojio coins-e.

Posle toga, nisam ni nastavio... igrao pre neki dan, ali tu vise nije bilo problema.

Ma ovo nije jednom, ovo je non stop svaki dan. Dream team liga, u sred utakmice, na pocetnom ekranu, kad me spoji sa protivnikom. Uzme neki put pusti me da odigram par utakmica ali posle opet isto.

Sad probah malopre i da, neigrivo je. Sporo kroz menije, non stop ucitava duže nego inače. Započeo jednu utakmicu, odigrao poluvreme pa “pukla veza” i vodi mi se kao izgubljen mec.

To je od prethodnog update-a, barem meni…

Uspeo sam u ruteru da promenim DNS na 1.1.1.1 i čini mi se da je bolje. Od 10 mečeva 1 pukao samo.

Mene je bilo sramota da ista pisem u vezi golfa, svi kojima kazem da mi se svidja sport mi se smeju 😂
On topic: da, igra je super, slazem se.
Golf ozbiljna prica , moracu i ja da probam gotivio sam ko klinac da igram na telefonu je bila na nokia telefonu nesto ali sam zaboravio koji to golf bio :LOL:

Golf ozbiljna prica , moracu i ja da probam gotivio sam ko klinac da igram na telefonu je bila na nokia telefonu nesto ali sam zaboravio koji to golf bio :LOL:
Ove golf igre su mnogo realističnije od igara koju su inače popularne, ako si samo za malo neprecizan loptica ide mnogo dalje u stranu od onog što je bila namera i moraš da znaš sva pravila golfa da bi se takmičio. Jedini mod koji je arkadan je golf verzija battle royale moda u kom se zajedno sa drugima trkaš ko će brže da ubaci lopticu , tu svi igrate na istom terenu i u svakoj rundi ispada odredjeni broj takmičara koji nisu bili dovoljno brzi.

Ove golf igre su mnogo realističnije od igara koju su inače popularne, ako si samo za malo neprecizan loptica ide mnogo dalje u stranu od onog što je bila namera i moraš da znaš sva pravila golfa da bi se takmičio. Jedini mod koji je arkadan je golf verzija battle royale moda u kom se zajedno sa drugima trkaš ko će brže da ubaci lopticu , tu svi igrate na istom terenu i u svakoj rundi ispada odredjeni broj takmičara koji nisu bili dovoljno brzi.
Mozda odlicna prilika da se nauce pravila u golfu :LOL: definitivno cu da probam kad stignem, sad mi trentuno diablo 4 przi sate

Probao Trial

Callisto Protocol - nije loše, ali brate još jedna zombi priča. Ako nekad bude za dž u PS+ možda i odigram celu.

Construction Simulator - Ako ste ikad hteli da upravljate sa raznim građevinskim mašinama ovo je igra za vas. Malo mi je kamera tupava, ali ovo svakako planiram da odigram celo kad bude u katalogu.

Uspeo sam u ruteru da promenim DNS na 1.1.1.1 i čini mi se da je bolje. Od 10 mečeva 1 pukao samo.

Može kratko objasnjenje, gde i kako?

Mislim znam gde, samo da nešto ne pogresim… mada mogu vratiti na default opet.

Isto mts internet je kod mene u pitanju. :)

Slična i dalje… igrao uglavnom AI challenge, to je išlo bez problema.
Probao i protiv pravih protivnika, nisam nijednu partiju uspeo da odigram.

Ligu sam odigrao 3 utakmice, 2-3 su pukle a da nisu ni počele.

Pritom i dalje je ista verzija 2.6.0.
Tek treba da izađe 3.0.0.

Slična i dalje… igrao uglavnom AI challenge, to je išlo bez problema.
Probao i protiv pravih protivnika, nisam nijednu partiju uspeo da odigram.

Ligu sam odigrao 3 utakmice, 2-3 su pukle a da nisu ni počele.

Pritom i dalje je ista verzija 2.6.0.
Tek treba da izađe 3.0.0.
Puca i dalje. Ne vidim sad neki pomak. Tražio sam od Konamija da mi pošalju IP adrese njihovih servera, da odradim test spram toga. Ali kažu neće da otkrivaju IP adrese.

Ovo je verovatno prelomni trenutak da se PES batali. A eno hvale se da imaju preko 650 miliona downloada efootball verzije za mobilne telefone. Tako da se vidi u kom pravcu sve ovo ide i ko im je ciljna grupa. Mi konzolaši smo izgleda postali metuzalemi. O PCu i da ne pričam kolko ih boli ona stvar. Jedino što tamo može da se razvije više alata za editovanje.

Kakav bre PES, to je mrtvo jos pre 15 godina bilo...
Posle PES 6, sve je krenulo naglo na dole i gubljenje vremena. Samo FIFA.

Pomirite se sa time da je eFootball zapravo beta test za novu Fifu i sve bude bolje :D

Puca i dalje. Ne vidim sad neki pomak. Tražio sam od Konamija da mi pošalju IP adrese njihovih servera, da odradim test spram toga. Ali kažu neće da otkrivaju IP adrese.

Ovo je verovatno prelomni trenutak da se PES batali. A eno hvale se da imaju preko 650 miliona downloada efootball verzije za mobilne telefone. Tako da se vidi u kom pravcu sve ovo ide i ko im je ciljna grupa. Mi konzolaši smo izgleda postali metuzalemi. O PCu i da ne pričam kolko ih boli ona stvar. Jedino što tamo može da se razvije više alata za editovanje.
Kada igram ligu, znatno mi manje puca igra... mozda 1 u 10 meceva, cak i manje.

Dok kada igram neki od onih challenge events-a online protiv pravog protivnika, pocnem 1 od svakih 5 meceva i tu mogu da budem srecan ako ga i zavrsim.

Stvarno steta ako im je mobilna verzija primarni cilj tj ciljna grupa.

Ali verovatno je nesto do njih, jer do pre tipa 10-14 dana sve je radilo bez greske.

Kakvo je iskustvo tog besplatnog fudbala ako se igra single player? Jel bar blizu spomenutog PES6 po gameplay iskustvu?

Kakvo je iskustvo tog besplatnog fudbala ako se igra single player? Jel bar blizu spomenutog PES6 po gameplay iskustvu?
Brate teško to može da se poredi. Jeste PES6 bio dobar u svoje vreme, pa i nakon toga neki period. Mislim da ga i danas igra jedna grupa zagriženih likova. Ovo ti je nešto što je nastalo više od 15 godina nakon PES6. Teško može da se poredi. Ali uglavnom i taj besplatni eFootball može da se igra online. Imamo na pes Serbia forumu takmičenja. Menadžer ligu koja je spoj PESa i Football managera. Da nije toga odavno bih prestao da igram pes. 40ak igrača ima. Nekad više, nekad manje.

Nisu još ubacili master ligu, become a legend itd. Trebalo bi od septembra i to da rešavaju.

Nazad
Vrh Dno