Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ne vidim razlog zasto nece htjeti na Nalogu1.
Ista je regija i ista Država,DLC bi trebalo da se instalira na konzoli i povezuje sa igrom.

Uvek mozes da cekas jos minimim 2 godine sesticu, po jos vecim cenama 😀

Pogledao sam koliko trenutno kosta nova PS5 Pro konzola, strasno gde je otisla cena 😱

Zato je stari kalkulant - ja, kupio na vreme. 😀 Koliko se krecu?
Zavisi gde kupuješ, ali uglavnom cene su otišle u nebesa. U proseku koliko sam ja gledao u zadnje vreme kreću se između 120-140k ponegde i više. Za polovno iskreno ne znam jer nisam ni pratio cene polovnih.
Ja sam isto kao da sam znao pa sam kupio još prošle godine u Julu. 😏

Pa do kraja 2028. će samo rasti cene svega sa memorijom.

Ja kupio svojevremeno za 720e 😀

Ja mislim da sam ja platio tu negde oko 750 eur. To je samo konzola. Tu ne računam disk drive, edge kontroler itd.. 🤣

Izgleda nema vise za 120k, sad idu od 140.000 pa na gore.
U jednoj radnji ima za 137k ali to je refurbished.

Ja sam u januaru uradio zamenu : moj obican PS5 + 300e za nov Pro
Vec sam tad nanjusio u kom pravcu ide sve ovo.

Kad izadje PS6 ili ga uzeti odmah po prvoj ceni ili ne uzimati uopste

Ja sam u januaru 2025 prodao prvi onaj digital i dodao jos 400e...

Imam obe konzole nisam fenboj nijedne samo dobrih igara ali Sony pravi bukvalno sebi ovu situaciju

Prilozi

Ja cekam da vidim PSP 3 na sta ce da lici, snagu i cenu, a PS6 bice, jer ce biti preskup a igara svakako nema da ga prodaju i pitanje koliko ce biti jaci od PS5 Pro-a.
Mada kako nismo imali nista AAA od exluziva, moze da se desi sa PS6 da izadju fazon tri na launchu, ali kako je krenulo, da li ce biti studija da rade za Sony uopste. 😀

Kod Iraca su uvek iste cene u radnjama, kad ih ima na lageru. Trenutno Pro nema, ostalih ima ali se to menja svakog dana.

Ja cekam da vidim PSP 3 na sta ce da lici, snagu i cenu, a PS6 bice, jer ce biti preskup a igara svakako nema da ga prodaju i pitanje koliko ce biti jaci od PS5 Pro-a.
Mada kako nismo imali nista AAA od exluziva, moze da se desi sa PS6 da izadju fazon tri na launchu, ali kako je krenulo, da li ce biti studija da rade za Sony uopste. 😀
mozda ce bloodborne raditi u 60 fps

Pa nisu oni sisali vesla, sve te igre ce da budu remasterovane u 60fps za 70 ili 80 usd za PS6.
Ne bi me cudilo da tako neki hit bude launch title za PS6, tipa RDR2 remastered

PS5 Digi bio 410e na launch-u, bar je mene toliko izašao.

Ovde se polovan PRO samo konzola prodaje na tradera i idu do +1400€. Švedska. Ne mogu da verujem da neko daje tu sumu samo za polovnu konzolu.

2K onda lagano kad izadje GTA VI, taman da ga predjem na brzaka i na oglase, da se zaradi x3. 😀

Nazad
Vrh Dno