Mislim da na to niko ne može da ti da pravi odgovor.Isplati se li uopste sada kupi peticu po ovim cenama?
Gdje ovo ima kod nas?
Zavisi gde kupuješ, ali uglavnom cene su otišle u nebesa. U proseku koliko sam ja gledao u zadnje vreme kreću se između 120-140k ponegde i više. Za polovno iskreno ne znam jer nisam ni pratio cene polovnih.Zato je stari kalkulant - ja, kupio na vreme. 😀 Koliko se krecu?
To je lako reci ali pitanje je da li ce ih biti na stanjuKad izadje PS6 ili ga uzeti odmah po prvoj ceni ili ne uzimati uopste
nisi napisao koliko si ih platio, o tome se pise ovde 😀Imam obe konzole nisam fenboj nijedne samo dobrih igara ali Sony pravi bukvalno sebi ovu situaciju
mozda ce bloodborne raditi u 60 fpsJa cekam da vidim PSP 3 na sta ce da lici, snagu i cenu, a PS6 bice, jer ce biti preskup a igara svakako nema da ga prodaju i pitanje koliko ce biti jaci od PS5 Pro-a.
Mada kako nismo imali nista AAA od exluziva, moze da se desi sa PS6 da izadju fazon tri na launchu, ali kako je krenulo, da li ce biti studija da rade za Sony uopste. 😀
Pogledao sam koliko trenutno kosta nova PS5 Pro konzola, strasno gde je otisla cena 😱
PS5 day 1 dobio beše 500 ili 550€nisi napisao koliko si ih platio, o tome se pise ovde 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari