markocurcic33
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2020
- Poena
- 95
Op op, update za witcher 3 🙂
Razumem, razlikuje se od ostalih...Ja sam probao ponovo, ali bas mi ne ide da ga igram. I kretanje i kamera su mi nekako bas cudni, mada mozda samo treba da se naviknem, ne znam..
blog.playstation.com
With these, we are bringing the benefits of AI-guided upscaling to PS5. While PSSR remains the gold standard on PS5 Pro, QSSR provides some notable improvements to both image detail and image stability on PS5.
Coming October 22, 2026, for PC, October 29, 2026, on consoles*, free for all existing owners of METRO 2033 Redux and METRO Last Light Redux on Steam, Epic Games Store, Windows Store, GOG, PlayStation 5 and Xbox Series X|S.
Pa za prvi - 2033 i drugi - Last Light ide update.Da da video sam da ide update samo nisam shvatio da li je za sve ili samo neke. Onda čekam ...
Šta uzimate u Indiji? Jel PS+ nešto povoljniji od US regiona?Za indijski PSN nalog dopuna mora biti za indijski region. Ako čekate da se PSN India gift kartice ponovo pojave na Amazon.in, postoji Telegram bot koji šalje obaveštenje o dostupnosti: https://t.me/AmazonProductAlertBot. Stanje može brzo da se promeni, pa ga proverite pre kupovine.
Bila je jedna Metro igra i na PS3Redux su remasterovane igre jos iz PS4 generacije, originalne su bile samo za PC. Inace, mozda bolje da sacekas jos 3- 4 nedelje jer izlazi:
Sto se tice redosleda slobodno igraj kako su izlazile, 2033, Last Light etc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari