Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ja sam probao ponovo, ali bas mi ne ide da ga igram. I kretanje i kamera su mi nekako bas cudni, mada mozda samo treba da se naviknem, ne znam..

Pa da, za običan PS5/Slim. Ovo znači nije baš na nivou PSSR, ali definitivno je unapređenje:
With these, we are bringing the benefits of AI-guided upscaling to PS5. While PSSR remains the gold standard on PS5 Pro, QSSR provides some notable improvements to both image detail and image stability on PS5.

vodi neko evidenciju? jel ovo prva dobra vest iz Soni headquartersa ove godine?

Ali što sonijev menadžment ne može da se sabere već celu generaciju pa se eto nisu setili da ispoštuju one koji su igrali Wolverine na base konzoli day one da izbace sve zajedno, nego ovako stiže AI Upscaler dve nedelje kasnije.
Bar se sad ne usklađuju samo sa shareholderima nego i sa hakerima, pa možda stignemo do toga i da ispoštuju i gejmere jednog dana.

Nisu sigurno to uradili iz namere da urade nešto dobro za gamere već da poguraju PS5 base igrače da kupe koju novu igru.

nema to veze
sve korporacije rade za profit
i xbox poslednjih nekoliko dobrih poteza su napravljeni sa idejom da oprave svoj status kod gamera
-> ne bi li gameri kupovali vise njihovih igara/konzola

bitno je samo da neko u tim korporacija primeti da kod gamera postoji i sentiment koji nagradjuje consumer-friendly poteze
kao i onaj koji kaznjava lose

sony je tako ubedljivo pobedio poslednje 2 generacije, da su to izgleda zaboravili i umislili da mogu da rade sta hoce
xbox je sad krenuo sa dna, pa im je bitan svaki poen
za gaming je najbolje da oni budu tu negde i da se bore za naklonost igraca, dobrim igrama i consumer friendly potezima
a naravno da je krajnji cilj svega toga profi

Može neko da mi kaže redosled kojim Metro igre da igram. Mislim ovo jeste redux nije malo me zbunjuje. Ako se ne varam Redux je Last Light I još jedna pa remasterovane ili šta već.

Da ne bauljam ako moze koji redosled pa da stavim u zimnicu. Probao pre par god jednu i bila mi je ok ali nisam daleko odmakao.

Redux su remasterovane igre jos iz PS4 generacije, originalne su bile samo za PC. Inace, mozda bolje da sacekas jos 3- 4 nedelje jer izlazi:
Coming October 22, 2026, for PC, October 29, 2026, on consoles*, free for all existing owners of METRO 2033 Redux and METRO Last Light Redux on Steam, Epic Games Store, Windows Store, GOG, PlayStation 5 and Xbox Series X|S.

Sto se tice redosleda slobodno igraj kako su izlazile, 2033, Last Light etc.

Da da video sam da ide update samo nisam shvatio da li je za sve ili samo neke. Onda čekam ...

Nazad
Vrh Dno