Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Uspjesno sam napravio Indijski nalog i kupio na g2a dopunu od 2000 rupija. Aktivirao ps plus za tri mjeseca i uzeoego 2k drive. Def. se isplati

Pozdrav...treba nam savet oko CD Fifa 25 za Sony 5... naime CD je malo napukao na jednom mestu i Sony vise nece da ga ocita.Da li postoji neko resenje ili da se pozdravimo sa njim? Neka opcija oko unosenja nekog koda ili sl direktno na Sony? Nismo puno upuceni ,pa mama jednog 12 godisnjaka koji ne moze bez Fife trazi resenje 😊.Hvala

Pozdrav...treba nam savet oko CD Fifa 25 za Sony 5... naime CD je malo napukao na jednom mestu i Sony vise nece da ga ocita.Da li postoji neko resenje ili da se pozdravimo sa njim? Neka opcija oko unosenja nekog koda ili sl direktno na Sony? Nismo puno upuceni ,pa mama jednog 12 godisnjaka koji ne moze bez Fife trazi resenje 😊.Hvala
Nema rešenja. Pozdravite se sa diskom i kupite nov disk ili digitalnu igru. ( povoljnije i ne može da se polomi )

Da li je realno da je PS5 slim ovoliko bucan kada ucitava disk ili je to samo kod mene...

Pozdrav drustvo, naime imam u planu da nadogradim PS5 slim sa jos 2TB koji ima heatsink, pa ako ima neko neki savet, bilo bi lepo. :)

U najuzem izboru su:

WD Black SN850X - 170e
Samsung 990 PRO - 180e
Kingston Fury - 150e

US Essential pretplata, gdje je najjeftinije uzeti, koliko vidim nikakvi popusti nisu u toku ?

Upravo istekao jedan takav nalog, sada bih produžio svoj. Dosta igara sam propustio za library jer sam godinu dana koristio šerovan nalog. :) Nije da su neki naslovi bili ali volim da ih skupljam 😁 + mi je dosta igara bilo i zaključano iz prethodnog perioda a zanimljive bi bile mom sinu.

Prošla akcija, bilo je 100$ za najskuplji, a dopuna od 100$ bila oko 85-90€ na Eneba.

Mozda budu popusti sad oko katolickog Uskrsa, ako ti se ne zuri ili uplati mesec dana ili sacekaj tad.

Nazad
Vrh Dno