Grga Pitić
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.05.2024
- Poena
- 115
Ištvan sa KPGde je najbolja opcija trenutno kupiti Plays Station 5 i koju verziju uzeti?
Ištvan sa KPGde je najbolja opcija trenutno kupiti Plays Station 5 i koju verziju uzeti?
Takodje preporuka za Ištvana...samo ga pozovi ili posalji poruku na viber.Na poruke na kp ne odgovaraGde je najbolja opcija trenutno kupiti Plays Station 5 i koju verziju uzeti?
Da ne dobije negativne oceneTakodje preporuka za Ištvana...samo ga pozovi ili posalji poruku na viber.Na poruke na kp ne odgovara
More like nervni slom 🤣Da ne dobije negativne ocene![]()
za malo si propustio deluxe za 5000r na godinu dana, ali sta je tu je. Uzivaj.Uspjesno sam napravio Indijski nalog i kupio na g2a dopunu od 2000 rupija. Aktivirao ps plus za tri mjeseca i uzeoego 2k drive. Def. se isplati
Nema rešenja. Pozdravite se sa diskom i kupite nov disk ili digitalnu igru. ( povoljnije i ne može da se polomi )Pozdrav...treba nam savet oko CD Fifa 25 za Sony 5... naime CD je malo napukao na jednom mestu i Sony vise nece da ga ocita.Da li postoji neko resenje ili da se pozdravimo sa njim? Neka opcija oko unosenja nekog koda ili sl direktno na Sony? Nismo puno upuceni ,pa mama jednog 12 godisnjaka koji ne moze bez Fife trazi resenje 😊.Hvala
Samo ukucaj na Aliju PS5 bluetooth adapter. Pa biraj. Zavisi i od slušalica na nekima ima malog kašnjenja zvuka. Ja imam pet pari slušalica na 2 dva kasni na 3 radi dobro.Može li link za transmiter?
Ja uzeo samsung, sve radi ok. Doduse, nije ni bas da sam se ubio od igranja od tada.Pozdrav drustvo, naime imam u planu da nadogradim PS5 slim sa jos 2TB koji ima heatsink, pa ako ima neko neki savet, bilo bi lepo.
U najuzem izboru su:
WD Black SN850X - 170e
Samsung 990 PRO - 180e
Kingston Fury - 150e
Ja imam Fury nekih godinu dana, sve ok radiPozdrav drustvo, naime imam u planu da nadogradim PS5 slim sa jos 2TB koji ima heatsink, pa ako ima neko neki savet, bilo bi lepo.
U najuzem izboru su:
WD Black SN850X - 170e
Samsung 990 PRO - 180e
Kingston Fury - 150e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari