Probao sam pre nekih 2h, i tada mi je izbacivao gresku i da ne moze offline da pokrene dok ne podesim nesto u settings, koji je naravno vezan za nalog, a psn ne radi 😅Mogu da se pokrenu one igre sa naloga kome je konzola podešena kao primarna. Pre 15tak minuta je rešeno da mogu i one koje nisu.
Ali ovo je pokazatelj zašto nikada ne bi trebalo biti pod obavezno "always online DRM".
Za ovaj deo da nisu uzeli nikakve podatke ima jedna poznata: “thats what she said” 🤣, dosli da nam svima uvale Concord i nista vise ma vazi
Ћути, да мој не чује.Proradilo,evo klinac pici fortnite 😀
Neki se zale da zbog toga nece moci da obnove sa popustom za black friday
Wow 5 dana, pašće im akcije od tolike veresije. Koji pilićari
Bukvalno mi je to palo na pamet, ali reko posto sam kupio prvog dana prosle godine, valjda cu imati lufta 😅Neki se zale da zbog toga nece moci da obnove sa popustom za black friday![]()
znaci zjb... ja sam tajNeki se zale da zbog toga nece moci da obnove sa popustom za black friday![]()
Teorija zavere da su ovo namerno uradili da bi vise zaradili od vas koji uzimate na popustuznaci zjb... ja sam taj
Count me in. Obnovio 27.11. 😁znaci zjb... ja sam taj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari