almoust evil665
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.03.2011
- Poena
- 445
PSN ne funkcioniše još od ponoći,moguće da ih neko opet hakovao kao 2011
Probao sam pre nekih 2h, i tada mi je izbacivao gresku i da ne moze offline da pokrene dok ne podesim nesto u settings, koji je naravno vezan za nalog, a psn ne radi 😅Mogu da se pokrenu one igre sa naloga kome je konzola podešena kao primarna. Pre 15tak minuta je rešeno da mogu i one koje nisu.
Ali ovo je pokazatelj zašto nikada ne bi trebalo biti pod obavezno "always online DRM".
Za ovaj deo da nisu uzeli nikakve podatke ima jedna poznata: “thats what she said” 🤣, dosli da nam svima uvale Concord i nista vise ma vazi
Ћути, да мој не чује.Proradilo,evo klinac pici fortnite 😀
Neki se zale da zbog toga nece moci da obnove sa popustom za black friday
Wow 5 dana, pašće im akcije od tolike veresije. Koji pilićari
Bukvalno mi je to palo na pamet, ali reko posto sam kupio prvog dana prosle godine, valjda cu imati lufta 😅Neki se zale da zbog toga nece moci da obnove sa popustom za black friday![]()
znaci zjb... ja sam tajNeki se zale da zbog toga nece moci da obnove sa popustom za black friday![]()
Teorija zavere da su ovo namerno uradili da bi vise zaradili od vas koji uzimate na popustuznaci zjb... ja sam taj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari