Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Dancing Pallbearers GIF by Jason Clarke

Neverovatno da je konzola potpuno beskorisna kada se desi ovako nesto. Ne mozes da igras nijednu igru koja nije na disku 😢

Mogu da se pokrenu one igre sa naloga kome je konzola podešena kao primarna. Pre 15tak minuta je rešeno da mogu i one koje nisu.

Ali ovo je pokazatelj zašto nikada ne bi trebalo biti pod obavezno "always online DRM".

Mogu da se pokrenu one igre sa naloga kome je konzola podešena kao primarna. Pre 15tak minuta je rešeno da mogu i one koje nisu.

Ali ovo je pokazatelj zašto nikada ne bi trebalo biti pod obavezno "always online DRM".
Probao sam pre nekih 2h, i tada mi je izbacivao gresku i da ne moze offline da pokrene dok ne podesim nesto u settings, koji je naravno vezan za nalog, a psn ne radi 😅

Probacu uskoro da vidim da li su osposobili taj deo.

To ti je pisalo zbog licence, pa pošto je PSN van funkcije ne može da je verifikuje. Jer si verovatno pokretao igru koja ti je na gost nalogu.

Kod mene rade samo neke igre u singleplayer offline modu , GranTurismo mrtav skroz takodje US region i sve igre digital posto imam PS OG digital ed.
PS mobile app mi je bio proradio popodne ali od pre sat vremena je opet mrtav

Trebao je Cherny da sastavi izjavu, onaj koji je ovo diktirao slabo laže. Miriše na nekog it/ tech suppport managera, vidi se da ne laže dobro kao sales. Inače bi bilo zbog prevelikog interesovanja za PS+ i uplata pukao nam je sistem 🤣

Ja sam uspeo da pokrenem par igara mada gube vezu povremeno tako da nije to jos stabilno ali kao radi.

Screenshot_20250209_074735_Chrome.jpg

Makar neka kompenzacija...

Pozdrav, planiram da pazarim ps5 i ps5portal. Do sada sam igrao samo na rucnim konzolama, psvita davno bese i posle toga switch... Nemam bas iskustva sa tv konzolama... Nisu me nesto ni vukle... Psportal ce sigurno opet raditi 90posto vremena(3 mala deteta) ....ali imam pitanje, posto sam svetan da psportal ne radi bez doobrog neta i stabilnog,moracu da se strpim dok se tu ne apgrejdujem... Do tada cu igrati na tv-u ili monitoru... Tv je neki stari Toshiba plazma 720p, naravno ima hdmi ulaz... Monitor hp 24incha isto mator 1080p takodje ima hdmi ulaz... Pitanje, da li ce ovo zavrsiti posao dok ne uvedem dobar net i uzmem kvalitetniji tv malo kasnije...ne patim od grafike i neke wow slike..vec da to izgleda koliko toliko pristojno i da li ce raditi? ... I da se odigraju nekoliko naslova. Ja sam vec u godinama nekim gde nemam vremena da igram ni online, uglavnom singleplayer, planiram da se podsetim malo last of us part1, bese davno kada sam ga odigrao na psviti preko clouda...uzivao sam i pored loseg striminga, tacnije mog loseg neta.... Pa posle toga da odigram elden ring i tako po neki hit kojeg nema na nintendu....i jos jedno pitanje... Postoje li igre na playstationu neke slicne kao na nintendu... Rpg, tipa xenobalde chronicles?.... I za kraj... Koju verziju mi preporucujete... Digital ili standard.... Pro otpada....za tu cenu mogu da kupim ps5 i portal...... Hvala drustvo..

Ja ću samo za portal da odgovorim - ako ti ruter baca dva signala (2.4Ghz i 5Ghz) portal i konzolu zakači na 5G, a sve ostale uređaje u kući na 2.4G i radiće portal bez problema.

Vrh Dno