Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Društvo,jurio sam po netu al da pitam i vas.
Kada igramo Fudbal nas 4,pali se 4 lampice na dzojstike i to:
1. Crveni
2. Plavi
3. Žuti
4. Roza/pink.
Koliko sam ja skapirao,tako je softverski napravljeno da svaki imaju svoju boju.
Trazio sam po netu da se boja promjeni al nisam uspio. Ima li neko iskustva sa tim?
Ova žuta pravi problem tj kompjuter pali igrača za preuzimanje i dosta zbuni da ne znas koji si ako zuti kontroler upravljas.😂

Fifa ili eFootball i šta znači komojuter pali igrača da preuzima loptu? Na kom kontroleru? Možda je na žutom nameštena neka asistencija u odbrani pa se tako manifestuje.

Fifa ili eFootball i šta znači komojuter pali igrača da preuzima loptu? Na kom kontroleru? Možda je na žutom nameštena neka asistencija u odbrani pa se tako manifestuje.
Fc25. Ne ne,to pokazuje svima koji igramo,najblizeg igrača koje mozes da preusmjeris pecurkom. Normalno ti je nekako kod svih drugih boja kada igras,al ova je veoma slicnočnoj žutoj pa nas buni,ne samo mene,nego sve koje igramo.
Pa smo trazili "taj" zuti kontoler zamijenimo boju sa drugom tipa zelenom.
Al do sada nismo imali srece.
Imamo takvo iskustvo,ko igra sa zutom strelicom,ta ekipa gubi.

Ima podesavanje u igri oko toga, ne secam se tacno, tamo gde podesavas da ti ime stoji iznad igraca i velicina itd. Procackaj malo, mozda ima i na netu resenje.

Hmm. Dobra ideja idicator ,dal moze da se promjeni posebno za 1 dzojstik?
Eti cim ugrabio vremena bas cu probam.
I da jurim malo po netu.
Hvala ti

Svaki dzojstik ima pojedinacno podesavanje za taj "next player indicator" tako da moras da udjes u opcije i iskljucis na svakom.

Ako igrate kauc varijantu svi zajedno, onda ne znaci da se iskljuci samo za jednog jer ce opet da se pojavljuje zbog podesavanja drugog igraca u timu.

Svaki dzojstik ima pojedinacno podesavanje za taj "next player indicator" tako da moras da udjes u opcije i iskljucis na svakom.

Ako igrate kauc varijantu svi zajedno, onda ne znaci da se iskljuci samo za jednog jer ce opet da se pojavljuje zbog podesavanja drugog igraca u timu.
Da kauc varijanta je u pitanju. Bas je nezgodno,iskreno. Palo mi je na pamet da probam da "prevarim" ,da ukljucim remote play preko moba kao 5 igrac,i onda kada bude zuti indikator da se prebaci na njega kao 3 igrac. E sada,posto pali boju na kontroleru,dal ce po defalty staviti kao 5 igraca drugu boju na dzojstiku,ostaje da vidimo.
Pokusam da odradim to kasnije,da vidim dal pali ta opcija

Ja igram sa drustvom tako stalno i samo je potrebno malo da se naviknes :)

Mi se skupimo jednom nedeljno nas 6 ili 8 pa igramo 2v2 turnire, sve konji 30+ 😂

Zato sto u grupi ima ljudi kojima to znaci, ebiga, sve je kompromis 🤷‍♂️

Ja igram sa drustvom tako stalno i samo je potrebno malo da se naviknes :)

Mi se skupimo jednom nedeljno nas 6 ili 8 pa igramo 2v2 turnire, sve konji 30+ 😂
Brate mi 40 svi🤫
Pa mi igramo 2v2,sinoc od 20-03h ostali🫢
Kada gubis sve ti smeta,al stvarno nezgodno je. *** mi igramo 1-2 mjesecno,da se igra to 2 nedeljno bili drugacije. Al eto,bzv sto je sony nije napravio da mozes da biraj sam boju ili bar fc25

Taj žuti ako može kao na pesu nek stavi ime igrača iznad glave pa će biti manje zabune.

lepo, ali mi je nezamislivo da AoE igram na dzojstiku umesto misa i tastature... Mada sam nekada Red Alert igrao na PS,,,

A kako funkcioniše na xbox-u?
Koliko sam video sa džojstikom se igra, e sada kako to izgleda za RTS ne znam 🤷

ne znam, ali i BG3 igraju ljudi na konzoli, ali meni ne ide, odbijam da se navikavam znajući koliki je m&k komfor

lepo, ali mi je nezamislivo da AoE igram na dzojstiku umesto misa i tastature... Mada sam nekada Red Alert igrao na PS,,,
Age of Mythology: Retold podržava miša i tastaturu na XBox Series S/X, za očekivati je da implementiraju isto i za PS5 verziju igre.

Koja je fora sa mišem i tastaturom na PS5? Samo se ubode u usb i ako igra ima podršku, koristiš?

Nisam probao ni jednu podrzanu igru, ali sam samo ubo dongle u PS5 i tastaturu sam mogao da koristim u meniju.

Probao sam ja CP i šipak, nije podržan na PS5 a na XBOXu radi. U meniju šljaka.

Nazad
Vrh Dno