Ma da klasika isto kod mene zaglupi se net samo ga resetujem. Ako se ne varam ruter je WiFi5 i njemunje maximum 300Mbps što i dobijaš od prilike. Meni je paket 250 ili 300 pa mi ne smeta. Ti sa 600 bi mogao da promeniš ruter ako želiš brže. WiFi6 cepa 600MbpsJeste 'ladno nesto zabagovalo oko wifi-ja. SBB-ov modem/ruter. Sve je u stanu radilo od uredjaja ali ni jedan od njih nista veliko ne preuzima sa neta pa nisam primetio da postoji problem a PC mi je na kablu.
Sada je DL brzina na konzoli oko 280mb/s. Daleko je od punog protoka ali je svakako ogroman pomak.
Hvala ljudi, iscimasmo se bez veze ali je bolje sto sam pisao.
Bukvalno asocijacija na ovo@emaremare
Oduvek je tako kod mene da se ne bi videli kablovi i ostala cuda.
Evo jedne stare slike iz prethodnog stana ali je slicno i sada, samo sto je u novom stanu to trenutno resenje.
Sve u stanu mi je uvek na kablu, cak i trenutni bezicni mis je uvek nakacen
Ne volim nista bezicno. PS5 svakako nije planiran da bude cesto kod tv-a jer ga jako slabo koristim, kao i svaki prethodni PS koji sam imao.
Zavrseno je stemovanje i kabliranje tako da sada ne bih mogao nakaradno da razvlacim lan kabl do konzole.
Pogledajte prilog 468508
Baš tako, nalog na indijskom Amazonu napraviš sa našim brojem telefona, pravom indijskom adresom (neki hotel) i pri prvom plaćanju dodaš našu platnu karticu.Koliko kapiram, za kupovinu kodova na Indijskom story potrebno je samo da taj kod kupim sa indijskog amazona, platim nasom karticom i to je to?
To je to.Ako želim da igtam PS Portal bez konzole trebam da se ulogujem na svoj nalog (UK) pretplatim se na PS plus premium i to je to?
Ne može platnom karticom, mora vaučerima da se dopuni PSN nalog.Pretplatu mogu da platim platnom karticom ili?
Samo mali broj igara može da se igra bez konzoleAko želim da igtam PS Portal bez konzole trebam da se ulogujem na svoj nalog (UK) pretplatim se na PS plus premium i to je to?
Pretplatu mogu da platim platnom karticom ili?
Odradio sve kako treba i na zadnjem koraku kada banka (Yettel) treba da mi dostavi otp kod, nista se ne desava.Baš tako, nalog na indijskom Amazonu napraviš sa našim brojem telefona, pravom indijskom adresom (neki hotel) i pri prvom plaćanju dodaš našu platnu karticu.
To može da bude problem do Yettela, ja sam imao sličan kada sam prešao u Globaltel (dok nisam otišao do banke i tražio da mi u sistemu prebace da sam sada na Globaltelu). Čini mi se da sam pročitao da je neko od kolega napisao da je imao takav problem sa OTP kodovima i Yettelom.Odradio sve kako treba i na zadnjem koraku kada banka (Yettel) treba da mi dostavi otp kod, nista se ne desava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari