Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Направио сам клинцу нови налог на Sony, али никако да ми буде у листи налога, сваки пут морам поново куцам имаил и лозинку. Како да буде ба почетном екрану да бирам који ћу налог?

Направио сам клинцу нови налог на Sony, али никако да ми буде у листи налога, сваки пут морам поново куцам имаил и лозинку. Како да буде ба почетном екрану да бирам који ћу налог?

Biras pogresnu opciju, nemoj da ides na to one time logovanje, nego izaberi stalnu varijantu

Edit, ides na ovo get started i pratis dalje korake, desna strana je privremena

Prilozi

• ps5_account_8.jpg
    ps5_account_8.jpg
    50 KB · Pregleda: 59
Zvuci suludo, ali ovo pranje bih voleo da igram - nekako me smiruje kad gledam te klipove gde ljudi ciste kompresorom :D

Za proveru drifta moras da povezes na komp dzojstike koliko znam - onda bi trebalo cak i u windowsu da imas neku kalibraciju gde se vidi da nije u osi

Zvuci suludo, ali ovo pranje bih voleo da igram - nekako me smiruje kad gledam te klipove gde ljudi ciste kompresorom :D

Za proveru drifta moras da povezes na komp dzojstike koliko znam - onda bi trebalo cak i u windowsu da imas neku kalibraciju gde se vidi da nije u osi
Nije loš power wash sim 😁

Како се бришу/деинсталирају игрице са конзоле?

Покушавам клинцу његов Fortnite који је тренутно на мом налогу да пребацим на његов налог. Идем преко оног кода који куцам са конзоле на сајт, али избаци неуспешно логовање.

Да ли могу некако повезати, ја бих избрисао са мог налога?

Ја хоћу да на налог од клинца наместим његов Fortnite, као што сам на свој први пут. Сада је на мом налогу његово напредовање.

Probao kod druga malo PS5, ukljucio obavezno Astrobot, i posle jos par igara, mislim deluje lepo u smislu osecaja (Horizon pa kao haptic reakcija kada ides kroz visoku travu), ali nista sto bi mi bilo presudno u izboru konzole, a i dalje se divim ljudima koji fps igre igraju u simetricnom polozaju pecurkica, jedva odigrah partiju OW2 😅
Oko baterije mi je tek ono haos kada vidim kako pisete, i dalje sam pobornik varijante punjive baterije i izmena jednom mesecno, ovako bih bio svaki put u tripu jer kratko traje..

Ali ima svoju draz i definitivno svako ima lep izbor sto se konzola tice, ja sam je imao na pola sata kada sam je uzeo u A1 u Septembru i zamenio za Series X glava za glavu 😁

Svakako ćeš imati najmanje dva džojstika koju god konzolu da uzmeš, a sa dva komada možeš da ostaneš bez baterije jedino ako te baš zabole i 10% mozga da koristiš pa ih nikad ne stavljaš da se pune.

A ja se generalno divim ljudima koji igraju FPS na pečurkicama gde god se one nalazile :D

Svakako ćeš imati najmanje dva džojstika koju god konzolu da uzmeš, a sa dva komada možeš da ostaneš bez baterije jedino ako te baš zabole i 10% mozga da koristiš pa ih nikad ne stavljaš da se pune.

A ja se generalno divim ljudima koji igraju FPS na pečurkicama gde god se one nalazile :D
Kad smo kod toga zar nije bila neka priča da će PS5 podržavati bilo koju K&M opciju za svaku igru out the box?
Kao da sam u neko doba ovde čitao da to i nije tako, i u pogledu opreme (ne može bilo koji K&M) i u pogledu broja igara, već da važi samo za igre de su se devovi iscimali da to implemetiraju.

EDIT:
Ako je ovo sve, mršavo baš.

Keyboard and Mouse je nezamisliv za PS5, zato sto to konzolasi - nece.
Posle 20 godina PC gaminga sam presao, sad ziv ne bih isao na K&M (na play stationu).

Dzojstici za Soni 5 su toliko nekvalitetni, da je baterija najmanja briga. Za 2 i po godine posedovanja PS5, otisli su mi - 2 puta leva pecurkica, na jednom touchpad i trigger na R2. Na jednom se dugmic X malo rasklimao. Za Trougao nisam siguran, al def drugaciji zvuk.

Jedan je cak izdrzao samo 5 meseci, pisao sam o tome.

Na PS3 su mi bili doslovice vecni.

Keyboard and Mouse je nezamisliv za PS5, zato sto to konzolasi - nece.
Posle 20 godina PC gaminga sam presao, sad ziv ne bih isao na K&M (na play stationu).

Dzojstici za Soni 5 su toliko nekvalitetni, da je baterija najmanja briga. Za 2 i po godine posedovanja PS5, otisli su mi - 2 puta leva pecurkica, na jednom touchpad i trigger na R2. Na jednom se dugmic X malo rasklimao. Za Trougao nisam siguran, al def drugaciji zvuk.

Jedan je cak izdrzao samo 5 meseci, pisao sam o tome.

Na PS3 su mi bili doslovice vecni.
Ma M&K samo za FPS.
Tu mi je i dalje džojped kao strano telo.
A PS5 tu sve provereno tera, dok bi u komp ponovo morao ulagati u GPU i sl...

Eventualno M&K za strategije (ali ko to još igra).

Podrzava PS5 ali zavisi od igara. Npr CP2077 ima support na XBOXu ali na PS5 nema i to je zvanicno. Golemi Fail.

Podrzava PS5 ali zavisi od igara. Npr CP2077 ima support na XBOXu ali na PS5 nema i to je zvanicno. Golemi Fail.
Da, truba.
Mislim da bi za svaki FPS trebali uvesti tu opciju.

A jel PS5 podržava one šangcung bežične mehaničke tastature iz Kitaja (obično su u nekoj sivo/narandžastoj varijanti)?

Onda bi većina FPS igrača na joypadu kukala kako ih satiru ovi sa K&M, a to nikome ne treba (kuknjava).

Onda bi većina FPS igrača na joypadu kukala kako ih satiru ovi sa K&M, a to nikome ne treba (kuknjava).
Što se mene tiče neka stave restrikciju K&M za online igranje, ili neka grupišu igrače korisnici K&M protiv korisnika K&M, a korisnici džojpeda protiv korisnika džojpeda, kako kaže @emaremare...
Meni bi dobro došla K&M opcija za SP kampanju FPS igrara isključivo.

A kako ce tacno to znati, mislis da sistem moze da registruje ko igra na cemu?

Jer mozes i na kompu igrati na dzojstiku i na PS5 na m+k. (COD npr moze koliko znam)

Jeste ali postoji odredjena doza auto aim-a na dzojsticima, da budu konkurentni... mada sam vidjao likove koji sure i na dzojstiku samo tako, a nisam siguran dal imaju ukljucenu neku od auto aim opcija.

EDIT: Znam da u Warzone-u pise ko sa koje platforme dolazi, ali mislim da ne pise dal je dzojstik ili M+K u pitanju.

Što se mene tiče neka stave restrikciju K&M za online igranje, ili neka grupišu igrače korisnici K&M protiv korisnika K&M, a korisnici džojpeda protiv korisnika džojpeda, kako kaže @emaremare...
Meni bi dodro došla K&M opcija za SP kampanju FPS igrara isključivo.
Evo sad će, ide taj feature na prvo mesto na TO DO list developerima.

Crossplay smo dobili da bi smanjili kukanje jedne ili više grupa što su prazni serveri i što nema dovoljno igrača, a i da sebi pojednostave održavanje servera.
To što ti tražiš bi opet pravilo podele među igračima = još kukanja od neke nezadovoljne strane.

Nazad
Vrh Dno