Направио сам клинцу нови налог на Sony, али никако да ми буде у листи налога, сваки пут морам поново куцам имаил и лозинку. Како да буде ба почетном екрану да бирам који ћу налог?
Ovo je pobeda...Igre za decembar
Ovo je pobeda...
Nego preko kog sajta proveravate da li džojped ima drift?
Nije loš power wash sim 😁Zvuci suludo, ali ovo pranje bih voleo da igram - nekako me smiruje kad gledam te klipove gde ljudi ciste kompresorom
Za proveru drifta moras da povezes na komp dzojstike koliko znam - onda bi trebalo cak i u windowsu da imas neku kalibraciju gde se vidi da nije u osi
Kad smo kod toga zar nije bila neka priča da će PS5 podržavati bilo koju K&M opciju za svaku igru out the box?Svakako ćeš imati najmanje dva džojstika koju god konzolu da uzmeš, a sa dva komada možeš da ostaneš bez baterije jedino ako te baš zabole i 10% mozga da koristiš pa ih nikad ne stavljaš da se pune.
A ja se generalno divim ljudima koji igraju FPS na pečurkicama gde god se one nalazile![]()
Ma M&K samo za FPS.Keyboard and Mouse je nezamisliv za PS5, zato sto to konzolasi - nece.
Posle 20 godina PC gaminga sam presao, sad ziv ne bih isao na K&M (na play stationu).
Dzojstici za Soni 5 su toliko nekvalitetni, da je baterija najmanja briga. Za 2 i po godine posedovanja PS5, otisli su mi - 2 puta leva pecurkica, na jednom touchpad i trigger na R2. Na jednom se dugmic X malo rasklimao. Za Trougao nisam siguran, al def drugaciji zvuk.
Jedan je cak izdrzao samo 5 meseci, pisao sam o tome.
Na PS3 su mi bili doslovice vecni.
Da, truba.Podrzava PS5 ali zavisi od igara. Npr CP2077 ima support na XBOXu ali na PS5 nema i to je zvanicno. Golemi Fail.
Što se mene tiče neka stave restrikciju K&M za online igranje, ili neka grupišu igrače korisnici K&M protiv korisnika K&M, a korisnici džojpeda protiv korisnika džojpeda, kako kaže @emaremare...Onda bi većina FPS igrača na joypadu kukala kako ih satiru ovi sa K&M, a to nikome ne treba (kuknjava).
Evo sad će, ide taj feature na prvo mesto na TO DO list developerima.Što se mene tiče neka stave restrikciju K&M za online igranje, ili neka grupišu igrače korisnici K&M protiv korisnika K&M, a korisnici džojpeda protiv korisnika džojpeda, kako kaže @emaremare...
Meni bi dodro došla K&M opcija za SP kampanju FPS igrara isključivo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari