Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Samo da krenu da rade nove igre i sve bi bilo super. Za novi Uncharted ne bih stedeo pare.

Kontam se da uzmem RDR remastered verziju ali ne znam da li je skroz identicna kao x360 verzija. Na x360 su kontrole jako traljave. Ima veliki input lag i veliki deadzone.

Da li neko ima igru, jesu li kontrole nesto bolje ili su doslovno prekopirali xbox verziju? Na x360 kao da nišaniš dpadom. Pitam ove svoje sto imaju PS5 da je probam, ali niko jos nije kupio RDR.

Hvala za video ali nisu jednom spomenuli kontrole.

Sorry na duplim postovima, ako nekoga zanima, RDR je isti kao na x360. Nista nisu uradili. Treba cekati remake.

Na amazonu DE su dualsense kontroleri ispod 50e trenutno

pa gde? ne videh to danas kada sam gledao?

da bre, gledaj stvarno...

ja pratio sony store, a ovo na ps store... :)

treba da produzim ps+, ali mi se ne daje 100$ mada imam sta da igram na tom ps+ sigurno jedno godinu dana, pa cu verovatno i dati 100$, ali ovo je stvarno sprdnja... Sledece godine tesko da cu produziti ako ovako nastave... Mada je ovo premium... ali ni extra nista bolji nije

Naravno da će da nastave.

Ako nekome treba jeftina 1tb memorija za ps5 ima na amazon Crucial P5 plus za 65€ ,mene izašla 55€ sa nekim dodatnim popustom od 10€ .

Meni sin od 4 godine "obrnuo" Astro Playroom, i to nije znao da je završio nego se bunio kad je vidio endgame credits, u fazonu "tata kad će više da prođu ova slova" :D
Како је на крају прешао оног диносауруса ону главу? 😀Ја нисам успео. Мени тешко, клинцу од 9 није.

Jesam li rekao da sam imao pozitivno iskustvo sa GameS shopom u Uscu? E momcima svaka cast, ali moram ozbiljno da iskritikujem firmu.

Dakle, posle godinu i po crkao bio touchpad. Odneli ba garanciju. Dali nam nov. Nov dzojstik posle samo 5 meseci krenuo da druftuje i nisu nam danas priznali garanciju, kazu uvoznik im ne da. Zvao brat uvoznika, rekli ne moze.

To nije po zakonu. Iskreno, odbecemo ga na popravnu, al slobodno zovite drugare advokate, ovo im je lagana dnevnica

Zaštita potrošača, neka brat zatraži e-mail uvoznika, da bi mogao da ih kontaktira neko iz zaš. potrošač pa advokat dalje po potrebi.
Odneo vec kod majstora. Mrzi me da se cinan. Garancija po zakonu na nove uredjaje krece od nule ali vam ne daju racun nikakav kad pokupite uredjaj, tako da obavezno ali obavezno insistirajte

Današnjom kupovinom PS5 konzole, postajem redovni posetilac ove teme.

Potreban savet, HDMI kabli koji dolazi uz PS5 je kratak za moj raspored .

Koji kvalitetan HDMI kabli od 2 do 3m mi preporučujete?

Da li je obavezno kupiti punjač za dzojstikeili se mogu puniti i preko konzole ?

Može preko konzole.

To je to, kad sam uzimao pre par meseci u viphouse bilo je 600din. Bilo mi je bliže da odem u Kirovljevu nego Zrenjaninski put.

Zahvaljujući preporukama rešio sam dilemu oko HDMI kabla.
Imam još jedan problem, kako elegantno razdeliti internet vezu, preko LAN kabla između dve konzole?
Nije neka muka ni prebacivati LAN kabal iz jedne u drugu konzolu, ali ako ima neko bolje rešenje, dobro bi došlo.
Imam SBB Technicolor ruter, i paket od 600/60 mb.

Moram naručiti i ja ovaj hdmi čim dođem kući. Kratak mi ovaj što ide uz konzolu.
Što se tiče punjača za gamepad da kupujem originalni ili imate još nešto za preporuku ?

Nazad
Vrh Dno