Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Moze preporuka HDMI 2.1 splitter, napomena splitter a ne switch. Treba mi da jedan signal ide iz PS5 u TV a drugi u AVR. Ovo mi resava da mi u AVR dolazi 7.1 signal a ne 5.1 preko ARC-a posto AVR ne podrzava e-ARC. A ne daju mi se pare za novi AVR just yet...
Jesi rešio nekako ovaj problem? Na kraju sam rešio kod sebe zamenom risivera, pao je Marantz CINEMA 50.

Video sam ti konfiguraciju kad si se obradovao atmosu. Zver od risivera ali i cena mu je zverska, mada koliko videh jeftiniji kod nas nego preko barem na prvo gledanje.

Sto se tice splitera nisam nasao nista.

To je ujedno i bio prelomni faktor da ga pazarim sad, umesto za koji mesec.

Što fino radi Atmos, tj. mislim da je generalno zvuk bolji barem je tako kod mene na Q990B. I prije je bio surround zvuk, ali sada se jasnije i glasnije čuje centralni, nema potrebe da pojačavam kao prije. Definisaniji su tonovi, tj. raspoređeni kako treba. :)

Odličan update.

Pozdrav svima,

Igrom slucaja uleteo mi je sony 5 pa mi je potrebna mala pomoc jer odavno nisam u ovoj prici a minula me zelja.

Generalno ja sam najvise u fudbalica svetu pa me zanima na koju zemlju je najbolje da se prijavim radi online igranja prevashodno nove fife ili kako ga nazvase FC24.

Generalno kako da se prijavim u startu da bi u buducnosti imao najmanje problema sa ps plusom il cim vec.

Hvala unapred na pomoci.

Ko je u potrazi za jeftinijim headsetom za konzolu mogu slobodno da preporucim Redragon H848 Ire Pro (Fantech Tamago). Usb, bt i rf konekcija. Usb kablom na PC a rf usb dongle na PS5 i tu rade fenomenalno. Instant povezivanje i odlican zvuk. Izuzetno lagane.

Zna biti na UK popust za neke igre, a da nema na USA. Najbolje je otvoriti naloge u obe regije i ganjati gdje je jeftinije.

Edit: ps plus extra na USA je 135$, a na UK 99£. UK jeftiniji. Vidim na cdkeys da su sve veci popusti za UK, a za USA manji.

Poslednja izmena:
Pa već je najavljeno da neće biti nikakvih first party naslova. Samo indie i 3rd party studiji.

Yep

Ispalili me sa Spiderman 2 kontroler, sad ga jurim po japanskim radnjama. :sick:

Vec je leakovano da horizon forbidden west complete edition stize na pc.
Bice informacija o ff7 rebirth i stellar blade i verovatno neki spiderman 2 story trailer.

Bethesda strahujem ovim tempom ima da unisti TES serijal koji zeljno ocekujemo.

Sad kad sam skinuo i instalirao novi update, nakon instalacije je odradio za par sekundi i "Rebuild Database". Jel to normalno da radi posle updatea ili samo do sad nisam primecivao?

Pozdrav ekipa
Igram pomalo na PS5 sa maleckom (5 i po godina), zasad smo prešli Sackboy i Little Big adventure 3 pa mi trebaju preporuke za slične igre.
Znači platformer, da se igra udvoje, bilo bi dobro da je ok grafika da privuče malecku...
Ratchet&Clank sam gledao, ima mi ima previše pucanja,radije bi nešto gdje je akcija kao u Sackboyu (skakanje po glavi protivnika, šut u dupe isl :D )...
Nisam igrao It takes two, kontam da je možda previše komplikovana za malecku?

Nazad
Vrh Dno