Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Nadam se da ova slika nema veze sa realnoscu, jos malo ce da bude kao da sam dogurao frizider u dnevnu sobu

Nadam se da ova slika nema veze sa realnoscu, jos malo ce da bude kao da sam dogurao frizider u dnevnu sobu
koja slika, sa banera na linku? To su dve nove konzole, tako da je crna veca verovatno slicnih dimenzija kao trenutna, a ova druga je mini

Da li je moguće da uopšte pomislite da će tako da izgleda svaki put kad izađu ovi fake renderi...

Ja se pitam kako je moguće da ih uvek toliko jadno odrade, ali očigledno prolazi kod publike kao official proizvod 😅

Ne mislim ja na izgled, vec na razmeru u odnosu na ovu konzolu pored. Nisam obratio paznju da to nije trenutni PS5 sto kaze @TwistedMind .

Neminovno je da i konzole moraju da porastu kako se ubacuje jaci hardver. Pa 4090 je npr kao pola ps5.

Tom Henderson kaze da je PS5 Pro [codename "Trinity", i dalje furaju imena iz filma Matrix :D] done deal, neki timovi su vec dobili rani hardver. Izlazi krajem 2024, imace dosta jaci GPU i brzi RAM.
Jedva čekam da vidim pure next gen igre na PS5 pro, mada ne bi bilo loše i na običnom PS5 :cautious:

Stvarno je ogroman raspon grafika memorije i procesora. A i par windowsa. Jedno vreme sam razmišljao i istraživao o desktop mašini ali zbog ekskluziva i optimizacije sam procenio da je suvišno. A posebno jer ne prave igru koja cedi 4090 do kraja u smislu komplikovanijih 3D modela ili 10x većih scena od konzola već su u pitanju identične igre sa drugačijom rezolucijom i FPS

Moze preporuka HDMI 2.1 splitter, napomena splitter a ne switch. Treba mi da jedan signal ide iz PS5 u TV a drugi u AVR. Ovo mi resava da mi u AVR dolazi 7.1 signal a ne 5.1 preko ARC-a posto AVR ne podrzava e-ARC. A ne daju mi se pare za novi AVR just yet...

Ima li preporuku sa allija za ps5 charging station
Dugo sam gledao da porucim sa alija ali na kraju sam uzeo original punjac i nisam se pokajao, malo jeste skuplji ali top puni i slaze se uz soni odlicno.

Ovaj sam gledao da je bio najblizi originalu :

ako ti nije bitno i hoces budzet verziju imas i nesto ovako sto ce ti raditi posao : Licno izbegao bih punjace koji pune dzojstike naopacke nailazices i na njih, ali ako ti ne smeta imas fin izbor i toga . Pozdrav

Nasao ovamo u lokalnoj prodavnici 15e, po preporuci kolege sa drugog foruma koji ga koristi i kaze da je prezadovoljan. Tako ga necu narucivati sa allija

Pozdrav, da li neko ima iskustva sa turskim PS nalogom i virtuelnom karticom (gde se uzme,, preko cega...), da bi mogao malo da bi objasni ili pomogne da napravim karticu i povezem sve?

Probacu PGA svakako jer nikad nisam probao golf. Ostalo mi ne deluje zaninljivo.

Cim nije neka poznata AAA igra odmah krs mesec.
Dajte sansu i nekim drugim igrama, Death's Door je odlicna igra i preporucujem da bar probate jer je prilicno zanimljiva.

Od kada sam imao ps4 i pretplatu je tako - godišnje padne 3-4 "jača AAA naslova" i 4-5 nešto slabija...
I stalno se kuka a ne verujem da nema ništa u backlogu da se odigra

Tek će da štancuju od sledeće godine, kada izbace PS5 pro... :)

Ja obrnuo 7-8 naslova od zimus na ps5, nešto iz backloga, nešto ponovio... 1 open world naslov mesečno to mi je više nego dovoljno...
Sada opet prelazim The Outer Worlds spacer's choice na desku i baš gledam, nema šanse da ga obrnem bez mesec dana, uz par sati igranja uveče...
Svaka čast onima koji mogu da obrnu 2-3 veče igre mesečno

Probacu PGA svakako jer nikad nisam probao golf. Ostalo mi ne deluje zaninljivo.
Tako sam i ja iz radoznalosti probao PGA Tour 2K21 i baš mi se svidelo, a nemam pojma o golfu sem da je cilj ubaciti lopticu u rupu :) Skroz dobra igra da se opustiš i rokaš loptice po livadi, nadam se da će i ovaj biti dobar.

Vrtno dosta vas poseduje sony duze od mene ali uvek možete od proslog meseca da pikate nindza kornjace sa devojkom,ženom,ljubavnicom sta god vas radi 😂 brzo se prelazi a i bogami zena me odra sa Splinterom u scoru 😂

Pozdrav, pošto sam novi i vidim ovo sa Turskim nalogom ne vredi vise... zanima me na koji region je najbolje da napravim nalog i zbog cega kremuo sam na UK ali bolje da proverim prvo sa nekim ko ima iskustva?

I dalje mozes da uzmes tursku pretplatu preko posrednika sa interneta. Skuplje je, ali nije strasno

Tako sam i ja iz radoznalosti probao PGA Tour 2K21 i baš mi se svidelo, a nemam pojma o golfu sem da je cilj ubaciti lopticu u rupu :) Skroz dobra igra da se opustiš i rokaš loptice po livadi, nadam se da će i ovaj biti dobar.
Ma zato je i top PS+, probam igre koje nikada ne bi. A ako mi se nesto bas konkretno igra, kupicu je *** necu je cekati 2 godine na PS plus i kukati svaki mesec kako je nema.

Vrh Dno