Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Rayman Legends isto može u dvoje. Baš je šarenilo i likovi su simpatično nacrtani. I tu se skače po glavi, mada ima i par deonica sa pucanjem iz letelica.

Yooka-Laylee and the Impossible Lair, ne znam da li je za 2 igraca tek sam je skoro nabavio za switch ima i za PS4.

Rayman Legends, Unravel 2

Moving out i Overcooked su bas zabavni u kauc varijanti sa vise igraca.

It takes two jeste malo zahtevniji, ali mozes ti da odradjujes veci deo posla i navodis je sta i kako :)

Da moving out je super. Ne znam da li je Untitled Goose game na Soniju za 2 igraca, ako jeste moze biti super zabava.

Ја сам одушевљен са It takes two.
Играо са сестрићем пар сати и са другаром пар сати.
Игра је баш супер.
Такође,она игра са црвеним и плавим клупчетом,баш баш занимљива игра.

Сећам се да сам пре једно 7 година играо са другаром неки Господар прстенова у двоје. Одлична игра,штета што нема нешто слично за ПС5.

@sipatb pogledaj i trine igre. To je puzzle platformer, ali nije tezak

Moving out i Overcooked su bas zabavni u kauc varijanti sa vise igraca.

It takes two jeste malo zahtevniji, ali mozes ti da odradjujes veci deo posla i navodis je sta i kako :)

Ja pored ove dve igre, sa porodicom, cepam i Tricky Towers. Isto do 4 igrača.

Dodatno - odličan je i Horizon Chase. Old school trke kao Out Run sa starih aparata iz luna parka/vašara. Samo sa novom grafikom.

neka proba astros playroom, nije za svoje ali je fina igra za taj uzrast. moja mala je sa 3god igrala astra pa sad sackboy igra.
takodje i patrolne sape igra.
Voli i stray ali to moram ja sa njom da igram i da joj prevodim ;) mislim da tu igru voli zbog macke i robota... :) A meni igranje te igre po 7x i prevod svake recenice bas bude naporan...

Evo konačno, posle silnih natezanja, danas stigao kontroler. Znači, može se sve, samo se treba izboriti za to.

Prilozi

• 0-02-05-4112db5216c0454d9c2a21cac6fcf5f39329e4374fdf2fcebe487872f2c00363_8f230284.jpg
    0-02-05-4112db5216c0454d9c2a21cac6fcf5f39329e4374fdf2fcebe487872f2c00363_8f230284.jpg
    94.6 KB · Pregleda: 62
Kontrolori za PS5 su njesra tesko. Ja sam PS5 kupio kod našeg omiljenog prodavca sa KP. Krajem januara. Početkom maja krenuo drift na levom analogu. Poslao i dobio ekspresno novi (čim mu je stigao moj, poslao mi je novi nazad). U septembru ponovo drift ali ovaj put na tom dobijenom u zamenu. Ista procedura, u par dana dobio novi. Bez ikakvih suvišnih pitanja. Znači, čovek me je ispoštovao samo tako, kao rod rođeni. U bilo kojoj prodavnici u Srbiji, čekalo bi me višenedeljno natezanje.

Drugi joypad nisam uzeo kod njega. Nije imao na stanju. Pazario u nekoj prodavnici u bg. Taj kontroler nije imao problem sa driftom (pu, pu), ali mu se leva pečurkica ogulila negde u julu.

I sad, pre nego što počnete da pametujete kako ja držim igraonicu i da je to zbog toga, da napomenem da takvih problema nemam sa DS4 kontrolerima. Imao sam sa prvom generacijom, i to da mi se oguli pečurka. Promenio sam 10tak sonija - Čim ostane 6 meseci garancije ja prodam stari pa uzmem novi. Izrotirao 50tak joypada. Sada imam na dva PS4 8 kontrolera. Od tih 8, 2 nova, a 6 kojima je duša uzeta. Sigurno stari par godina. Ali redovno menjane gumice (na 6 meseci). I samo jednom, ali smao jednom - na jednom joypadu zamenjen analog zbog drifta. Naručio sa Alija, i dao drugaru koji mi zamenio.

Znači, DS su i izdržljivi ali i laki za popravku. DS5 ako ode analog - samo zamena. Nema popravke. Doduše, u garanciji su, nisam ni probao. Ali koliko čujem nema zamene. A ni Sony ne pravi problem za reklamacije očito. Znači kupovina samo kod sigurnog prodavca.

Druga stvar - baterija. Na DS4 mi traje barem 2 puta duže. DS5 jedva sastave dan.

Ja sam do sad na nekoliko DS5 koje imam menjao samo klizac potenciometra i u 99.9% je radilo posao, samo jednom sam morao da menjam ceo potenciometar. U pocetku je pomagalo i ciscenje ali kako zastarevaju tako sve vise zahtevaju da im se promeni potenciometar. Ovaj drift_fix sto je postavio @Čika_Kure nece uvek da radi jer sam imao slucaj da se polomila jedna iglica na klizacu tako da nije imala kontakt (kako i zasto ne znam jer taj DS5 nije bio prethodno ni ciscen ni popravljan, pritom bio je najnoviji od svih, vrv fabricka greska)

Poslednja izmena:
Ja sam do sad na nekoliko DS5 koje imam menjao samo klizac potenciometra i u 99.9% je radilo posao, samo jednom sam morao da menjam ceo potenciometar. U pocetku je pomagalo i ciscenje ali kao zastarevaju tako sve vise zahtevaju da im se promeni potenciometar. Ovaj drift_fix sto je postavio @Čika_Kure nece uvek da radi jer sam imao slucaj da se polomila jedna iglica na klizacu tako da nije imala kontakt (kako i zasto ne znam jer taj DS5 nije bio prethodno ni ciscen ni popravljan, pritom bio je najnoviji od svih, vrv fabricka greska)
A da li je sve ok na ovima DS5 na kojima si instalirao tu drift fix pločicu, a koji nisu imali fabričku falinku?

A da li je sve ok na ovima DS5 na kojima si instalirao tu drift fix pločicu, a koji nisu imali fabričku falinku?
Nisam instalirao, imam ih u fioci za sledeci put uzeo sam ih kad je bilo postavljeno ovde. Pre toga sam uzeo bio cele potenciometre i kao sto rekoh do sad sam 99,9% drifta kad ciscenje nije pomagalo resavao samo zamenom klizaca potenciometra osim u jednom slucaju kad sam morao da menjam ceo potenciometar.
U medjuvremenu mi je bio problem samo sa maskirnim DS5 ali tu plocica ne bi pomogla jer kao sto rekoh na njemu je vrv zbog fabricke greske jedan deo klizaca bio pukao i tu plocica drift fixa ne bi pomogla.

Igra li neko Insurgency Sandstorm? Ima li igraca? Hvala.

Nisam instalirao, imam ih u fioci za sledeci put uzeo sam ih kad je bilo postavljeno ovde. Pre toga sam uzeo bio cele potenciometre i kao sto rekoh do sad sam 99,9% drifta kad ciscenje nije pomagalo resavao samo zamenom klizaca potenciometra osim u jednom slucaju kad sam morao da menjam ceo potenciometar.
U medjuvremenu mi je bio problem samo sa maskirnim DS5 ali tu plocica ne bi pomogla jer kao sto rekoh na njemu je vrv zbog fabricke greske jedan deo klizaca bio pukao i tu plocica drift fixa ne bi pomogla.
Pusti link za potenciometre, da imam posto se jednom smeši zamena. Kod mene je isto jedan viper imao otkinuti iglicu, desava se od malo grubljeh cimanja po ivici ose.

Pusti link za potenciometre, da imam posto se jednom smeši zamena. Kod mene je isto jedan viper imao otkinuti iglicu, desava se od malo grubljeh cimanja po ivici ose.
Čim ide 10 kom za 1 dolar kod random kineza, možeš misliti kakvo njesra Sony ugrađuje u džojstike...

https://a.aliexpress.com/_mKkHNnC

Edit: Moj džoj je još nov, radi lepo, ali videćemo da li će izdržati par desetina sati sa pritisnutim L3 usmerenim u pravcu kretanja (HZD: FW) ;)

Oba DS5 su mi u driftu i leze u fioci bez volje za bilo kakvom popravkom a jos manje za kupovinu treceg.
Situacija prilicno losa,tuga.
Igram na DS4 neke starije igre.
Imao sam 6 DS4 i ni na jednom nikad nista slicno_Ostao sam na ovom jednom V2 isto sve besprekorno radi .

Ja jos nisam primijetio da imam drift. Uzeo u novembru 2022. Imam sigurno preko 500 sati igranja na jednom od ova dva. Na jednom sam primijetio da mi je X malo cudan. Kao nekad kad je znalo upasti dugme pa ga izvuces nekako. I drugacije se cuje X na ovom jednom, kao da zasteka malo kad se vraca. To me nervira.😂

Slicno ovome, samo dosta manje.

Ja sam uzimao sa Amazona u DE da bi mi brze stiglo, nisam hteo da cekam 2-3meseca sa alija pogotovo sto sam tada imao samo 2 joya. Mozes i da vidis da uzmes samo ove klizace potenciometra , jer iz mog iskustva sa 4 od 6 joystika ako ne pomaze zamena samog sklizaca onda zamenis ceo komplet potenciometar sa 3 lema i ne zezas se s 15 leomva celog analoga.

@micicss mozes da probas sa prvo zamenom samih klizaca potenciometra ja sam nakon celih analoga uzimao samo klizace i kao sto rekoh bez nekog lemljenja i za 2min joy je kao nov. (imas link iznad u odgovoru @emaremare -u)

@emaremare da ti odgovorim za klizac, kod mene su deca naucena (srecom) da ne jedu i necimaju , ne mogu da garantujem da klinac nije cimao kad nisam bio tu ali klizac je otisao na kao sto rekoh najnovijem maskirnom DS5, znaci s njim se najmanje igralo i to se desilo veoma brzo nakon kupovine. Kao sto sam i ranije rekao obzirom da imam vise kontrolera od onih koji su dosli uz PS pa do tog maskirnog day one cim je izasao mogu da uporedim sve DS5 kako su vremenom kupovani i kvalitet novih je drasticno losiji nego kod prvih, bas se vidi da stede, plastika je tanja, tanji i manji su neki flet kablovi, nema nekih gumica koje su bile stavljane da utisaju joystick,...

@vojo77 ja samo na GT7 imam 500h :D za 2g Doduse pola sam odigrao ziroskopski a jedno 10h na volanu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno