Moving out i Overcooked su bas zabavni u kauc varijanti sa vise igraca.
It takes two jeste malo zahtevniji, ali mozes ti da odradjujes veci deo posla i navodis je sta i kako![]()
A da li je sve ok na ovima DS5 na kojima si instalirao tu drift fix pločicu, a koji nisu imali fabričku falinku?Ja sam do sad na nekoliko DS5 koje imam menjao samo klizac potenciometra i u 99.9% je radilo posao, samo jednom sam morao da menjam ceo potenciometar. U pocetku je pomagalo i ciscenje ali kao zastarevaju tako sve vise zahtevaju da im se promeni potenciometar. Ovaj drift_fix sto je postavio @Čika_Kure nece uvek da radi jer sam imao slucaj da se polomila jedna iglica na klizacu tako da nije imala kontakt (kako i zasto ne znam jer taj DS5 nije bio prethodno ni ciscen ni popravljan, pritom bio je najnoviji od svih, vrv fabricka greska)
Nisam instalirao, imam ih u fioci za sledeci put uzeo sam ih kad je bilo postavljeno ovde. Pre toga sam uzeo bio cele potenciometre i kao sto rekoh do sad sam 99,9% drifta kad ciscenje nije pomagalo resavao samo zamenom klizaca potenciometra osim u jednom slucaju kad sam morao da menjam ceo potenciometar.A da li je sve ok na ovima DS5 na kojima si instalirao tu drift fix pločicu, a koji nisu imali fabričku falinku?
Nece da otvori. Je l ovo nesto sa Alija?
Sad vidim da blokira link kada se postavi u kratki spooler...Nece da otvori. Je l ovo nesto sa Alija?
Pusti link za potenciometre, da imam posto se jednom smeši zamena. Kod mene je isto jedan viper imao otkinuti iglicu, desava se od malo grubljeh cimanja po ivici ose.Nisam instalirao, imam ih u fioci za sledeci put uzeo sam ih kad je bilo postavljeno ovde. Pre toga sam uzeo bio cele potenciometre i kao sto rekoh do sad sam 99,9% drifta kad ciscenje nije pomagalo resavao samo zamenom klizaca potenciometra osim u jednom slucaju kad sam morao da menjam ceo potenciometar.
U medjuvremenu mi je bio problem samo sa maskirnim DS5 ali tu plocica ne bi pomogla jer kao sto rekoh na njemu je vrv zbog fabricke greske jedan deo klizaca bio pukao i tu plocica drift fixa ne bi pomogla.
Čim ide 10 kom za 1 dolar kod random kineza, možeš misliti kakvo njesra Sony ugrađuje u džojstike...Pusti link za potenciometre, da imam posto se jednom smeši zamena. Kod mene je isto jedan viper imao otkinuti iglicu, desava se od malo grubljeh cimanja po ivici ose.
Ja sam uzimao sa Amazona u DE da bi mi brze stiglo, nisam hteo da cekam 2-3meseca sa alija pogotovo sto sam tada imao samo 2 joya. Mozes i da vidis da uzmes samo ove klizace potenciometra , jer iz mog iskustva sa 4 od 6 joystika ako ne pomaze zamena samog sklizaca onda zamenis ceo komplet potenciometar sa 3 lema i ne zezas se s 15 leomva celog analoga.Pusti link za potenciometre, da imam posto se jednom smeši zamena. Kod mene je isto jedan viper imao otkinuti iglicu, desava se od malo grubljeh cimanja po ivici ose.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari