Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ja sam kupio onaj PlayStation charging station i rešio tako punjenje kontrolera. Najjednostavnije mi je bilo, ne jurim usb kabl itd

Најбоље решење,ставиш га да се пуни и ћао.
Синоћ пар сати пес-а са другаром.
Кад смо завршили,ставиш на станицу и ћао.

Takodje, charging station, stoje oba utaknuta dok ne koristiš, milina. Stoji mi pored kreveta, tako da je uvek na dohvat ruke.

Isto i ja, ne svidja mi se da drzim konzolu u rest modu, volim da je ugasim kad zavrsim.

@vojo77 Koristim, odlicne su. Zvuk je dobar i bas nije preslab. Nikada se nece desiti da su preglasane, cak i na 100%. Tek posle vise od 4 sata malo iritiraju i treba napraviti pauzu. Kontrole za jacinu zvuka se lako napipaju bez gledanja. Ulaze u stand by ako zaboravis sam da ih ugasis. Vrede tog novca sigurno.

Meni posle skoro dve god poceli da se ljuste jastučići. Koristim ih maksimlano i pored gaminga, svakodnevno za call-ove nekada i po 5 sati. Za gledanje filmova uvece kad deca spavaju.

Na aliju sam nasao zamenske jastučiće sa rashladnim gelom, javljam utiske kad zamenim.

@vojo77 Koristim, odlicne su. Zvuk je dobar i bas nije preslab. Nikada se nece desiti da su preglasane, cak i na 100%. Tek posle vise od 4 sata malo iritiraju i treba napraviti pauzu. Kontrole za jacinu zvuka se lako napipaju bez gledanja. Ulaze u stand by ako zaboravis sam da ih ugasis. Vrede tog novca sigurno.
Znaci ipak iritiraju nakon 3-4 sata nosenja. To je po meni ipak najbitnija stavka slusalica. To mi je bio problem sa hyperx cloud alpha pa su o svom trošku ko se god žalio promijenili jastučiće, tj poslali nove, "deblje" i dosta bolje.

Meni posle skoro dve god poceli da se ljuste jastučići. Koristim ih maksimlano i pored gaminga, svakodnevno za call-ove nekada i po 5 sati. Za gledanje filmova uvece kad deca spavaju.

Na aliju sam nasao zamenske jastučiće sa rashladnim gelom, javljam utiske kad zamenim.

Ako možeš javi da li su udobniji sa tim jastučićima nego sa ovima što si koristio. Da li si ti imao prolema sa udobnoscu?

moze link na pp :D

meni su pulse 3D zakon, imam ih 2 kom jedne moje jedne za decu i iako imam znoj koji lako unisti jastucice ovi se posle 2g i dalje drze dobro. Mada su se pojavile sitne pukotinice, pa da imam u rezervi.

Hteo sam da kupim play station plus extra, ali ga nigde nema, prodaje se samo obicna verzija, da li je moguce da uzmem karticu od $100 pa da sa njom platim za play statio plus?

Да ли је неко куповао силиконске "гаће" за контролор?
Са Али експреса.

Hteo sam da kupim play station plus extra, ali ga nigde nema, prodaje se samo obicna verzija, da li je moguce da uzmem karticu od $100 pa da sa njom platim za play statio plus?
PS Plus Extra je 135$.

Vidi isplati li ti se uzeti Essential i upgrade na Extra i kakva je razlika u cijeni.

Jedno pitanje u vezi Online ID..

Vidim da je promena Online ID-a prvi put free, ali, jel neko iz iskustva zna da li se progres i kupovina dodataka sa tog naloga resetuju, ili ostaje sve kako je bilo?

Upozorenje kaze, da se "moze" izgubiti nesto prilikom promene ID-a, ali me interesuje jel neko iz grupe probao licno i kakva su iskustva?

Menjao sam ja jednom i nije bilo nikakvih gubitaka, sve normalno islo nakon toga, sa promenjenim ID
Mozda se u nekoj igri gubi progres, tesko je to reci sa sigurnoscu, kod igara koje ja igram nije bilo problema kao ni generalno nije bilo ikakvih problema zbog toga.

@nemanjahtc imaj samo na umu da dobro razmislis o tome sta ces da postavis kao novi onlineID, jer onaj koji iskoristis iako ga promenis ce uvek biti vezan za taj nalog tako da neces moci da ga iskoristis ako budes pravio neki paralelni nalog.

Preuzeo sam danas Pulse 3D grey camo preko KP za 67eur. Morao sam da cekam nekih 15 dana, dok nisu stigle iz HU.
Utisak je da ispod ušiju stežu dok se ne navikneš i greju uši fino ali zimi ce valjda prijati. Igram RE4 i sada cujem stvari koje ranije nisam dok je bio zvuk sa TVa. Malo su mi nezgodni dugmići dok ne naucim gde je koji taster pa moram da gledam šta radim. Sve u svemu, nije loše za te novce. 👍
20230922_204917.jpg

Sony daje jednu igru besplatno za one koji prvi put aktiviraju konzolu 20.10.
Ima dobrih igara za probrati, ali mi ovo deluje kao kompenzacija za ono što su ukinuli onih 20 "najboljih" igara sa PS4 svakom ko kupi PS5..

Mislim da vecina ovih igara ima na PS+ Extra.
Mislim da cu redeemedovati ragnarok.

Mislim da vecina ovih igara ima na PS+ Extra.
Mislim da cu redeemedovati ragnarok.
Kako ćeš to uraditi ako si aktivirao konzolu pre 20.10?
Edit: Sad ponovo čitam, i na drugo čitanje mi deluje da će se moći uzeti jedna igra po konzoli bez obzira kad je konzola uzeta i aktivirana...

1695479362400.png

Pretpostavljam da ovo znači da konzola mora da bude skroz nova i da se aktivira US nalogom ili mogu prvi put da se prijavim US nalogom na konzolu koja je već aktivirana TR nalogom, ali se nisam do sada prijavljivao US nalogom?

Iako je većina igara dostupna u okviru PS+ Extra, ima ipak nekih koje nisu, kao što je Spiderman Remastered, GoW Ragnarok, TLOU (ako je to ovaj najnoviji sređen za PS5).

Koliko sam ja razumeo uslov je da imaš bar jedan Usa nalog vezan za konzolu, i do 20.10. će se na tom nalogu pojaviti opcija za odabir igre. Ako imaš više Usa naloga vezanih za konzolu, moćeš uzeti igru samo na jednom, jer se igra claimuje na ime konzole...

Ja mislim da se promocija odnosi samo na ljude koji od danas pa do 20.10. kupe PS5.

Pa lepo, vide da li se konzola prvi put povezala na net/ps nalog/ps prodavnicu… sigurno ima neki mehanizam u sklopu konzole, na njihovim serverima, itd.

Ma postoji mehanizam sigurno, cak kad sam imao problem sa jednim nalogom oni su mi trazili da procitam serijski broj konzole na kojoj je nalog prvi put ulogovan. Prate sve zive statistike tako da vrlo lako mogu da odvoje konzole i naloge koji "upadaju" u promociju.

Kako ćeš to uraditi ako si aktivirao konzolu pre 20.10?
Edit: Sad ponovo čitam, i na drugo čitanje mi deluje da će se moći uzeti jedna igra po konzoli bez obzira kad je konzola uzeta i aktivirana...
Skontao sam da je ili za sve koji su aktivirali pre 20.10. ili od dana objave, pa do 20.

Nisam jos bio na PS, ali cu potražiti prvom prilikom.

Nazad
Vrh Dno