Ja sam uzimao sa
Amazona u DE da bi mi brze stiglo, nisam hteo da cekam 2-3meseca sa alija pogotovo sto sam tada imao samo 2 joya. Mozes i da vidis da uzmes samo
ove klizace potenciometra , jer iz mog iskustva sa 4 od 6 joystika ako ne pomaze zamena samog sklizaca onda zamenis ceo komplet potenciometar sa 3 lema i ne zezas se s 15 leomva celog analoga.
@micicss mozes da probas sa prvo zamenom samih klizaca potenciometra ja sam nakon celih analoga uzimao samo klizace i kao sto rekoh bez nekog lemljenja i za 2min joy je kao nov. (imas link iznad u odgovoru
@emaremare -u)
@emaremare da ti odgovorim za klizac, kod mene su deca naucena (srecom) da ne jedu i necimaju , ne mogu da garantujem da klinac nije cimao kad nisam bio tu ali klizac je otisao na kao sto rekoh najnovijem maskirnom DS5, znaci s njim se najmanje igralo i to se desilo veoma brzo nakon kupovine. Kao sto sam i ranije rekao obzirom da imam vise kontrolera od onih koji su dosli uz PS pa do tog maskirnog day one cim je izasao mogu da uporedim sve DS5 kako su vremenom kupovani i kvalitet novih je drasticno losiji nego kod prvih, bas se vidi da stede, plastika je tanja, tanji i manji su neki flet kablovi, nema nekih gumica koje su bile stavljane da utisaju joystick,...
@vojo77 ja samo na GT7 imam 500h

za 2g Doduse pola sam odigrao ziroskopski a jedno 10h na volanu.