almoust evil665
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.03.2011
- Poena
- 445
Da ali taj novi uređaj nema BT ugrađen nego samo taj PS link
***g, naloge sam već uneo ručno. Probaću da prenesem taj nalog kojem sam zaboravio šifru.1, Čini mi se da sam tako uradio pre dve godine, ne sećam se iskreno ali prati "čarobnjaka" i sve se brzo završi. Ja sam imao 4 naloga na PS4 i sve preneo na PS5: US, UK, Singapur i CRO. Ovaj poslednji mi služi da dam gostima da se igraju i da ne "brljaju" po našim nalozima.
2. Promeni šifri preko app ili web sajta.
3. -
4. Držiš par sekundi PS dugme (verovatno nije povezan sa PS), mada se meni budi instant pritiskom na isto.
Ako je gasis kompletno onda ne moze, ako odes u rest mode onda samo klik na uparenom dzojstiku i to je to 🤷♂️
U restu, sad je proradilo...Ako je gasis kompletno onda ne moze, ako odes u rest mode onda samo klik na uparenom dzojstiku i to je to 🤷♂️
1. Postal code Aljaska jer su oni SAD država bez poreza,Pozdraaav, posto sam napokon kupio ps5, imam par pitanja (mozda glupih)
1. Prilikom pravljenja naloga isao sam na to da nalog bude US, e sad kad sam u polje "postal code" uneo postanski broj za Anchorage, Alaska, sony je sam popunio sva polja ostala, pa me zanima da li je potrebno da se precizira ulica( tipa konkretno ulica gde se nalazi neki hotel) ili su ovo dovoljni podaci (samo postanski broj,grad i drzava koja je)
2. U temi "prvo ukljucivanje konzole" navedeno je da samo ime i prezime treba budu pravi kad se pravi nalog, ali ja sam uneo svoj licni mejl, da li ce to da pravi neki problem?
3. Ako sad zelim da kupim igru, recimo metro exodus koji je na sejlu, treba da kupim gift karticu u odredjenoj vrednosti, i da ukucam kod koji dobijem i imacu tu vrednost u mom walletu?
4. E sad ovo je mozda glupo pitanje, kad radi sony, i igram nesto, sa donje strane konzole kad izduvava vazduh oseca se po malo cudan miris kao miris nove plastike, e sad ne znam da li je to normalno obzirom da je nova konzola.
5. Koji sajt da koristim za kupovinu pretplate/ gift kartica?
Pa ako kompletno ugasis soni, dakle ne u rest mode nego pravo gasenje (onda ni ne svetli narandzasto) da bi ga upalio moras na dugme na samoj konzoli a ne na dzojstikuŠta tačno ne može? Nisam skroz skontao…
Ja inače palim i gasim konzolu preko dzoja, nebitno dal je skroz ugašena ili u rest mode-u.
Da rezimiramo na PS dugme na dzoju konzola pali i potpuno ugašena i iz rest moda?I kod mene je konzola skroz ugasena jer ako je na rest modu, i ako nestane struje, konzola brljavi da treba recovery fajlova raditi svaki put. Kolega je jedva spasio konzolu zbog slicnog slucaja jer nije bootala.
Pali je controller normalno kada je kompletno ugasena.
YepNije tačno, dzojstikom uvek možeš da uključiš konzoli, samo stisneš ps button
Ahaa, to za "cannot activate in Serbia" sam skapirao, bitno je da uzmem gift karticu za region na kom mi je nalog.^
Stavljas tvoju adresu, kod ti svakako salju preko maila uz objasnjenje kako ga aktiviras.
Nemoj da te buni sto pise "Cannot activate in Serbia", jer svakao kod aktiviras preko US naloga.
Hvala ti punooo^
Tako je, posle se samo ulogujes na PS sajt, ides na Redeem code i tu ga ukucas, odmah dobijas wallet funds u vrednosti kartice koju si kupio i preko storea mozes da kupujes sta god hoces.
slucajno naletim na ovaj video
Nece da prikaze sta je ugradio, ali odem ja na aliexpress i ukucam stick drift, kad ono
![]()
For PS4 PS5 Xbox One Universal Gamepad Joystick Gaming Drift Repair Board Controller Analog Thumb Stick Drift Fix Mod Accessorie - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Odmah uzimam iako imam 2 kontrolera od kojih nijedan nema drift.
Pa dobro, to je isti princip kao kod 90% drugih chargera, ali ovde bar ceo džojped leži u tom udubljenju i ne visi kao kod nekih drugih chargera.Super je ali sam uvek bio sKeptičan u vezi chargera na koji se gamepad nabada.
slucajno naletim na ovaj video
Nece da prikaze sta je ugradio, ali odem ja na aliexpress i ukucam stick drift, kad ono
![]()
For PS4 PS5 Xbox One Universal Gamepad Joystick Gaming Drift Repair Board Controller Analog Thumb Stick Drift Fix Mod Accessorie - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Odmah uzimam iako imam 2 kontrolera od kojih nijedan nema drift.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari