Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Trenutno imam samo klasicnu debit, pa da znam koju da potrazujem od banke. I moracu pitati da li radi konverziju. Hvala vam na odgovorima.
Te klasične Visa i Mastercard mogu da se koriste za online plaćanje odavno (makar one iz Intese i Erste banke). Ja nemam kreditne kartice, ukinuo sam ih odavno.

Najbezbedniji način plaćanja je PayPal jer ne moraš da se juriš sa tim online prodavnicama gift kartica ako nešto pođe po zlu - ne radi kod koji ti pošalju. Meni se za 4-5 godina dva-tri puta to dogodilo, a kako je online podrška na tim sistemim veoma spora i generalno loša, lakše/brže je da refundiraš pare od PayPal-a, a onda PayPal se dalje preganja sa njima.

Кад се купи ЕА пас преко турских налога да ли може да се некако улогујем са моји ЕА налогом са којим сам играо БФ 4 и да повуче са тог налога ниво и пушке који су отворене?

Stigao mi je mail od sonija da apdejtujem payment details, jer mi uskoro (u januaru :LOL:) ističe PS+. Pretpostavljam da to mogu da ignorišem, bez posledica?

Mala pomoć ako može :)
1. Napravio sam na kompu 2 naloga, jedan na UK i jedan na US. Na konzoli dodao korisnika, ovaj iz UK, tako što sam samo uneo mail adresu i lozinku i to je sve OK.
E sad ne mogu da dodam još jedan nalog tj. ovaj US nalog. Isto ukucam mail koji sam registrovao na US nalog i lozinku naravno, ali ne mogu da dodam odnosno izadje poruka mail nije ispravan ili tako neka poruka. Kako da dodam i ovaj US nalog?
2. Vidim da ima opcije da dodam paypal nalog za kupovinu, a ovde svi spominju gift card. OK verujem da ima provizija na paypal, ali da li prolaze uplate ili ne može ni to iz Srbije (mada ne vidim kakve veze ima Srbija, ali eto da pitam pre nego povežem paypal nalog).

2. Vidim da ima opcije da dodam paypal nalog za kupovinu, a ovde svi spominju gift card. OK verujem da ima provizija na paypal, ali da li prolaze uplate ili ne može ni to iz Srbije (mada ne vidim kakve veze ima Srbija, ali eto da pitam pre nego povežem paypal nalog).
Ne možeš iz Srbije da koristiš PayPal kao način plaćanja za US/UK PSN nalog, samo vaučeri su opcija.

Да ли неко има ЕА пас турски и да је инсталирао Бетлфилд 4?

Stigao mi je mail od sonija da apdejtujem payment details, jer mi uskoro (u januaru :LOL:) ističe PS+. Pretpostavljam da to mogu da ignorišem, bez posledica?
Meni u aprilu :ROFLMAO:
Takodje stigao taj email, ja sam shvatio to kao auto renewal fazon, hoce da te zadrze da i dalje placas a da pritom zaboravis na to pa da platis u svakom slucaju.
Ovako sa walletom kao jedinim izvorom placanja to ne mogu da izvedu, jer ljudi verovatno dopune wallet samo kad im zatreba.
Prepostavljam.

Koje smo tačno ekskluzive imali na PS5 ove godine? Pokušavam da skapiram, jer osim nadolazećeg Spidermana više nemam pojma šta je izašlo za ovu konzolu ove godine koja van toga opet izgleda kao jedna od najjačih u gejmingu još od 2017 i 2007
Bice Silent Hill 2 Remake do kraja godine, godinu dana ekskluziva, nista drugo malo jace koliko ja znam

Znači, Final Fantasy (koji je opet timed ekskluziva), Horizon ekspanzija, Spider-man 2 i možda Sillent Hill osim ako ga ne odlože, a pošto nisu bacali neke skorije preview-ove, verovatno :D
Mislim, ko nema PC ova konzola se isplati. Ja sam uzeo konzolu za ekskluzive, već 10 meseci nemam šta da igram.

Да ли неко има ЕА пас турски и да је инсталирао Бетлфилд 4?
Не видим тему за ЕА.

Узео сам јуче ЕА пас. Инсталирао сам Бетлфилд 4 и дођем до овог екрана из слике и ту стане. Наравно да би било логично да се ово чекира али ниједно дугме на џојстику не реагује.
Само ПС дугме,остало све као да је мртво.
Рестартовао сони и узео други џојстик и опет иста праича. Избрисао игру и оне фолдере за сејв,инсталирао опет и опет иста прича.
Да ли неко зна где је проблем?
Пс Плус је турски.
ЕА је турски.
Примарни налог на УС.
Свуда иста прича,дођем до овог прозора и џојстик нема никакву функцију. Ништа.
Само ПС дугме хоће.
Screenshot_20230829-220728.png

Znači, Final Fantasy (koji je opet timed ekskluziva), Horizon ekspanzija, Spider-man 2 i možda Sillent Hill osim ako ga ne odlože, a pošto nisu bacali neke skorije preview-ove, verovatno :D
Mislim, ko nema PC ova konzola se isplati. Ja sam uzeo konzolu za ekskluzive, već 10 meseci nemam šta da igram.
I na veće gluposti sam spucao pare.

Od big AAA games koje su izašle proteklih godina ja nisam odigrao HZD:FW, GOW:R i RDR2 (iako ih sve imam od maltene day one)...
Pored toga planiram igrati Ratchet najnoviji (iako je izašao i za PC) i DS koji me privlači kao souls koncept, ali objektivno sumnjam da ću naći vremena da ga odigram.

To mi je bilo dovoljno da kupim PS5.
Naravno PC pored toga pokriva sve ostalo.

33%

A igre za septembar šitina:
Saints Row
Black Desert – Traveler Edition
Generation Zero

Pozdraav, imam par pitanjaa ponovo, a u vezi ps+, posto cene rastu.
1. Da li je jedini nacin da aktiviram ps+ essential ako redimujem kod koji sam kupio iskljucivo za ps+? Ili je moguxe da uplatim na svoj wallet pa iz walleta da platim direktno 60$
2. Ako uzmem tipa gift karticu u vrednosti od 100$ da li mogu direktno da kupim sa stora ps+ extra?
Razlog sto pitam ovo, jeste sto kada sam probao sad preko sonija da vidim za kupovinu, nudi mi placanje preko paypala, kartic ili da redimujem koD, ali nigde ne viidm da mi nudi opciju da skine iznos od 99$ za ps+ extra iz mog walleta.

Pozdraav, imam par pitanjaa ponovo, a u vezi ps+, posto cene rastu.
1. Da li je jedini nacin da aktiviram ps+ essential ako redimujem kod koji sam kupio iskljucivo za ps+? Ili je moguxe da uplatim na svoj wallet pa iz walleta da platim direktno 60$
2. Ako uzmem tipa gift karticu u vrednosti od 100$ da li mogu direktno da kupim sa stora ps+ extra?
Razlog sto pitam ovo, jeste sto kada sam probao sad preko sonija da vidim za kupovinu, nudi mi placanje preko paypala, kartic ili da redimujem koD, ali nigde ne viidm da mi nudi opciju da skine iznos od 99$ za ps+ extra iz mog walleta.
Kako prve dve opcije otpadaju ostaje ti samo da redimujes kod a onda ce on automatski povuci iznos sa ps walleta pri kupovini/ obnavljanju ps+

Kako prve dve opcije otpadaju ostaje ti samo da redimujes kod a onda ce on automatski povuci iznos sa ps walleta pri kupovini/ obnavljanju ps+
Da, razumem da prve dve opcije otpadaju.
Ali mi nije bilo jasno samo, da li kod koji recimo uzmem od 100$, ridimujem tako da mi prvo prebaci na wallet, ili moram da odem preko sonija na opciju recimo ps+ extra i tu direktno da ukucam kod koji sam kupio u vrednosti od 100$ pre nego sto sam taj iznos prebacio na wallet.

Hvalaa na odgovoru.
E sad naleteo sam na jos jedan problem.
Naime, sad sam hteo preko cdkeysa da kupim ps+ pretplatu, isao sam preko opcije "pay by card" medjutim kad sam hteo da potvrdim kupovinu nije htelo, i izaslo mi je iznad polja gde se unose podaci za kreditnu karticu obavestenje "update your billing informations".
Na kartici imam novac, a pre par dana sam kupio na istom sajtu, istom karticom, dopunu i sve je radilo super.
Da li je jos neko imao slican problem?

To bi trebalo da budu podaci za "fakturisanje", nema tu nekog uticaja sem ako ti menja cenu odnosno dodaje porez u tom slucaju biraj aljasku ali mislim da billing ne utice na cenu.

Hvalaa na odgovoru.
E sad naleteo sam na jos jedan problem.
Naime, sad sam hteo preko cdkeysa da kupim ps+ pretplatu, isao sam preko opcije "pay by card" medjutim kad sam hteo da potvrdim kupovinu nije htelo, i izaslo mi je iznad polja gde se unose podaci za kreditnu karticu obavestenje "update your billing informations".
Na kartici imam novac, a pre par dana sam kupio na istom sajtu, istom karticom, dopunu i sve je radilo super.
Da li je jos neko imao slican problem?
CDKeys ima ponekad taj problem.
Probaj da odradiš u inkognito modu i nemoj da budeš ulogovan, u tom slučaju iz nekog razloga radi.

CDKeys ima ponekad taj problem.
Probaj da odradiš u inkognito modu i nemoj da budeš ulogovan, u tom slučaju iz nekog razloga radi.
Isao sam ja oba buta kao "guest" bez napravljenog nalogq, i prvi put htelo, ali sada ne.
A koji sajt osim cdkeys-a, je proveren i pouzdan?
Na kinguinu izgleda nema za US, slicno i na G2a, slaba ponuda bas

Ja sam juce na Kinguinu uzeo dopunu. Pregled vrsim na allkeys, tu ispisuje i popust kod.

Nazad
Vrh Dno