Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Za mene su svi ti punjaci no-no iskreno, ako ne koristim dzojstik ide u fioku gde nece padati prasina u pecurkice - obzirom da smo vec prezvakali da se zato drift najcesce pojavljuje..

A gde petica salje topao vazduh, na gore ili iza? Imam neku rupu koja je 40.5cm visine, a koliko sam video Sony je 39cm, pa nesto razmisljam da bi konzola lepo cucnula unutra. E sad, posto nemam nikakvih dodoirnih tacaka sa konzolom do sad, zanima me da l je to ok, da ima ploca 2cm iznad sebe, levo i desno bi imala bar po 10cm slobodnog prostora, i koliko se cesto pristup samoj konzoli tokom koriscenja, tj. mora li biti na pristupacnom mestu?

Ako je uspravno stavljalas onda je gore blokiras gde ima protok vazduha.

Ja ga držim van komode, ps4 je i dalje u komodi...
Premeriću šta treba da modifikujem.
Dontqda naručio onaj dust cover for PS5 sa Alija...

Izduv je nazad. Ne treba blokirati konzolu sa zadnje strane:

1fa2e9e1-1fee-11eb-b77f-ed86c05514e8.cf.jpg

Ja ga držim van komode, ps4 je i dalje u komodi...
Premeriću šta treba da modifikujem.
Dontqda naručio onaj dust cover for PS5 sa Alija...
Ma to mi jos jedini deo prazan na komodi, nemam nikakva vrata, tako da ne bi bio zasticen od prasine, al bi se lepo uklopio vizuelno, e sad, ako bih imao preoblem sa pregrevanjem, onda bolje mozda da ne eksperimentisem

Ovako je kod mene godinu i pol. U poprilicno malom prostoru pola metra od zemlje. Nema i dalje prasine. Odradili su oni hladjenje poprilicno dobro. Ne treba puno tripovati oko toga.

image.png

Jos ni jednom nisam cuo ventilatore.

Meni je na nekom mnogo starom stolu "na sprat", na prvom spratu, zasticen od prasine :ROFLMAO:
VR i dalje drzim u kutiji, ima dobro leziste unutra za headset, to bi trebalo da nadjem neko resenje za to, neki stand / charger.

20230828-193626.png

Cemu sluzi kamera za ps5 osim za strimovanje? Jel ima jos neke igre gde se moze iskoristiti, poput onog just dance?

Jel može neko da mi šibne link od pouzdanog prodavca na PP? Hoću da kupim dodatni, novi gamepad. Ištvan mi se ne javlja, nekoliko puta sam ga zvao.

Rekao bih da to nece da moze. I da su te kamere namenjene za streamere, ne za igru.

Koje smo tačno ekskluzive imali na PS5 ove godine? Pokušavam da skapiram, jer osim nadolazećeg Spidermana više nemam pojma šta je izašlo za ovu konzolu ove godine koja van toga opet izgleda kao jedna od najjačih u gejmingu još od 2017 i 2007

Final Fantasy XVI

Како да се повежемо другар и ја?
Узео је и он петицу сад,данас и он повезује турско пс плус па ме занима како да се повезујемо кад играмо неке игре заједно?
Тенис,Пес и слично.

Poslednja izmena:
Dragi forumasi, izvinite ako pitam nesto sto je vec bilo ili je pitanje glupo, posto ne vidim u pretrazi da ima takav odgovor.

Uzela sam ps5, iscitala vecinu postova i jasno mi je da se pravi nalog, npr US sa tax free drzavom i da se PS+ i ostale dopune mogu uzimati na drugim sajtovima pa idu na reedem code na ps5.

Nikad do sada nisam koristila kartice za kupovinu na netu, da li na sajtovima poput cdkeys radi samo tkr. internet platna kartica ili rade i klasicne platne/kreditne kartice banaka, Visa Mastercard?

Zelim da se raspitam pre nego sto krenem da petljam oko toga.

Како да се повежемо ја и другар?
Узео је и он петицу сад,данас и он повезује турско пс плус па ме занима како да се повезујемо кад играмо неке игре заједно?
Тенис,Пес и слично.
Dodate se kao Friends.

Dragi forumasi, izvinite ako pitam nesto sto je vec bilo ili je pitanje glupo, posto ne vidim u pretrazi da ima takav odgovor.

Uzela sam ps5, iscitala vecinu postova i jasno mi je da se pravi nalog, npr US sa tax free drzavom i da se PS+ i ostale dopune mogu uzimati na drugim sajtovima pa idu na reedem code na ps5.

Nikad do sada nisam koristila kartice za kupovinu na netu, da li na sajtovima poput cdkeys radi samo tkr. internet platna kartica ili rade i klasicne platne/kreditne kartice banaka, Visa Mastercard?

Rade i Visa/Mastercard kartice, samo moraš imati EUR na kartici kada budeš plaćala, osim ako ti banka ne radi automatsku konverziju pa povlači sa RSD tekućeg računa.

visa internet je smišljena kao sigurnija kartica jer nije moguće plaćati na POS terminalima i slično, ali sada je sve to isto.
Apsolutno svaka kartica će da prođe. Naravno, mora prodavac da je podržava, ali visa i master su univerzalno prihvaćene.

Trenutno imam samo klasicnu debit, pa da znam koju da potrazujem od banke. I moracu pitati da li radi konverziju. Hvala vam na odgovorima.

Generalno sve kartice rade. Ako imaš PayPal nalog vezan za neku od kartica možeš i tako da platiš na nekim od sajtova.

Za vaučere kad kupuješ. Imaš odvojeno one koji imaju određenu vrednost i odvojono vaučere za PS+ pretplate.
Presaberi šta ti se u kom momentu više isplati, tj. da li da direktno kupiš pretplatu ili pare kojim ćeš kupiti pretplatu direktno na konzoli.

Generalno sve kartice rade. Ako imaš PayPal nalog vezan za neku od kartica možeš i tako da platiš na nekim od sajtova.

Za vaučere kad kupuješ. Imaš odvojeno one koji imaju određenu vrednost i odvojono vaučere za PS+ pretplate.
Presaberi šta ti se u kom momentu više isplati, tj. da li da direktno kupiš pretplatu ili pare kojim ćeš kupiti pretplatu direktno na konzoli.
Da, kad odradim setup naloga videcu sta se nudi. Da li znas sta je u zadnje vreme isplativije, direktna kupovina pretplate na konzoli ili sa drugih sajtova?

Da bi kupio direktno na konzoli treba ti novac u walletu a za to opet moras na druge sajtove po vaucere.
U redovoj situaciji, vauceri su malo jeftiniji. Nekoliko puta godisnje direktno na konzoli daju 25% popusta pa se onda u tom slucaju isplati vise tu. Bice jos malo black friday ako ti se ne zuri

Jel može neko da mi šibne link od pouzdanog prodavca na PP? Hoću da kupim dodatni, novi gamepad. Ištvan mi se ne javlja, nekoliko puta sam ga zvao.
Kako mi je to poznato,drugar ceka vise od mesec dana da budu joypadi na stanju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno