Te klasične Visa i Mastercard mogu da se koriste za online plaćanje odavno (makar one iz Intese i Erste banke). Ja nemam kreditne kartice, ukinuo sam ih odavno.Trenutno imam samo klasicnu debit, pa da znam koju da potrazujem od banke. I moracu pitati da li radi konverziju. Hvala vam na odgovorima.
Ne možeš iz Srbije da koristiš PayPal kao način plaćanja za US/UK PSN nalog, samo vaučeri su opcija.2. Vidim da ima opcije da dodam paypal nalog za kupovinu, a ovde svi spominju gift card. OK verujem da ima provizija na paypal, ali da li prolaze uplate ili ne može ni to iz Srbije (mada ne vidim kakve veze ima Srbija, ali eto da pitam pre nego povežem paypal nalog).
Meni u apriluStigao mi je mail od sonija da apdejtujem payment details, jer mi uskoro (u januaru) ističe PS+. Pretpostavljam da to mogu da ignorišem, bez posledica?
Bice Silent Hill 2 Remake do kraja godine, godinu dana ekskluziva, nista drugo malo jace koliko ja znamKoje smo tačno ekskluzive imali na PS5 ove godine? Pokušavam da skapiram, jer osim nadolazećeg Spidermana više nemam pojma šta je izašlo za ovu konzolu ove godine koja van toga opet izgleda kao jedna od najjačih u gejmingu još od 2017 i 2007
Не видим тему за ЕА.Да ли неко има ЕА пас турски и да је инсталирао Бетлфилд 4?
I na veće gluposti sam spucao pare.Znači, Final Fantasy (koji je opet timed ekskluziva), Horizon ekspanzija, Spider-man 2 i možda Sillent Hill osim ako ga ne odlože, a pošto nisu bacali neke skorije preview-ove, verovatno
Mislim, ko nema PC ova konzola se isplati. Ja sam uzeo konzolu za ekskluzive, već 10 meseci nemam šta da igram.
Kako prve dve opcije otpadaju ostaje ti samo da redimujes kod a onda ce on automatski povuci iznos sa ps walleta pri kupovini/ obnavljanju ps+Pozdraav, imam par pitanjaa ponovo, a u vezi ps+, posto cene rastu.
1. Da li je jedini nacin da aktiviram ps+ essential ako redimujem kod koji sam kupio iskljucivo za ps+? Ili je moguxe da uplatim na svoj wallet pa iz walleta da platim direktno 60$
2. Ako uzmem tipa gift karticu u vrednosti od 100$ da li mogu direktno da kupim sa stora ps+ extra?
Razlog sto pitam ovo, jeste sto kada sam probao sad preko sonija da vidim za kupovinu, nudi mi placanje preko paypala, kartic ili da redimujem koD, ali nigde ne viidm da mi nudi opciju da skine iznos od 99$ za ps+ extra iz mog walleta.
Da, razumem da prve dve opcije otpadaju.Kako prve dve opcije otpadaju ostaje ti samo da redimujes kod a onda ce on automatski povuci iznos sa ps walleta pri kupovini/ obnavljanju ps+
CDKeys ima ponekad taj problem.Hvalaa na odgovoru.
E sad naleteo sam na jos jedan problem.
Naime, sad sam hteo preko cdkeysa da kupim ps+ pretplatu, isao sam preko opcije "pay by card" medjutim kad sam hteo da potvrdim kupovinu nije htelo, i izaslo mi je iznad polja gde se unose podaci za kreditnu karticu obavestenje "update your billing informations".
Na kartici imam novac, a pre par dana sam kupio na istom sajtu, istom karticom, dopunu i sve je radilo super.
Da li je jos neko imao slican problem?
Isao sam ja oba buta kao "guest" bez napravljenog nalogq, i prvi put htelo, ali sada ne.CDKeys ima ponekad taj problem.
Probaj da odradiš u inkognito modu i nemoj da budeš ulogovan, u tom slučaju iz nekog razloga radi.
Pogledajte prilog sloznabraca-mema-memara.mp4Ja sam juce na Kinguinu uzeo dopunu. Pregled vrsim na allkeys, tu ispisuje i popust kod.
80e za cloud save + online igranje + 3 smece igre mesecnoDal su realni da traže 80e godišnje za online igranje, uz neke bednjikave mesečne naslove?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari