Ne znam koliki ti je budžet, ja imam Audeze penrose, I pokrivaju sve što si naveo (Xbox nemam ali mogu da se nakace I na njega, verzija X)Društvo postoje li neke wireless sluške koje mogu da rade na PS5, Xbox Series X, LG Oled, PC? Valjalo bi imati neke dobre za Dead Space Remake plus da su odlične za filmove kad se gleda kasno uveče.
Licno ih nemam ali jedino Sonyeve 3D koje svi preporucuju. To je za PS5, u suprotnom, sony neda nista BT da se konektuje sto se slusalica tice. Mozes recimo skopcati USB slusalice ako se konzola koristi kao PC pa si blizu.Društvo postoje li neke wireless sluške koje mogu da rade na PS5, Xbox Series X, LG Oled, PC? Valjalo bi imati neke dobre za Dead Space Remake plus da su odlične za filmove kad se gleda kasno uveče.
Arctis Nova 7X Wireless i Razer Barracuda X mogu da se povežu sa svim navedenim uređajima, ali ne znam kakav je kvalitet tih gejming slušalica.Društvo postoje li neke wireless sluške koje mogu da rade na PS5, Xbox Series X, LG Oled, PC? Valjalo bi imati neke dobre za Dead Space Remake plus da su odlične za filmove kad se gleda kasno uveče.
Da na taj model sam skroz zaboravio.Arctis Nova 7X Wireless i Razer Barracuda X mogu da se povežu sa svim navedenim uređajima, ali ne znam kakav je kvalitet tih gejming slušalica.
Pa trebalo bi da radi preko Bluetooth-a, a taj 2.4GHz risiver je valjda za povezivanje sa konzolama. Dobija se i 3.5mm kabl.Sad ne kontam kako tačno radi na TV? Vidim ima neki USB dongle.
Gledao zadnjih 2,3 šta kako.. Znao sam da će all in one rešenje izaći skoro kao konzola 😂Svi uredjaji koje PS5 prepozna kao USB bi trebal iraditi bez problema. Problem su BT slusalice. Mozda meni ne, ali vecina ce imati problem vaditi dungle iz jednog uredjaja i ubacivati u drugi. Il
Baš sam juče to podešavao. PS5 povezan na LG G1 tv sa istim problemom (ako upališ PS5 dok nije prebačen na njegov HDMI input, pa onda sam promeniš input on ugasi konzolu).Da li vama ps5 gasi tv preko HDMI CEC? Aktiviran mi je CEC i na tv i na konzoli, ali kada ugasim konzolu tv stoji upaljen. U pitanju je neki hisense 40" fhd u dečjoj sobi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari