Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Jedino sto vidim je da potera igre u 60fps a da izgledaju onako kako izgledaju kada ih igras u Quality modu na 30fpsa.
Znaci da sadasnji Quality mod ne bude 30 nego 60fps.
Mada ne znam koliko to ima smisla uopste, ali verujem da bi bilo kupaca.

Inace se slazem za konstataciju o igrama, evo ja se malo cak i razmisljam da prodam PS5, presao sam sve PS4 ekskluzive, presao sam Returnal, novi Horizon Forbiden West i GOW Ragnarok, i prakticno sam se vratio na PC.
Sigurno necu igrati nove igre u 30fps kao sto je Plague Tale Requiem, to cu na PC-ju.

Ok, verovatno cu obrnuti 2-3 igre na PS5 u 2023 ako budu neke ekskluzive, ali mrsavo je to..
Ovo je vrlo licno, ti si pasionirani gejmer koji ima dovoljno slobodnog vremena da utrosis godisnje 2,3 hiljade sati na igranje igrica na PS5.

sto se mene tice, ne mora nista od igara 2 godine da izlazi, imam sta da igram naredne 3 godine :)

Onda i druga strana novcica, gde imas ljude koji mogu da odvoje 1h dnevno za igru.

@DBraveZ
U tvom slucaju mrsavo nije kao kod nekog drugog. Ja imam da igra tempom kojim igram sigurno par godina igara.

Nece ti monitor prikazati 4K sliku, rece da ne podrzava, dok 1080p izgleda jako mutno.
Nisi me razumeo. Ne vidim svhu 1440p osim za monitore te rezolucije (1440p) gde bi se igrica renderovala nativno u 4k (dakle samo one koje podržavaju 4k), uradio downscale na 1440p i na kraju takva slika prikazala na 1440p monitoru.

Jel vi stvarno vidite razliku u grafici na performance i quality modu?
Ja ne znam dal mi je do TVa ili nisam zahtevan sto se detalja tice, ali kad menjam u bilo kojoj igri izmedju ta dva moda, ne vidim razliku.
Prometim 30 i 60 fps ali detalji mi isti...

Quality mod je isti kao Ultra na pc-ju, samo za slikanje. A igra se na perfomance a na kompu na high. :)

Nisi me razumeo. Ne vidim svhu 1440p osim za monitore te rezolucije (1440p) gde bi se igrica renderovala nativno u 4k (dakle samo one koje podržavaju 4k), uradio downscale na 1440p i na kraju takva slika prikazala na 1440p monitoru.

Da, 1440p je za 1440p monite. Kao sto je do sada 1080p bila samo za 1080p monitore/televizore.

Pozdrav ,da li i dalje ima nacin da se kupuju igre na turskom psn storu ?
Ako ima ,moze li neko da mi prosledi upustvo ili link . Hvala

Jel vi stvarno vidite razliku u grafici na performance i quality modu?
Ja ne znam dal mi je do TVa ili nisam zahtevan sto se detalja tice, ali kad menjam u bilo kojoj igri izmedju ta dva moda, ne vidim razliku.
Prometim 30 i 60 fps ali detalji mi isti...
pa evo na Horizon FW sam primetio razliku kada sma menjao sa perf. na quality i obrnuto... Ali sad u toku igre nije da mozes da zagledas... Svakako bih voleo da je i quality na 60fps :)

😂

Dobro je, ocekivao sam da naprave bundle sa 3 igre za 55k

Kako je zamišljeno da se koriste ovi dodatni dugmići? Kako držati kontroler, imati kontrolu nad džojsticima (a i drugim glavnim dugmićima) i u isto vreme stiskati i ove dodatne?

😂
Pa dobro, to je jos i ok cena s obzirom da je u EU zvanicna cena 240e. Ugradili su se svega 30 evra...

EDIT: @nemanja123 Ti dugmici se uglavnom koriste u FPS-ovima, prvenstveno je namenjeno Pro igracima... npr kada se igra Warzone na tim zadnjim moze da se mapira skok koji je inace na X sto je malo teze izvodljivo dok nisanis. Barem sam ja licno iskusio to igrajuci Warzone, da bi mi takav jedan dzojstik dobro dosao.

Poslednja izmena:
Da, teraju svakoga da kupi 2 komada pa da rotira na punjacu..
💵💴🤬💶💷

Psvr 2 da očekujemo za 80k.

Hungary Hun GIF by Jobbik Magyarországért Mozgalom

svakako i ako dokaze da mu secka u gow i da je do ps5, tesko ce mu priznati reklamaciju... Ovo je bas nezgodno... Morace dosta dublje da udje u problem i da sam verovatno nadje sta je uzrok/problem pa tek onda da reklamira
Ma važi daš 100k i secka first party igra.
Ako ne bi priznali garanciju tačno bi im sve moguće inspekcije ili konzolu o glavu. 😂
Koja je poenta garancije ako se ljudi boje reklamirati kad ima razloga?!?

A koliko inače treba da drži, tri dana?
Pa običan drži do 12 sati.
Novi ima i više dugmića i jaču vibraciju, a manju bateriju i košta kao 4 obična. Najmanje što očekujem je da drži isto kao i običan.
Inače, ima gumene zamene za džojstike i bolji grip pozadi zbog znojenja "kod dugog igranja". Dugog igranja od maks 4 sata :ROFLMAO:

Znači povratak na ps2 eru să dužim usb c kablom u punjaču 🤦

Ne znam sta se blamiraju sa 1000mAh. Da ide jedna AA baterija, stavio bi covjek 2700mAh. Evo na xbox series X ne pamtim kada sam punio ove zivota mi.

image.png

Ma o cemu pricamo ljudi, kome je to jos zaista potrebno.

Onaj kome stvarno jeste potrebno, taj od igara zaradjuje i nece trepnuti da plati i tri komada.

Vrh Dno