Nema tu neke mudrosti, notifikacije rade kao kod bilo koje druge Android aplikacije mada moram da priznam da brze stizu od Preisjäger nego od Foraum.Jel može pomoć oko podešavanja aplikacije za notifikacije?
Npr, Instalirah Foraum, registrovan i ništa mi nije javio, a vidim se na sajtu pojavilo obaveštenje, ali mi ništa na telefon nije stiglo![]()
Igra je zaista fenomenalna, odavno nisam igao nesto sto me je tako prikovalo za kontroler.Presao R&C Rift Apart upravo, fenomenalna igrica kao i R&C za PS4.
Vec imam usb izlaz, nikakvu mi ulogu nije igralo to sto ide u usb a ne u uticnicu.Original kosta 35e, ne vidim nikakvu poentu kupovati kinesku kopiju za ~20e koja pride mora da se bocne u USB, a ne u uticnicu.
Dzojstici kostaju 8-9k kod nas, konzola je 600+ eura, placaju se igre redovno, a stedi se na punjacu za dzojstike. Nema smisla.
Iskljuci punjenje kada napuni dzojstik, mislim da se to podrazumeva, kada skinem dzojstik pa ponovo vratim ono na sekundu zasvetli pa se ugasi, valjda ocita da je dzojstik pun pa ugasi. Na kutiji pise da uredjaj ima zastitu protiv niskog napona kao i visokog napona i da ce automatski ugasiti punjenje ako napon nije dobar.@MisliM_StvaRnO
Kada se dzojstik napuni do kraja, da li gasi lampicu i ne pali dok se ne istrosi baterija igranjem? Npr da ostane 24h na punjacu, da li ce se povremeno paliti LED na dzojstiku ili ne?
The Matrix Awakens is an essential download simply because it puts to rest the notion that the current generation of machines can't deliver a generational leap over their predecessors - an impression many people have after a year of cross-gen titles where the main benefits of the new consoles have amounted to increased resolution, frame-rates and detail - and some ray tracing features. This is one vision for the future of gaming and it's astonishing to behold: that fact that Nanite is running well on consoles and can be combined with ray tracing features is exceptionally impressive.
Malo je ot ali koji si Tv kupio? U potrazi sam za istim ali sam i istog misljenja da mi 120hz nije potreban.Ja nisam nikad ni ocekivao od hardvera sa cenom $500 da cini cuda na 120hz.
Meni licno je 60hz sasvim dovoljno, moze i 120hz nije da mi smeta ali pod uslovom da mi ne diras rezoluciju i kvalitet slike. Svestan sam da ps5 to nece moci da izgura i uvek ce biti evo ti 120hz po ceni kvaliteta slike, iz tog razloga nisam ni uzeo TV sa 2.1 hdmi i nisam se pokajao, ustedeo sam poprilicno na TVu na necemu sto mi nece nikad zatrebati.
Mozda sledeca generacija ps-a, od ove je sasvim dovoljno sto su postavili standard za 60hz.
To je ono isto sto ja kazem kupi lik iPhone od 1200 evra a kupi kinesku masku. Al dobro kako ko ima i prodje sa parama.Original kosta 35e, ne vidim nikakvu poentu kupovati kinesku kopiju za ~20e koja pride mora da se bocne u USB, a ne u uticnicu.
Dzojstici kostaju 8-9k kod nas, konzola je 600+ eura, placaju se igre redovno, a stedi se na punjacu za dzojstike. Nema smisla.
Uzeo sam samsung qe50q60tMalo je ot ali koji si Tv kupio? U potrazi sam za istim ali sam i istog misljenja da mi 120hz nije potreban.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari