Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

^ Neko od kolega sa foruma je jednom pisao da prolaze, ali ja sam 99,99% siguran da ne prolaze, i uvek kupujem dopune...
Ne može na PSN da se registruje ni PP vezan za srpsku karticu ako to pitaš.
Naravno kupovina dopune na cdkeys i sl. može sa PP.
Ne prolaze garantovano, nema nikakve šanse :) Traži da je kartica izdata u zemlji na kojoj je nalog...

Kakve je preporuka izmedju Sackboy i It Takes Two igara? Uzeo bih nesto sto moze u dvoje da se igra, vidim da su dobre recenzije za obe igre pa ne znam sta prvo izabrati ?
It takes two igram sa devojkom, vrh igra. Malo je zeznuto dok objasnim mehanike i kontrole, ima i nerviranja.. :D

I meni isto treba sa devojkom da igram, videću šta prvo nabavim ali po vašim utiscima moraće obe da se odigraju 😁

Ja cepam sackboy sa klincima. Super je igrica i mogu 4 igraca istovremeno.

Housemarque je zvanično postao deo PlayStation Studios.

A izgleda i Bluepoint Games, samo još nije zvanično

Ne uspevam da povezem 2 kontrolera u isto vreme.

Oba su ispravna, odradjen je update, i oba rade odlicno u svim igrama.

Ali ne mogu da ih povezem nikako u isto vreme, a hocu da igram local co-op It takes Two.

Kako upalim drugi, izbaci mi ekran na kome biram account na kome cu ga koristiti, i kad izaberem prvi kontroler se ugasi.
Takodje i u samoj igri isto, ako ga upalim u igri isto se desi.

Zna li neko resenje ?

Ne uspevam da povezem 2 kontrolera u isto vreme.

Oba su ispravna, odradjen je update, i oba rade odlicno u svim igrama.

Ali ne mogu da ih povezem nikako u isto vreme, a hocu da igram local co-op It takes Two.

Kako upalim drugi, izbaci mi ekran na kome biram account na kome cu ga koristiti, i kad izaberem prvi kontroler se ugasi.
Takodje i u samoj igri isto, ako ga upalim u igri isto se desi.

Zna li neko resenje ?
Za svaki kontroler moraš da imaš poseban account. Tako je bilo i na PS4

Da, sad sam provalio, umesto da biram svoj account treba da idem na Add account pa na Quick play, i tako se registruje i drugi kontroler.

***, nisam imao PS4, pojma nisam imao da je to procedura..

Koliko je usera dozvoljeno max. na PS5?
Na cetvorci je to bilo 16 ukupno a 4 aktivna.

Danas bio update za Ratchet and Clank, dodali su opciju za 120hz display mode, u kombinaciji sa Fidelity mode-om daje 40fps-a. Evo i slike da bude jasnije

8l7FKNd.jpg

Objavljene su PS+ igre za jul:
A Plague Tale: Innocence (PS5 verzija)
Call of Duty: Black Ops 4
WWE 2K Battlegrounds

Plague Tale kao sto je leakovano. Odlicno, video sam bas pozitivne kritike za tu igru.

Insomniac je ubacio i 40fps mod (za fidelity) za 120hz displeje:

FPS se odlicno drzi a latencija je jos dosta smanjena.

Uf, upravo igram Tsushimu, stigao sam do Act 2 i ogromna je igra.
Mislim da mi ekspanzija uopste ne treba, i ovako je igra od 60-70 sati...

A da ne pricam bezobrazluk sto treba da doplatim 30$ jer igram na PS5

$20 je doplata za DLC. $10 je doplata za PS5 poboljšanja. Bilo bi dobro da može da se uzme samo unapređenje za PS5, ali to verovatno nije moguće.

Sve u svemu, kao i sa drugim igrama, sačekaće se neka akcija za Director's Cut PS4&PS5 krajem godine i rešeno. Ja nisam igrao Ghost of Tsushima još uvek, ali strpiću se. :)

Vrv ce do kraja godine biti besplatna za PS+

Poslednja izmena:
Sta preporucujete na koju zemlju da otvorim PS nalog? Znam pricu da nase kartice nece da rade u zavisnosti od zemlje koja se izabere na nalogu. A i oni su ... prodaju konzolu preko distributera a ne moze nalog da se napravi.

Hvala ti puno na odgovoru, ja sam ćorav, znam da je bila tema o tome ali nisam uspeo da je nađem, a stoji u sticky... :D

Da se nadovežem za naloge za PS… ja npr imam tri različita naloga, US, UK i DE. Primarni mi je US ali posto se razlikuju ponekad popusti i akcije u zavisnosti od regiona, može ponekad dobro da se pazari na razlicitim nalozima.

Naravno, većina tih akcija se rotiraju ali sam imao slučajeva da nešto sto sam mislio da uzmem, posle se nije ponavljao taj popust u drugim regionima pa se malo pokajem sto nisam ugrabio u datom trenutku.

^ Ja baš i nisam primetio neke povoljnosti na UK nalogu, vidim da na Japanskom ponekad ima zanimljivih popusta ali nisam probavao, uglavnom se držim USA naloga...

^ Ja baš i nisam primetio neke povoljnosti na UK nalogu, vidim da na Japanskom ponekad ima zanimljivih popusta ali nisam probavao, uglavnom se držim USA naloga...
Dobro, moram priznati da nisam ni ja dugo ništa video na UK… tj generalno se fokusiram samo na US. Ali damo sam naveo kao moguću opciju jer se uglavnom rotiraju te akcije. Ovog meseca na US, za mesec dva na UK i tako u krug.

Ljudi gde kupujete PS+ po jeftinijim cenama? Ako imam acc za US, moram uzeti PS+ za USA ili to nema veze? PS5 mi je prva kozola, pa ne znam nista o ovim stvarima.

Nazad
Vrh Dno