Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Probao ponovo sa PC, nisam uspeo, jednostavno nema "add to library" opcije...
Koja je oficijalna Sony PSN aplikacija, da probam tako?
Gledam na GooglePlay i nijedna koju mi nudi mi ne izgleda legit.
Ja tu koristim
@almoust evil665 ne koristim vpn i nisam nikad sve korektno ovako radi kod mene

Prilozi

• 5F6365DB-1F35-4D28-AD53-C7B4C5E9C220.png
    5F6365DB-1F35-4D28-AD53-C7B4C5E9C220.png
    361.7 KB · Pregleda: 33
Može i tako ali onda nećete imati redovan update aplikacije preko Play store-a. Sa varijantom koju sam objasnio gore imaš redovan update kao i sa svim aplikacijama koje skineš preko njega. Najnovija verzija je 21.6.1.
Druže hvala na trudu, ali kad u GooglePlay obrišem data i cache i dalje mi ne vodi ka legit aplikacijama.
Sve neka čuda dev iz Rusije (how yes no)...

Ova apk koju mi je @mikica023 poslao radi posao, Plague Tale dodat u biblioteku.

Hvala Mikice. 🍻

Edit:
Evo ovo mi izbacuje GP u pretrazi
Screenshot_20210707-191508.jpg

Druže hvala na trudu, ali kad u GooglePlay obrišem data i cache i dalje mi ne vodi ka legit aplikacijama.
Sve neka čuda dev iz Rusije (how yes no)...

Ova apk koju mi je @mikica023 poslao radi posao, Plague Tale dodat u biblioteku.

Hvala Mikice. 🍻

Edit:
Evo ovo mi izbacuje GP u pretrazi
Pogledajte prilog 311745
Onda verovatno treba dodatno vpn uključiti nisam je skoro skinuo. Ja sam tako uradio. Evo , objašnjeno je na 522 strani PlayStation 4 teme .

Za app:
1. Instalirajte neki vpn kao sto je tunnel bear sa google play
2. Pokrenite ga i prebacite se na recimo US server
3. Obrisite kes memoriju sa google play aplikacije, eventualno idite na "force stop" za svaki slucaj.
4. Otvorite pretrazivac (chrome, ff... ) ukucajte play station app, trebalo bi da je prvi rezultat, klik na isti vam otvara google play aplikaciju gde konacno mozete download.
5. Instalirajte i ulogujte se, nakon toga diskonekt za vpn-a, vpn mozete sada da obriste i na dalje normalno otvarate app i imate update.

Ovi apk fajlovi isto rade posao ali nemate update a i nikad nije sigurno sta je "ubaceno sa strane" u te fajlove.

Da li nalog sa igrom moze da se proda dalje? Kupio sam "Igru" (primarni nalog) na KP, prešao je nekoliko puta i više je ne igram.

Poslednja izmena:
Mislim da je njegovo pitanje u stvari oglas na finjaka, da covek prodaje Returnal nalog pa ko mu se javi :sneaky:

Clan od 2008, nije bas neki klinac novajlija pa da ne zna osnovne stvari..

Ja vise volim naloge sa foruma Razmena Igara, jer tamo mozes da udjes u trag ko je kreitao nalog, znas ko su ostali clanovi u sheru itd..
Nekako mi je manje pouzadno sa KP, mada mozda i gresim..

Bolje matori?

Mislim da je njegovo pitanje u stvari oglas na finjaka, da covek prodaje Returnal nalog pa ko mu se javi :sneaky:

Clan od 2008, nije bas neki klinac novajlija pa da ne zna osnovne stvari..

Ja vise volim naloge sa foruma Razmena Igara, jer tamo mozes da udjes u trag ko je kreitao nalog, znas ko su ostali clanovi u sheru itd..
Nekako mi je manje pouzadno sa KP, mada mozda i gresim..
Da definitivno je mnogo pouzdanije, mada pre mesec dana sam imao situaciju da mi je guest promenio mail i šifru i ukrao nalog. Ispostavilo se da je dečko prodao account sa sve konzolom, i neko se pravio pametan pa hteo sve za sebe..

Da, ima i tamo raznih situacija.

Mada ako se uzima nalog gde je share radio neko poznatiji sa duzim stazom, obicno on hoce da asistira i resetuje sifru.

Sto je najgore ja sam share radio, pa sam se ganjao sa Sony supportom ali uspeo sam na kraju sve da vratim. Ali eto, to je jedna situacija gde sam problem imao, a ni sam ne znam koliko igara sam odigrao tako.

Obično su ljudi nepoverljivi i plasljivi za ovu metodu sve dok ne probaju, a posle sve igra nabavljaju tako 😁

@Čika_Kure Aplikacije nema za nas region, to je odavno poznato. Dovoljno je da skineš apk sa nekog pouzdanog sajta, apkmirror na primer i to je to. Ne bakći se sa vpn-om, nema potrebe.

Krenuo malo aktivnije da igram novi R&C i ovo je fenomenalno kako izgleda vizuelno, pogotovo u onom 40fps 120hz modu, gde je bas dobar odziv i na prvi pogled sa strane, deluje kao da ima i vise frejmova bas zbog tog niskog input laga. Mislio sam da mi zbog vizuelnog stila nece biti neki utisak, ali ovo ima solidnih wow momenata, pogotovo kad se sve uklopi i zvuk i grafika i sam dualsense feedback.
Takodje i sam kvalitet produkcije igre (animacija, gluma, prica) je na dosta visem nivou, Insomniac je od Spidermana bas postao visoko kvalitetan 1st party studio.

Nisam bas 100% ukapirao razliku izmedju 60fps 60Hz i 40fps 120Hz u R&C, pa ako moze neko da objasni.

Prvo, mora se imati 120Hz TV naravno, i pretpostavljam hdmi 2.1 na njemu, i odgovarajuci kabl.

zatim ako ne gresim, 40fps mod renderuje u pravoj 4k, dok je 60pfs mod checkabord 4k, znaci renderuje u nizoj rez i upscaling na 4k.
I u 60fps modu isto postoje opcije sa i bez ray tracinga..

Polako konzole pocinju da lice na PC sa gomilom opcija 😂

Koliko sam ja shvatio kad se ukljuci 120hz opcija, onda se u fidelity mode-u igra podigne sa 30 na 40fps-a i smanji se jos input lag. Naravno tv mora da podrzava 120hz i hdmi 2.1 da ima na njemu kao sto si i rekao. Naravno fidelity renda u 4k native

(Dragi Bravo) Privodim kraju Spiderman Miles Morales, i mogu reci da ga igram na Fidelity Mode. Ne znam da li je do mene al ovaj performance mode od 60fps mi pravi onaj Soap opera efekat od koga se jezim... Ne znam da li i vi imate isto taj utisak, al cim je previse smooth, meni je tolko neprirodno da ne mogu da podnesem. Probao sam onaj novi Performance RT ali jednostavno mi ubija dozivljaj. Kad budem igrao New Game+ probacu da ga spicim u PRT-u... Bas me zanima vase misljenje?!

Krenuo malo aktivnije da igram novi R&C i ovo je fenomenalno kako izgleda vizuelno, pogotovo u onom 40fps 120hz modu, gde je bas dobar odziv i na prvi pogled sa strane, deluje kao da ima i vise frejmova bas zbog tog niskog input laga. Mislio sam da mi zbog vizuelnog stila nece biti neki utisak, ali ovo ima solidnih wow momenata, pogotovo kad se sve uklopi i zvuk i grafika i sam dualsense feedback.
Takodje i sam kvalitet produkcije igre (animacija, gluma, prica) je na dosta visem nivou, Insomniac je od Spidermana bas postao visoko kvalitetan 1st party studio.
Ja se jos od klinackih dana pitam zasto nema vise platformskih ili ovakvih (neka kombinacija) igara sa tematikom koja nije za decu. Sa jedna strane obozavam izvodjenje ,mehaniku i sve sto uz to ide, a mnogo vise bi mi prijao drugaciji art style i kompletan ton. Znam da ima milion indie varijanti, ali ne pricam o tome, ovo je drugi nivo.

Poneka igra ubode to da bude nekako univerzalno, ali vrlo retko. Naravno da ne pricam onu "Preozbiljan sam za ovakve igrice" pricu, daleko od toga, samo znam da bi mi mnogo vise prijalo da nije ovako.

Insomniac odradi sve VRHUNSKI, ali bas za decu, od dizajna, glume, price, pa nadalje.

Cuvena recenica da izgleda kao PIxar film je sve blize istini, ali meni nema nista grdje od tog Pixar stila (danas) :D.

Secam se Crash Bandicoot keca kad je izasao, nije mi tako delovalo. Moze za klince, ali moze i za starije. Mozda je tome doprinelo sto je to tad na PS1 izgledalo stvarno bolesno dobro i onda mi se u mozgu mozda povezalo sa nekim high tech momentom, a plus mi se svidela igra. Mozda nije najbolji primer, ali ima ih jos, siguran sam da bi ovakve igre mogle da se prave tako da budu mnogo univerzalnije, a da se ja pitam, pravile bi se i varijante samo za matorce :D.

Dobri primeri su mi recimo i prva dva Oddworld-a i Heart of Darkness sa PS1.

Poslednja izmena:
Ja uzeh danas na CD keys godišnju pretplatu za PS plus U.S za 33 €. Aktivirao sam karticu i sve radi top.

Malopre bio State of Play... još malo pa ništa, mada nisam ni očekivao da će ne znam šta prikazati

Poslednja izmena:
Po meni Death Stranding i Deathloop bolje nego 90% prikazanog na E3u.
Mada je Death Stranding najavljen na E3u, ali sada smo videli i šta donosi Directors Cut.

Nadam se pocetkom avgusta novom SoP, sa novim najavama i naravno u nadi da ćemo videti nešto od Kratosa.

Meni i onaj Fist delovao super.
DS je dosta blizu da me namami da igram iznova kad ovo izbace.

Taj Death strandung nikad nisam presao, hoce li skorije da daju dzabe taj prvi deo ili da ga sad kupim ako ne planiraju ko Horizon?

Taj Death strandung nikad nisam presao, hoce li skorije da daju dzabe taj prvi deo ili da ga sad kupim ako ne planiraju ko Horizon?
Pa još je rano da ga daju džabe. Mislim da će u nekom trenutku doći i on na red.

Pre ce biti na nekom popustu za smesan novac nego dzabe, mada kako je igra prosek, mozda I ukljuce u neki mesecni PS Plus. :p

Nista onda da se ne ceka to veceras ce da padne kupovina da probam igru mozda me privuce, ps5 nisam upalio ima jos malo pa 2 meseca nista me ne vuce da igram niti ima zanimljivo nesto.
btw. Sad vidim da mi jeftinije da je Kupim na disku nego digital, na kp su po 1500-2000 sto je dzabe

Negde procitah da ljudi koji već imaju Death Stranding, da će moći da dokupe Directors Cut za oko 10 evra.

Nisam proveravao dalje dal ima negde zvanično, ali zasita bi bilo super ako je tako.

EDIT: Piše i zvanično na PS Blogu.

Kada se aktivira PS+ jel moraju svih ovih 20 igara da se dodaju u biblioteku ili su već na listi igara koje se mogu igrati?

Nazad
Vrh Dno