Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

meni deluje da odlicne oare uzimaju na gtaonline a ako puste 6icu onda ce to da im se izjalovi... ovako samo cekaju i izbace remaster 5ice kako su i najavili

Pa Vice City i San Andreas sigurno nece da poboljsavaju grafiku, osim ako ne naprave novu remaster igru, mislim da je suludo i razmisljati o tome.

Prvi bih zeleo to da vidim, ali tesko, i za GTA 6 sam se nadao da ce ranije, ali ocigledno im treba 10-15 godina da je naprave.
Ne treba njima toliko vremena da je naprave nego sto da se "pokake" sebi u posao.

Gta V trenutno uzima samo takvu lovu,bili bi ludaci da tu nesto cackaju. Ipak na kraju krajeva niko im ne garantuje da ce Gta 6 biti uspesna igra.

Rockstar je kompanija kao i svaka koju samo zanima profit,sto znaci ukoliko bi nekim cudom ljudi odjednom poceli da ignorisu gta 5 videli bi trailer za 6-icu u roku od par meseci a zaigrali istu mozda vec na jesen. Ovako cemo se nacekati vise godina jer "ajkulice, kartice" rade pun gas.

Jel treba vracati ps5 dzojstike na punjac/dock svaki put posle igranja ili bolje da ih ne stavljam na dock da ne bi punili bateriju svako vece po 10%?

Ja sačekam da se isprazni pa onda stavim na dock. Nisam siguran, ali verujem da je manje štetno nego da se stalno puni po malo

pa generalno bi trebalo da je tako... jedino da iskljucim dock pa da ga ukljucim po potrebi, jer bih da ga koristim kao drzac, a ne da mi dzostici stoje po policama i stolu...

Mislim da nema potrebe da se zaluđuješ sa time - sva tehnologija danas je dovoljno pametna da ne puni nakon što dostigne neki procenat. Isto kao sa telefonima, laptopovima, etc.

isto stavljam na dok, punjenje se prekine naravno, nema rizika da se osteti baterija.
Ovako nemam zivce da stalno pazim i cekam da se isprazni pa tek onda da punim..

Jeste, bas cu da im titram i da racunam dal treba 10 ili 12% da se napune. Pa palim i gasim dock.. ili jos gore, da mi stoje ovako na polici pored zivog i lepog docka. U njemu su stalno kad ne igram i za sad je sve ok.. a i da ne bude jaka stvar.

Ljudi mene zanima jel ove ps4 igrice sve moram da upgradejuem na ps5 verziju ili to automatski radi? Ne vidim nigde aman bas nigde opciju za upgrade na ps5 verziju igrice,bilo da su digitalne ili na cdu. Inace imam USa account kao sto sam imao na ps4 konzoli. Gledam klipove i svi imaju opciju taj kao upgrade i tutorial kako to uraditi ali ja nigde nemam tu opciju sve mi pise ps4 znak iznad igrica u ps5 interfaceu...

samo valjda, doduse kad sam uzeo sackboya prvo sam krenuo da skidam ps4 verziju pa kad sam skontao isao cancel pa download ps5 verziju

Ljudi mene zanima jel ove ps4 igrice sve moram da upgradejuem na ps5 verziju ili to automatski radi? Ne vidim nigde aman bas nigde opciju za upgrade na ps5 verziju igrice,bilo da su digitalne ili na cdu. Inace imam USa account kao sto sam imao na ps4 konzoli. Gledam klipove i svi imaju opciju taj kao upgrade i tutorial kako to uraditi ali ja nigde nemam tu opciju sve mi pise ps4 znak iznad igrica u ps5 interfaceu...
Samo, automatski odradi, tako je meni za gow, wreckfest, ratchet&clank... I dalje pise ps4 samo sada radi na 4k,60fps.
Verovatno i sam znas da mnoge igre nisu dobile upgrade i verovatno ni nece, to samo odabrani, vecinom Sony-jeve exclusive

Ali ako ima posebna ps5 verzija, onda moras nju da nadjes na store-u i kupiš za 0$ kao i ps plus igre. Bar je tako meni bilo za fifu 21,nisam siguran da li se razlikuje od igre do igre

Da li neko zna mozda da li sve igre mogu da se igraju sa prevodom na Hrvatski? Jer sam to provalio kod Ratchet and Clank igrice za ps5

Ima GoW ali mislim da moraš da ga uzmeš preko CRO naloga. Na US, UK i Singapuru nema prevoda.

Fizička kopija za naše tržište takođe sadrži hrvatski prevod.

Jel neko igrao sa nasim prevodom da mi da ocenu istog. Jel korektno sve prevedeno od menija,dijaloga kako u igri tako u cinematric-ima?

Steta sto ti prebodi nisu ukljuceni i u US verziju.

znaci zapravo napravis nalog neki lokalno i sa ps+ ga imas sa cro prevodom na ps5

imas u ovoj temi:
link

Pojavio mi se analog drift na jednom dzojstiku, pa sam uzeo ovaj, dok se taj ne resi. Cerka je birala boju, naravno :)

DS5 Red.jpg

ja sam se tolliko smorio kad su izasli, bukvalno sam 5 dana pre toga uzeo drugi beli... a idealno bi mi bilo beli, rozi, crni i kad izadje royal blue

Ja uzeo crni, lepsi mi je nego crveni mnogo.
Glupo mi da kacim slike kad imas 1000 snimaka na youtube kako izgleda :)

Ma samo kazem, obicno se ljudi hvale, jer su zarko zeleli crn PS5, pa eto da se barem zadovolje dzojstikom. :D

Nazad
Vrh Dno