Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

US ili Singapur, nema jeftinije. Poželjno je svakako imati više naloga (iz više regiona) zbog raznih popusta (sigurno nećeš igrati samo PS+ igre, kupićeš nekada nešto, a popusti su relativno česti).

Što se tiče PS+, najbolje je odabrati jedan nalog i na njemu obnavljati pretplatu (zbog igara koje ne mogu da se prenose, npr. imaš 1 godinu US, a uplatiš drugu UK, ono što si imao na US ti ostaje zaključano dok ne uplatiš opet). E sad, neko ne želi da čuva igre nakon što ih odigra, neko je "hrčak", ...

Kupuješ na CDKeys, Offgamers ili G2A. Plaćaj PayPal-om, desi se ponekada da "zabodeš" scam kod, pa da ne čekaš podršku (koja je što bi babe kazale "za smrt dobra") preko PayPal-a vratiš novac nazad. Posle se PayPal "raskusura" s njima.

Hvala ljudi. Samo jos jedno pitanje kad nadjem PS+ na CDKeys izadje mi ova poruka "Warning: 1-Year PlayStation Plus Membership (PS+) - PS3/PS4/PS5 Digital Code (USA) cannot be activated in Serbia. If you still want to purchase, click "Buy Now"." Jel to pise samo tako formalno zato sto sajt prepoznaje da sam iz Srbije ili kod stvarno nece moci da se aktivira. Hvala.

Hvala ljudi. Samo jos jedno pitanje kad nadjem PS+ na CDKeys izadje mi ova poruka "Warning: 1-Year PlayStation Plus Membership (PS+) - PS3/PS4/PS5 Digital Code (USA) cannot be activated in Serbia. If you still want to purchase, click "Buy Now"." Jel to pise samo tako formalno zato sto sajt prepoznaje da sam iz Srbije ili kod stvarno nece moci da se aktivira. Hvala.
Ako ti je nalog USA, mozes bez problema da aktiviras.

Ova zver mi je danas na testu, ozbiljno razmišljam da zamenim 55 inča Samsung QLED TV za njega :D Rođen za PS5 i Series X.

Prilozi

• IMG_20210706_103309.jpg
    IMG_20210706_103309.jpg
    66.3 KB · Pregleda: 149
Zna li se za ovu novu ps5 verziju gta 5 da li će biti free update ili će ići kao posebna kupovina? Vidim da je sad GTA 5 Premium Edition na popustu i može se uzeti za 15$

Ocekujem da nece biti free. State of play u cetvrtak, ali nista od God of War, Horizona i uopste first party developera.. Bice Deathloop, indie i third party neke premijere..

Znam da je pitanje na granici offtopik, ali da li možete PS+ igre za PS5 (za prošli i ovaj mesec) da dodate u biblioteku, ili su Vam dostupne samo za download?

Pitam jer nemam PS5, a do pre dva meseca PS5 igra koja dolazi uz PS+ mogla se dodati u biblioteku ako se na PSN nalog uloguješ preko PC (ako se uloguješ preko PS4 nije bila dostupna), pa su tako i korisnici PS4 koji plaćaju PS+ pretplatu mogli štekati PS5 igre u biblioteci kako bi ih igrali kada nabave PS5.

Nisam se iznervirao niti sam o tome mnogo razmišljao kad prošli mesec opcija "add to library" nije bila dostupna za PS5 igru, jer me ta igra apsolutno nije zanimala, ali ovaj mesec bih dodao Plague Tale, ali juče probam i daje mi samo "download", a ne i "add to library" opciju...

Da li i vi koji imate PS5 imate samo download opciju, i da li se neko od forumaša koji ima PS4 sreće sa ovim problemom, i ako se sreće, da li ga je nekako rešio?

Hvala

Znam da je pitanje na granici offtopik, ali da li možete PS+ igre za PS5 (za prošli i ovaj mesec) da dodate u biblioteku, ili su Vam dostupne samo za download?

Pitam jer nemam PS5, a do pre dva meseca PS5 igra koja dolazi uz PS+ mogla se dodati u biblioteku ako se na PSN nalog uloguješ preko PC (ako se uloguješ preko PS4 nije bila dostupna), pa su tako i korisnici PS4 koji plaćaju PS+ pretplatu mogli štekati PS5 igre u biblioteci kako bi ih igrali kada nabave PS5.

Nisam se iznervirao niti sam o tome mnogo razmišljao kad prošli mesec opcija "add to library" nije bila dostupna za PS5 igru, jer me ta igra apsolutno nije zanimala, ali ovaj mesec bih dodao Plague Tale, ali juče probam i daje mi samo "download", a ne i "add to library" opciju...

Da li i vi koji imate PS5 imate samo download opciju, i da li se neko od forumaša koji ima PS4 sreće sa ovim problemom, i ako se sreće, da li ga je nekako rešio?

Hvala
Meni je bila "Add to library" opcija na PS5.

Hvala
Evo probao sam nalog od brata sa ps4 i dodao sam igre od ps5 u library koje ne moze da igra, ali kad mu stigne ps5 samo se uloguje i download. Inace koristim aplikaciju preko telefona.

Evo probao sam nalog od brata sa ps4 i dodao sam igre od ps5 u library koje ne moze da igra, ali kad mu stigne ps5 samo se uloguje i download. Inace koristim aplikaciju preko telefona.
Ok, hvala, probaću sa aplikacijom...

Hvala
Igre za jul jos uvek nisu dostupne, ako se ne varam danas u periodu od 17-18h bi trebale da postanu dostupne, tako da jos uvek ni ja ne mogu da dodam plague u biblioteku iako imam ps5.

U najs, krenucu je i ja. Jel to bese moze u local coop da se igra?

Presao sam nedavno s gospodjom It Takes Two, jako dobri utisci.

Probao ponovo sa PC, nisam uspeo, jednostavno nema "add to library" opcije...
Koja je oficijalna Sony PSN aplikacija, da probam tako?
Gledam na GooglePlay i nijedna koju mi nudi mi ne izgleda legit.

Probao ponovo sa PC, nisam uspeo, jednostavno nema "add to library" opcije...
Koja je oficijalna Sony PSN aplikacija, da probam tako?
Gledam na GooglePlay i nijedna koju mi nudi mi ne izgleda legit.
Obriši u Play store aplikaciji datu i cache i onda upiši u Search PlayStation app i pojaviće se.

Btw, Da li se nekom desilo da preko PS plus stavi igru u Library i da mu posle određenog vremena kada uđe u nju ( preko aplikacije, još uvek nemam konzolu ) stoji da mora da je plati. Igra stoji u Library Purchased , ali nema opcija download nego cena. Kako se to rešava ?

Prilozi

• Screenshot_2021-07-07-17-16-05-246_com.scee.psxandroid.jpg
    Screenshot_2021-07-07-17-16-05-246_com.scee.psxandroid.jpg
    70.6 KB · Pregleda: 45
  • IMG_20210707_171849~2.jpg
    IMG_20210707_171849~2.jpg
    67.5 KB · Pregleda: 45
Poslednja izmena:
Probaj ovu, meni radi.
Može i tako ali onda nećete imati redovan update aplikacije preko Play store-a. Sa varijantom koju sam objasnio gore imaš redovan update kao i sa svim aplikacijama koje skineš preko njega. Najnovija verzija je 21.6.1.

Nazad
Vrh Dno