gde si nasao da ga uzmes?Uzeo sam charger i zaista ne mogu da verujem da nisu stavili i jedan USB port na njega, da mogu i slusalice da se pune tako.
Znaci uzmes charger da ne moras da punis kontroler sa konzole, ali slusalice ipak moras..
Debilizam.
Konačno 🙂
Mislim da će ovo biti DS u open world okruženju. Tako da spremi živce 😉Hoće li ER biti težak kao DS ili?
Mislim, zanimljiv je koncept, ali stvarno nisam siguran koliko sam spreman da se lopatim i gubim živce...
Ma, kolege na forumu se ubiše da me nagovore da probam neku DS igru na temi DS koju sam otvorio https://forum.benchmark.rs/threads/sa-kojom-souls-like-započeti.480784/, i u teoriji me jako privlači taj koncept, ali u praksi zaginem 100 puta već u tutorijalu, raspizdim džojstik u zid i obrišem igru...Mislim da će ovo biti DS u open world okruženju. Tako da spremi živce 😉
Ne. DualSense ima noviji USB C port.Jel moze sa DS4 punjacem da se pune DualSense?
Možeš, al ćeš dobiti PS4 igru koja će na PS5 raditi u backwards compatibility modu, sa znatno dužim učitavanjem, bez podrške za nove tehnologije PS5 i sa lošijom grafikom. Biće dve potpuno odvojene verzije za PS4 i PS5 tako da nema smisla da kupiš PS4 igru ako imaš peticu.Znaci ja se napravim lud i uzmem ps4 verziju, pokrenem sve normalno i igram 😂 To me zanima da li ima neke razlike, ali cisto sumnjam da bi pravili posebno 2 igre. Nesto tu ima sto mi ne znamo 😅
Sve neverujem sta su uradili. Uzecu za ps5 verziju naravno, ludost je ciganiti se za 10$ na vec ogromnu sumu, ali da su napravili dve verzije je neshvatljivo. Mada sa druge strane gledano verovatno moraju zbog gomile ps4 igraca koji nisu presli na ps5 a zele da igraju igru.Možeš, al ćeš dobiti PS4 igru koja će na PS5 raditi u backwards compatibility modu, sa znatno dužim učitavanjem, bez podrške za nove tehnologije PS5 i sa lošijom grafikom. Biće dve potpuno odvojene verzije za PS4 i PS5 tako da nema smisla da kupiš PS4 igru ako imaš peticu.
Pa nisu ludi da izgube desetine miliona potencijalnih igrača na PS4. Igra će se i prodati i igrati mnogo više na PS4 nego na 5 jer ga jednostavno nema dovoljno za sve 🙂Sve neverujem sta su uradili. Uzecu za ps5 verziju naravno, ludost je ciganiti se za 10$ na vec ogromnu sumu, ali da su napravili dve verzije je neshvatljivo. Mada sa druge strane gledano verovatno moraju zbog gomile ps4 igraca koji nisu presli na ps5 a zele da igraju igru.
Pa za BF sigurno nece biti update sa PS4 na ps5. Nemaju sve igre update, samo neke, uglavnom sonijeve igre dobiju free update kao stari R&C i GOW. Mnoge ps4 igre nemaju uposte update na ps5 i verovatno nece ni dobiti.A šta npr sa igrama koje imaju onaj free upgrade za PS5 verziju?
Vise mi se isplati da uzmem PS4 verziju i onda posle skinem i na PS5 verziju za istu...
PS5 128 igraca i vece mape, PS4 64 igraca i manje mape. I grafika naravno.A razlike u samoj igri izmedju ps4 i ps5 verzija? mora da ima neke razlike inace bi svi uzimali ps4 verziju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari