Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ma ja bih takvima poništio preorder. To nisu gejmeri neko klasični ratni profiteri [emoji16]

Sent from OnePlus 7 Pro

Prijavio sam svaki oglas na KP za scalping [emoji23]

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Pravo iz Japana, svercujem ja Sony:)

Zvao sam i ja CL pre neki dan, gde mi rekose da su uspeli da dobiju jos neku dodatnu kolicinu, ja im naravno nisam verovao, ali izgleda da su izmuvali nesto.

Javite ako nekog budu zvali, ja sam se sa digitalcem osudio na cekanje, necu valjda u 2021 da se igram sa diska:)

Poslednja izmena:
Ma ja bih takvima poništio preorder. To nisu gejmeri neko klasični ratni profiteri
Zasto bi to uradio?Ljudi prosto hoce da zarade i tu nema nista lose!Ocigledno je neko daleko vise novcano potkovaniji od nas pojedinca i spreman je da plati 2,3 puta vecu cenu samo da dobije ono sto jako zeli!Svi su tu na dobitku!

Haha, šta vam je čika Pionirko pričao pre mesec dana? :)
Konzole su već uveliko tamo gde treba da budu, preorderaši sutra dobijaju.
Za CL vam je rečeno kako će se stvari odvijati, verujem da je sad dosta jasnija situacija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne znam sto to potenciras, to sto si TI to rekao u temi ne bi trebalo nikom da znaci preterano mnogo, ljudi komentarisu ono sto je CL uradio jer to nisu ocekivali. Ocajan i neozbiljan potez. Da si bar to pricao pre nego sto se sve desilo, da si rekao nemojte tu i tu, a sad ovako naknadno, ne vidim poentu tih komentara. Da naknadno pokazes da znas ko ce dobiti konzole? OK. Ako si rekao ranije, a da nisam video, onda se izvinjavam.

Zasto bi to uradio?Ljudi prosto hoce da zarade i tu nema nista lose!Ocigledno je neko daleko vise novcano potkovaniji od nas pojedinca i spreman je da plati 2,3 puta vecu cenu samo da dobije ono sto jako zeli!Svi su tu na dobitku!
Pa zašto bi neko kupio konzolu da bi je preprodao i zaradio npr 50% cene. Radije bih da je u startu kupi neko ko bi uživao u njoj i bio srećan što je uspeo da je uzme day 1. Isto kao što se fk klubovi trude da suzbiju preprodaju karata, po meni je to logičan potez.

Sent from OnePlus 7 Pro

Pa zašto bi neko kupio konzolu da bi je preprodao i zaradio npr 50% cene. Radije bih da je u startu kupi neko ko bi uživao u njoj i bio srećan što je uspeo da je uzme day 1. Isto kao što se fk klubovi trude da suzbiju preprodaju karata, po meni je to logičan potez.

Sent from OnePlus 7 Pro

Lazni moralista, uradio bi isto da može

Ivan[emoji2400 je napisao(la):
;6240759]Ne znam sto to potenciras, to sto si TI to rekao u temi ne bi trebalo nikom da znaci preterano mnogo, ljudi komentarisu ono sto je CL uradio jer to nisu ocekivali. Ocajan i neozbiljan potez. Da si bar to pricao pre nego sto se sve desilo, da si rekao nemojte tu i tu, a sad ovako naknadno, ne vidim poentu tih komentara. Da naknadno pokazes da znas ko ce dobiti konzole? OK. Ako si rekao ranije, a da nisam video, onda se izvinjavam.

Pogledaj moje postove iz sredine septembra. Neke stvari jesam i te kako natuknuo, da sam isao dalje od toga, moglo bi se tumaciti kao marketing, sto mi nije bila namera da radim.
Tada su jos u jeku bile pretpostavke kako ce domaci retaileri ps5 da prodaju za 100k i slicne gluposti...
Nema razloga da se ljutis Ivane, ali svasta se moglo procitati u ovoj temi, od poluinformacija, do vrlo pogresnih pretpostavki, otud moj prethodni post.

Pravo iz Japana, svercujem ja Sony:)

Zvao sam i ja CL pre neki dan, gde mi rekose da su uspeli da dobiju jos neku dodatnu kolicinu, ja im naravno nisam verovao, ali izgleda da su izmuvali nesto.

Javite ako nekog budu zvali, ja sam se sa digitalcem osudio na cekanje, necu valjda u 2021 da se igram sa diska:)
Znaš li koji si po redu, onaj br. porudzbine? Ja sam poručio 19. Septembra digital. Na ovom story-ju ne vidim digitalku, ko zna dal ce stizati do sl. godine.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Ne radi se ovde o meni, i naravno da ne bih.
Ja samo kažem da sam na mestu sonija, probao bih da stanem na put tome, ostavlja loš utisak.... Svakako ne bih ni kupio od tako neke kombinacije

Sent from OnePlus 7 Pro

Ma ko ne voli laganih 200-300e?
Sony više profitira na ovaj način što malo konzola šalje i pravi hajp oko sonija, nego što bi profitirali da su stavili milion konzola i sprečili par preprodaja kojih procentualno bude jako malo

Kako profitira ako nema sta da proda?

Kako misliš da više profitira? Pa koliko god da su ih napravili prodali bi ih lagano [emoji16]

Sent from OnePlus 7 Pro

Ako stvarno verujete da je njima glavni profit na konzolama onda stv...
Ne profitira trenutno jer ih ne prodaje mnogo, ali na duže staze prave veliki hajp, veliki broj developera se ovako motiviše da rade za Sony, ne mogu da se zamlaćujem sad da objašnjavam sve ali ako mislite da se jedna multimilijarderska kompanija kao Sony zeznula i nešto loše uradila, a dva lika na Benchmark forumu su imali rešenje samo oni iz Sonije nisu čitali pa se zeznuli, onda stvarno ne znam šta bih vam rekao... znaju oni šta rade, a to je ono što je najbolje za njih, a ne za nas smrtnike koji samo hoćemo sony da pikamo igrice :wave:

mene samo interesuje prodaja u narednih mesec dana globalno pa poredjenje sa ps4 u istom periodu... ako ne bude vise ps5 prodato definitivno ih onda nisu proizveli vise jer realno kakav je hajp sve bi se prodalo... i to ne planski neko zbog epidemije...

Poslednja izmena:
Da su pametni bili da čitaju benchmark, pa da zarade brdo para....

Što više konzola prodaju, veća je zarada što na konzolama, što na servisima i igrama jer je veća baza korisnika i više se para okreće. Prosto kao pasulj, i to je svima jasno. Sigurno nisu namerno poslali manji broj konzola u prodaju, hype se pravi marketingom i svakako je tu koliko god konzola da je dostupno. A napravili bi oni i milion primeraka za launch da je to moguće, niko ne kaže da su se zeznuli...

Sent from OnePlus 7 Pro

Ja ipak mislim da je jedna korporacija od ko zna koliko ljudi pametnija od par likova sa foruma kao što smo mi

Mislim da ljudi ipak ne kontaju koliko je sve u svetu otezano zbog korone. Proizvodnja, transport, sve. Ja ne mislim da je bilo sta uradjeno namerno, ali ajde to je samo moje misljenje.

Nisi usamljen u svom razmilsjanju, nismo svesni koliki su dometi epidemije na svetskom trzistu i na proizvodnju.

Da se ne lažemo, učinili su uslugu i Ms-u. Nije mali broj ljudi koji su zinat uzeli xbox... i ostaće na toj platformi :)

GameStop sajt pao, tolika navala na PS5... Opste ludilo u Ger...

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Izgleda da je Sony napravio daleko manje Digital verzija konzola nego onih sa diskom. Ko zna kad ce tih biti.

Sony je ljudima sa digital preorderom slao disk verzije da ih izpoštuje. Ima na redditu puno korisnika koji su to prijavili

Ako nekog zanima, Steam je dobio apdejt sa podrskom za Dual Sense.

Ja idem po moju oko 11h, ali necu je raspakovati pre 14h, jer cekam decu da dodju iz skole i da je otvore.

Uzeo sam Digital, po nekim saznanjima, bicu jedan od retkih koji ce je imati D1...

Ja idem po moju oko 11h, ali necu je raspakovati pre 14h, jer cekam decu da dodju iz skole i da je otvore.

Uzeo sam Digital, po nekim saznanjima, bicu jedan od retkih koji ce je imati D1...

Super, neka je sa srecom. Aj, pa javi utiske!

I reci mi kolko, si je platio?
Ide mi ortakinja ovih dana u Italiju, pa razmisljam da li da pogleda tamo koja je cena...
Naravno, to ne sme da sazna zena :d

Poslednja izmena od urednika:
Preporucenu cenu kod nas - 51.999,00 + 8.999,00 za dodatni kontroler...

Nazad
Vrh Dno