Glenn
3.5" Floppy
- Učlanjen(a)
- 16.07.2008
- Poena
- 63
Da, radne stolice su smrt ako nisu premium od 2K €. Kod mene je fotelja sa ledjima po devedeset stepeni tak oda nema toga. Davno sam izbacio stolice.
Ili ti idealno da se nabavi PS5!uf idealna zimnica
to je zavrseno prosle godIli ti idealno da se nabavi PS5!![]()
Moglo je biti gore.Sony M9 monitor - 1100e na KP.
![]()
Za joypad varijantu je vrhunski, ali miš i tastatura i rad "za stolom"... Nema šanse.Ja sve, i na konzolama i na PC igram na 55" oledu. Više ne mogu zamisliti drugačije 😃
Za joypad varijantu je vrhunski, ali miš i tastatura i rad "za stolom"... Nema šanse.
Odjednom se pojavio taj fenomen da više ništa nije preveliko, a do juce smo znali neka pravila bar kad su monitori i udaljenost /veličina u pitanju sa aspekta zdravlja. Mislim da su krivi klinci youtuberi/strimeri koji pojma nemaju, a popularni su. Čak i oni stariji...
Previše je i 42" da se stavi na sto, a danas 'ladno ide i 48" kao dobar dan...
Razumem potrebu, jer je i meni posle 55-ice monitor kao telefon, ali realno, maksimum za rad na stolu bi MOŽDA mogao da bude 32", a ja bih čak rekao 27". (ne ultrawide varijante)
Ajde i ja da se upisem...Pored 75" Sony xh9005 trosim i 110" platno a sve zacinjeno sa 7.2.4 sistemom.Sad smo prešli na flexing...Ja igram na 105" sa 7.1 sistemom zavaljen na trosedu, ništa manje od toga ne dolazi u obzir ever again
Razumem da u profesionalnom smislu imas potrebu za vecim ekranom tj. rezolucijom, ljudi koriste i po vise monitora, ali to ne menja cinjenicu da za osnovnu upotrebu nikako nije dobro ni normalno imati 16:9 monitor od 40" ispred ociju na udaljenosti koja je ispravna za monitor.Zavisi kakav rad. Evo meni za kodiranje 27" nije ni za zub. Ako hocu na ekranu otvoren editor i browser da vidim sta radim, ode mi sav prostor, a gde je konzola, a tab za pretragu, a gde je postman itd... naravno da ALT + Tab resava neke stvari ali si mnogo produktivniji kada bitne stvari imas otvorene na ekranu pa samo pomeras oci tamo gde treba umesto da alt+tabujes.
i ekrani od 40" su skroz ok za monitor samo ako ih prati rezolucija, ako na isti stavis full hd onda nemamo sta da pricamo.
Ajde i ja da se upisem...Pored 75" Sony xh9005 trosim i 110" platno a sve zacinjeno sa 7.2.4 sistemom.
Iako imam dual monitor setup, 95% vremena koristim njega.Za joypad varijantu je vrhunski, ali miš i tastatura i rad "za stolom"... Nema šanse.
Odjednom se pojavio taj fenomen da više ništa nije preveliko, a do juce smo znali neka pravila bar kad su monitori i udaljenost /veličina u pitanju sa aspekta zdravlja. Mislim da su krivi klinci youtuberi/strimeri koji pojma nemaju, a popularni su. Čak i oni stariji...
Previše je i 42" da se stavi na sto, a danas 'ladno ide i 48" kao dobar dan...
Razumem potrebu, jer je i meni posle 55-ice monitor kao telefon, ali realno, maksimum za rad na stolu bi MOŽDA mogao da bude 32", a ja bih čak rekao 27". (ne ultrawide varijante)
Ja Street Fighter i Tekken moram da igram na monitoru (sto i jeste tournament standard).Ja samo ne razumem kako konzola, sto, monitor idu zajedno...?
Normalna osvetljenost, doduše nije na "sunčanoj" strani sobe.koliko izvora prirodne svetlosti ima su toj sobi gde je oled, tj koliko prozora? predpostavljam da je tamna ili je zatamnjujes