Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Iz ugla iz kog је slikano se nalazi iza fikusa , da upotpuni dozivlja kada se gleda bilo sta u dzungli :D

Prelep sistem,svaka cast!
Koliki je odziv u game modu na tom Epsonu TW7000?

Citajuci po netu - 33ms u 4K. Objektivno, meni skroz OK za ono sto ja igram, a to nije mnogo.

Koliko dobro baca sliku taj projektor to je nestvarno, ko da je direktno sa nekog ogromnog tv~a a ne sa platnom, svaka cast

I have soooo many questions :) izuzetna mi je ideja sto si stavio platno ispred tevea (ne znam zasto sam uvek zamisljao da treba biti negde drugde, ovo je fantazija).
Nastavljam da balavim, a ostalo na PM.
sorry na off topicu ali ovo je vrh!

Death Stranding disk PS4 nece da ponudi upgrade na PS5 varijantu (US nalog) Vidim da moze biti do regiona. Da l je ko inao iskustvo?

Disk ti je gotovo sigurno neka EU regija.Moraćeš upgrade da uradiš sa UK naloga,pa posle možeš da igraš i sa US naloga

Nista tr nisam razumeo. Nalog za UK nisam ni napravio. Napravim nalog za UK, kupim tamo, i sta radim onda? :D Nisam imao ps4

Reality Show GIF by The Circle Netflix (US)

u mad bro troll GIF

Nov sam u PS svetu nemojte me zezati :) u moje vreme ubacis disk i igras, sad te neki nalozi te digitalna verzija te diskovi, te bez poreza, te…

Ljudi, predpostavljam da je o ovome bilo reči, ali ne mogu sada da čitam 195 strana, samo par blic pitanja:

• Da li se kupuju odvojeno igre za PS4 i PS5?
  • Da li PS5 nalozi podržavaju igranje na dve konzole (host i guest ili kako već beše)
  • Da li se očekuje neki pad cena, ovo sada deluje baš mnogo iako verujem da je konzola moćna
  • Da li ove prve verzije konzole imaju nekih problema kao što je PS4 imao problema sa ventilatorima, pregrevanjem i sl?

Hvala unapred! Razmišljam da ubacim 1 (za početak) u igraonicu, pa moram da razmislim 10 puta, hebeno je i ovako zbog korone i ******, ljudi su se, čini mi se, malo odvikli, dosta njih pazarilo kompove, konzole, a te pare vraćao bi solidno vremena...

• možeš da kupiš odvojeno, ako ima posebna verzija igre za Ps4, a posebna za Ps5, ali skoro sve Ps4 igre rade na Ps5, dok ima par igara koje su Ps5 only,
  • da, sad ima čak još jedan nosioc više (imaš Ps5 N, Ps4 N i jednog gosta po nalogu),
  • niko ne zna, Srbistan je ovo, u normalnom svetu cene su se već unormalile kao i ponuda i tražnja, i nema neoficijalnih bundlova, a ima disk verzija konzole,
  • i da i ne, neki su prijavili bučne ventilatore, a da li će biti pregrevanja, to ćemo videti.

• možeš da kupiš odvojeno, ako ima posebna verzija igre za Ps4, a posebna za Ps5, ali skoro sve Ps4 igre rade na Ps5, dok ima par igara koje su Ps5 only,
  • da, sad ima čak još jedan nosioc više (imaš Ps5 N, Ps4 N i jednog gosta po nalogu),
  • niko ne zna, Srbistan je ovo, u normalnom svetu cene su se već unormalile kao i ponuda i tražnja, i nema neoficijalnih bundlova, a ima disk digital verzija konzole,
  • i da i ne, neki su prijavili bučne ventilatore, a da li će biti pregrevanja, to ćemo videti.

Pozdrav, novi sam ovde i novi budući korisnik PS-a 5, treba da mi stigne sutra ili prekosutra od GameS-a. Ranije nikada nisam imao konzolu kući, sem u igraonici i bio u fazonu 'woow' zato sam ga poručio da bih uživao. E, sad, malo se bojim zbog kurirske službe da ne sjebu nešto, jel je neko od vas poručio i kurir doneo, bez problema?
Drugo, napravio bih nalog, čitao sam i ovde i po Guglu da je najbolje uzeti na USA nalog tipa država Oregon ili Aljaska. Nadam se bržem odgovoru i korektnom jer sam nov za konzolu, bez zezanja :D
Hvala unapred!

Imaš temu ovde o PS-u Šta treba znati pre prvog uključivanja i ostali korisni saveti, ne mogu da ti je linkujem jer kucam sa telefona, tu ćeš bukvalno naći sve što ti treba, i ja sam bio u istoj situaciji kao ti, i sve sam uz pomoć te teme uradio

Stigao mi je ps5 iz Games-a kurirom. I ja sam imao iste strahove. Ali sve ok, zaštićena je konzola dobro neće joj ništa biti, ne brini.

Eo prvi savet. Kupi odmah PS+ pretplatu jer neces imati sta da igras. Onako ces dobiti 15tak igara sa PS4 (God of War, Days Gone, Uncharted 4…)

Hvala puno! Sada mi je lakše zbog kurira XD
Pročitao sam, ponovo ću da bacim pogled uz konzolu kući da pažljivo sredim i javljam utiske. Taj Ps5 stiže sa 3 igrice, spider Man, demon souls i ratchet and clank... Videću sve korak po korak... :)
Što se tiče pretplate zanimljivo mi je.. voleo bih probati GoW

Navodno PS+ igre za Novembar: Hell Let Loose (PS5), Mortal Kombat X (PS4), PGA TOUR 2K21 (PS4). Hell Let Loose bi bilo sjajno

MK X je bio, čini mi se.

Ispravka: on dolazi free uz kolekciju igara za kupljen ps5.

Na isto mu dođe. 😂

Poslednja izmena:
Mislim da nije, u kolekciji je igara sa PS4 koje su dobili PS5 igrači ali nije bio PS+

Navodno PS+ igre za Novembar: Hell Let Loose (PS5), Mortal Kombat X (PS4), PGA TOUR 2K21 (PS4). Hell Let Loose bi bilo sjajno
Ko bre igra golf nakon 100k igara na tu temu na mobilnim i na wii…

Hell let lose ne volim FPS na Play Stationu.
modtal dolazi uz PS5 ps collection.

Ocajan mesec. Ako izuzmemo PS kolekciju, gomilu trasha za 3 meseca je soni dao. Ne isplati se nikako pa ni 1$

Igra je mozda dobra za PC ali nije za konzolu. Igrao sam betu i nišanjenje je baš loše, veoma je teško da uočiš protivnika I treba dosta dok dodješ do mesta gde se odvija borba a i kad dodješ odmah pogineš tako da se igra svodi na dugo putovanje , upucavanje od neprijatelja kojeg ne vidiš I opet sve ispočetka. Postoje kamioni i tenkovi koji omogućavaju da se brže dodje na liniju borbe ali ako ne igraš sa ljudima koje poznaješ teško da to možeš da iskoristiš. Igra je dosta realistična, atmosfera rata je dobro dočarana i ima OK grafiku ali ima I nekih glupih stvari poput toga da ne možeš da plivaš nego moraš da paziš da se ne udaviš u rečici.

Igra nije COD da juriš bez glave već timska taktička pucačina. Ako ne igraš sa poznatima ili barem nemaš komunikaciju sa timom nemaš šta da tražiš u igri.

Nazad
Vrh Dno