orckristeg
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.09.2005
- Poena
- 675
Jel chekirao neko, jel izasao taj update? AKo jeste kakav je ovaj 3d audio? 
GamersNexus je nosilac testa u saradnji sa Digital Foundry. Stiva niko ne podmazuje. Skoro je rasturio Gigabyte sa napajanjima.Nego da li se Digital Foundry porodio sa uporednim opisom tehničkih karakteristika i sistema hlađena stara vs nova?
Ovo njihovo najavljivanje i objavljivanje, te radili smo ovo, te radili smo ono, nećete verovati koji je zaključak, pa onda par dana ništa, kao da se čeka da Sony podmaže zaključak...
Chekirao sam sinoć. Zvuk kao iz bureta, sa primesama reverb-a. Odmah isključio.Jel chekirao neko, jel izasao taj update? AKo jeste kakav je ovaj 3d audio?![]()
Isto... Igrao sinoc TLU2 i bio mi je ukljucen (igrao jedno 2-3h). Isti utisak sam imao, neki cudnjikavi eho, ko kad smo kao klinci pre pojave bluetooth zvucnika stavljali mobilni u plasticnu casu da se cuje jace dok blejimo na klupici... Prvo sto mi je palo na pamet je da je problem do zvucnika, ali opet nije bas da imam najjeftinij tv na trzistu... Mozda na nekom ozbiljnijem sistemu to i ima smisla... Bas sam ocekivao vise obzirom da je nahvaljen taj 3d audio (nemam njihove sluske)...Chekirao sam sinoć. Zvuk kao iz bureta, sa primesama reverb-a. Odmah isključio.
Pa jel nije vaznije da su temperature memorije koje su blizu 90 stepeni sad nize, nego temperatura procesora koji je na staroj verziji 67 stepeni, a na novoj 71. 70 stepeni je i dalje optimalna temperatura.Previse drobe da bi probili 10 min limit za monetizaciju a nista da kazu precizno. Iskreno jeste losija verzija ali minimalno tako da ko je kupio prvu verziju spasao se potencijalnih muka i YLOD u najavi 😂
Moram samog sebe da demantujem, upravo je klinac pustio NFS Heat i zvuk je uzas u odnosu na prethodno 2 pomenute igre. U NFSu je prisutan i sum i eho sto su neki pomenuli , a i zvuk je kao da je iz bureta. Moguce da je to i do samih igara ili sta li vec jer prve 2 igre su PS5 igre i na njima radi extra dok je NFS PS4 verzija igreJa sam ukljucio 3D audio i uradio podesavanje i sve radi extra, samo da napomenem da ja TV koristim kao pass-thru ka SONOS audio sistemu i isprobano u Spiderman Miles Moralesu i Astrou
Tacno ali cim su tiho provukli tu pricu vec je postalo sumnjivo. Mada nadam se najboljem tbh da ni jedna jedina konzola nece imati problem bilo koje vrste.Pa jel nije vaznije da su temperature memorije koje su blizu 90 stepeni sad nize, nego temperatura procesora koji je na staroj verziji 67 stepeni, a na novoj 71. 70 stepeni je i dalje optimalna temperatura.
da da samo na sluskama je pre radio, mada je na avr bio savrsen zvuk iako nije imao 3d. Raskacen mi je sistem pa kad ponovo bude sve spojeno javljam utiske3D audio je samo radio za sluske, tj nije postojala podrska za tv ili hifi ili sta god. To je doneo novi update, i zvuci kao sto rekosmo, mora da se ukljuci u setingsu, probaj pa javi jer kolko sam skontao svi smo probali iskljucivo na zvucnicima od tva.
moj stav da između ove dve verzije nema nekih realnih razlika da bi se moglo reči da je neko lošije rešenje, samo skuplje sa jedne strane i sa druge bolje jer je svedenije.
Koliko kompanija je bilo "strucno" pa su zeznuli do guse proizvod, nvidia sa hladjenjem vram-a , gigabyte sa psu , ne treba optuzivati u napred ali je dobro sto imamo ljude koji ce da proveravaju ispravnost proizvoda koje kupujemo.Naravno da je sve jedno koju zgrabis, ovo je samo paranoja udarila. Nije da na tome rade strucna lica ko zna koliko dugo... Nego ajd, standardno pravilo imas diplome i strucan si iz neke oblasti i dodje neko na forumu da izmislja toplu vodu i pametuje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari