Šta je novo?

PlayStation 4 Jailbreak

Niko ne kaze za dzabe, ali su presmesni. 50e za 5min posla.

Neverovatno da ih brane ljudi. Klasicni preprodavci.

Nije u pitanju samo 5 min posla (a samo skidanje i prebacivanje igara traje mnogo više), nego je glavna poenta da se konzole koje se mogu hakovati sa starim FW-om mogu teško naći i sve će biti teže naći ih,
samim tim im cena automatski raste čak i ako nije hakovana samo zbog toga što se može hakovati dok se nove i ogromna većina trenutnih konzola na tržištu ne mogu hakovati.
Tako da ako ćemo realno, ako hoćeš da igraš kopije igara i da uštediš za kupovinu original igara, plus sa već prebačenim igrama spremnim za igranje, 50e razlike u ceni uopšte nije mnogo.

Poslednja izmena:
jel zna neko,na kojem je cfw mozda izasao pes 2019 za ps4,dal slucajno nije zabo na 5.05 ?

Pa valjda je logicno da je svaka igra koja je izasla nakon maja meseca na 5,55...

Poslednja izmena:
ne znam bas,neka neko potvrdi na kojem je cfw izasao kad bude dobio pes,ako mu nije problem

ne znam bas,neka neko potvrdi na kojem je cfw izasao kad bude dobio pes,ako mu nije problem
Sutra stize, probacu i na 5.55 i na jb 5.05. 99.99% je 5.5x.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pozdrav! Interesujem se za kupovinu PS4 konzole cipovane, ali prvo dok prodam moju PS3 konzolu ,) Da li postoje neke posebne stvari na sta treba da obratim paznju? Da li sam posle mogu da ubacujem igre na konzolu kada ih skinem sa neta, kao sto sam to radio na PS3? Da li postoji ikavka mogucnost da se povezem na internet recimo na youtube ako je cipovana ps4, posto sam nesto citao da ne sme nikako da se kaci?! Hvala :D

Gledaj da ubodes Slim model, igre mogu da se ubacuju ali ce ti trebati eksterni hard ili USB veceg kapaciteta. Moja preporuka je da nadjes neki polovan eksternjak za 20-ak evra, posluzice svrsi :) Postoji mogucnost za net, ali nakon sto blokiras mogucnost updatea konzole... Na YT moze da se ide jer postoje fpkg aplikacije, ja trenutno pored njega imam i MediaPlayer/Plex/Netflix, a takodje mozes i da poguras ArchLinux ako si zeljan eksperimentisanja.

Eto toliko, nema na cemu ;)

Hvala na odgovoru. Ma sto se tice eksternog to je najmanji problem, imam i njega...a pre nego sto prodam ps3, sacuvao bih hdd od 1TB koji sam naknadno kupio. PS4 bih kupio na KP vec cipovan jer mislim da mi je tako najisplativije, a igre bih recimo sam skidao i ubacivao posle. Da li je neko probao sam da nabacuje igre na cipovan ps4?

Hvala na odgovoru. Ma sto se tice eksternog to je najmanji problem, imam i njega...a pre nego sto prodam ps3, sacuvao bih hdd od 1TB koji sam naknadno kupio. PS4 bih kupio na KP vec cipovan jer mislim da mi je tako najisplativije, a igre bih recimo sam skidao i ubacivao posle. Da li je neko probao sam da nabacuje igre na cipovan ps4?

Meni sve radi dobro ,sam skidam i ubacujem igrice , i bas sam i kupio cipovanu preko KP.

Jedno noob pitanje. Ako čipovanu konzolu rešim da apdejtujem na najnoviji fw, dobijam regularnu konzolu sa svim onlajn benefitima kao da nikada nije bila čipovana?

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Ukratko, da.

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Videh da je izašao 5.56.

Kao neko ko je na 5.55, koji mi je najsigurniji način da ostanem na istom? Isključio sam auto update, ali koliko vidim ljudima se i sa tim dešavalo da krene download novog firmware-a, pa da su ga brisali pristupajući preko FTPa i sl.

Pretpostavljam da sam komplet pokriven ako stavim ona 2 DNSa koja se pominju u modded warfare klipovima? S obzirom da imam dosta nosilac naloga u šteku koji mi nisu trenutno aktivni na konzoli, pretpostavljam da nakon što ukucam custom dns sa tim nalozima mogu samo da se pozdravim, tj. da ih prodam? :)

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

konzole s 5.07 firmwareom se isto mogu brejkovati, je l' tako? kapiram da je proces isti kao i za 5.05 firmware?

da,ali dobro proveri dal je stvarno 5.07 jer je to bio beta fw i nikad nije zvanicno pusten,pojedine konzole (koliko sam razumeo,nasumicno) su ga dobile i brzo je uklonjen.

Uff, mislim da na 5.07 HEN 1.7 ne radi, a 1.6 ima problema sa USB/HDD-om. Ne znam za MIRA-u kakvo je stanje.

jesi siguran? daj neki link za to ako imas, ja nista nisam nasao...

@cbgb, radi, imam jedan 5.07, USB HDD, HEN 1.7, sve tip top, bez greske.

Jel sve u redu sa onim DNS (108.61.128.158 as Primary DNS and 165.227.83.145 as Secondary DNS)
Ili ako neko zna sta mu je :)
Posto vec par dana dobijam suntax error na MIRA+HEN
a HEN kao krene da ucitava 10 -20 % i tako stoji ... i ponekad izbaci nesto kao Nema dovoljno sistemske memorije ( googlanje problema mi nesto nije pomoglo da ga resim :(

nisam palio 20ak dana i sad me to zeza? :)
5.05 je verzija

EDIT: upravo je izbacio tu gresku za memoriju i resetovao se i zakucao, moram iz struje da cupam :)
WTF

Edit 2 :
Izgleda da je imao kesiranu stranicu negde u sistemu ( neku staru od pre par meseci kad sam ga JB) nesto sam cackao sa Internet konekcijom, i on je ucitao stranicu od nule sada, koja i drugacije izgleda od "moje" i sve radi iz prve :)
Gde on "kesira" tu stranicu ( user manual) ili sta vec radi pa je vadi kao "offline" ?

Poslednja izmena:
pozdrav,zanima me jedna stvar,kupio bih ovu konzolu PS4 500GB,a obelezje na njioj 2116A,kazu mi da je cfw na 5,05,i da moze da se cipuje tj oni bi mi cipovali,pa me zanima dali ce sve igre raditi na njoj koje su na 5,05 i do tad znaci 4,75 naprimer itd,i zanima me dali ce ta konzola moci kada izadje naravno cip za nju tamo u oktobru,novembru,moci da se podigne na 5,55 sigurno ili ne ?

Neće moći. Zezam se naravno. Može. Ubuduće pročitaj bar par strana unazad.

Videh da je izašao 5.56.

Kao neko ko je na 5.55, koji mi je najsigurniji način da ostanem na istom? Isključio sam auto update, ali koliko vidim ljudima se i sa tim dešavalo da krene download novog firmware-a, pa da su ga brisali pristupajući preko FTPa i sl.

Pretpostavljam da sam komplet pokriven ako stavim ona 2 DNSa koja se pominju u modded warfare klipovima? S obzirom da imam dosta nosilac naloga u šteku koji mi nisu trenutno aktivni na konzoli, pretpostavljam da nakon što ukucam custom dns sa tim nalozima mogu samo da se pozdravim, tj. da ih prodam? :)

Izvinjavam se na spamu, ali stvarno bi mi značio odgovor na ovo pitanje. :)

Izvinjavam se na spamu, ali stvarno bi mi značio odgovor na ovo pitanje. :)

Pa poiskljucuj sve vezano za update u opcijama. Kad god palis konzolu, proveri notifikacije da nije slucajno poceo da svlaci 5.56 ili 6.0 kad bude izasao. Izbegavaj sleep mode, to bi bilo to.

imam jos neka pitanja,posto je ova konzola sto planiram da je uzmem od 500 gb,posto nemogu naci neku od 1tb,a imam eksterni hdd,e sad zanima me posto procitah na netu da moram da ispraznim ceo taj eksterni hdd i da ga koristim samo za ps4,a meni je taj hdd eksterni 1tb,koristim ga i za gledanje filmova ne na soniju vec na kompu lap top itd,imam tu i neke slike,pa me zanima dali mora da se formatira ili moze da se koristi za gledanje filmova kao do sad,a za igre da se napravi neki folder kao recimo za ps3 pa tako da se prebacuju igre,tj koja je shema tu ?

mora format.

Lakse ti kupiti 1TB redovan disk, zameniti u Soniju te diskove, kupis eksterno kuciste za hdd i taj od 500gb sto si izvadio stavis u to kuciste i koristis ga kao extr...

Lakse ti kupiti 1TB redovan disk, zameniti u Soniju te diskove, kupis eksterno kuciste za hdd i taj od 500gb sto si izvadio stavis u to kuciste i koristis ga kao extr...

Ako se ubaci veci hdd kao sto sam ja to radio u ps3...da li opet mora neka instalacija za cip na taj veci recimo hdd i kod ps4?

Vrh Dno