Šta je novo?

PlayStation 4 Jailbreak

Verovatno da li mora opet da ga "cipuje" ili JB ako zameni HD :)
Tako ga ja procitah :)

to nema veze sa zivotom ni na trojci,ne treba da se 'cipuje' (tj riflesuje cfw) prilikom zamene hdd-a.

kazem za trojku.
Nemoj ljude dezinformisati, vidis sta si napisao gore, u fazonu to ne treba ni na ps3ojci a kamoli na ps4...
to nema veze sa zivotom ni na trojci,ne treba da se 'cipuje' (tj riflesuje cfw) prilikom zamene hdd-a.

Elem, kod ps4 da bi se hdd zamenio vecim potreban je FW, sistemski fajl koji ide na USB, pa se radi instalacija na taj novi npr veci hdd. A sto se tice jailbrakea, pa njega gubis snemalo i kad ugasis konzolu ako nije kesiran, a pogotovo kad izvadis hdd i instaliras sistem od 0, naravno da ide ponovo procedura Jailbrake-a.

ok,nesrecan izraz,izvini.napisao sam i mislio za trojku,gde je apsolutno nepotrebno,jednom flesovan cfw ostaje dok se ne flesuje novim ma sta radio konzoli.

ok,nesrecan izraz,izvini.napisao sam i mislio za trojku,gde je apsolutno nepotrebno,jednom flesovan cfw ostaje dok se ne flesuje novim ma sta radio konzoli.

Nisi u pravu. Kada menjas hdd na ps3, instalacija fw-a je neophodna, e sad da li ce ici stock ili cfw, to je druga prica...

Sent from my iPhone using Tapatalk

nije bitno,zanima me znaci moram ceo ovaj hard od 1tb sve da izbrisem na njemu i samo da koristim za ps4,i dali sa tim eksternim hdd mora opet da se radi jilbreak koji je uradjen na soniju pecovanom ili ne mislim dal nema neke veze ?

ima li nekih novosti,kada ce izaci jilbreak za 5,55 za ps4 ? otprilike kad se ocekuje

Ne zna se ništa. Može da bude danas, može za mesec, a može i za godinu dana.

Zna se samo da nece izbaciti pre zvanicnog 6.0 fw update-a koji se ocekuje krajem Septembra. Posle ko zna.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

sad kapiram,ocekuju da izbace 6,0 da bi jilbreak izbacili na 5,55,a zna li ko koliko se cekalo izmedju 4,73 i 5,05 da izbace jilbreak ?

između 6 sati i 40 nedelja.

Interesantno da su izbacili v6 na dan kad je izašao i demo za Fifu 19. Nisam kući da probam ali baš me zanima da li taj demo zahtijeva v6.0?

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

koliko je vremena prosli put proslo od izlaska zvanicne verzije do JB prethodne?
Cisto da imam necemu da se nadam :)

"About PS4 Firmware 5.05. PS4 Firmware 5.05 was released on 2018/01/18 (January 18th, 2018)."
Krajem Maja izbacili 5.05 full stack(jailbreak).

Oficijelni 5.55 je izasao krajem aprila ili pocetkom maja, pa je par nedelja nakon toga 5.05 JB. :)

Verovatno 6.0, nisu blesavi da odmah daju opciju da se igra preko jb-a :d

Ja bas mislim da ce moci 5.55, nezavisno od jb-a. Slicno je bilo i za GoW.

Da, tek sad vidim, ima vrh naslova za 5.55 :d RDR 2 bi bio slag na tortu, ali nesto se ne nadam mnogo, nisu valjda ludaci da najveci release godine bude dostupan za pirate.

Kako god, samo da stigne jb :d

Vrh Dno