A kolike su sanse da se ubode > 5.05 verzija na PRO basic paketu? (znaci ne bundle)
nije bas malo dati toliko para pa da cekam par meseci da bi zaigrao nesto![]()
Tako je, odradis jednom block updates tamo gde palis HEN, i siguran si. Ja sam od prvog dana na netu bez problema, izbaci error kad poneka igra trazi da se konektujem na psn zbog update-a.Ja sam stvarno hteo legit da budem ali kad sam prociitao na netu kako sve ide i koliko kosta, sorry sony al da me teras da dodatno placam MP nema sanse. Da su igre 20-30e pa jos ajd ovako tesko
No back to topic: jos jedno pitanje mi nije bas jasno, svi napominju da sa JB ne smes da se spajas na net, a ovde su neki potvrdili da im radi nettflix i YT sa JB.
Da nije preciznije mozda da se kaze da sa JB se ne sme updejtovati software, a ostalo je ok?
Jako male, ako ides tim sistemom. Ostaje ti da pitas prodavce na KP, ali kad sam ja gledao i pitao, svi su se pravili blesavi.
Najbolje da pitas verziju konzole, npr. Cuh-7116B B01y koja dolazi uz fortnite bundle, dolazi sa 4.73 koliko sam ispratio po netu. Apsolutno si bezbedan ako je 7016B, sa 7166B nisi, to prati, neki bundle-ovi kao ovaj gore bi trebalo da su ok, ali klot konzole ne, uglavnom.
Pogledaj taj Fortnite bundle i raspitaj se malo, ima za 370e sto je samo 20e preko najjeftinije ponude za klot, novi pro.
Ukratko pazi na 7166B jel mogu doci i sa 4.73 i sa 5.50, posebno standardni (non bundle) modeli, ako su novije proizvodnje, a na kp uglavnom jesu, dolaze sa 5.50.
edit: Siguran si i sa SW Battlefront bundle-om, ali on je 420e. Za to dobijes skin na konzoli i igru, koju mozda mozes da prodas. Kazem mozda, jer je tesko djubre :d
Jel moze neko da mi kaže kako se jailbrakuje ps4? Nov sam vlasnik ps4, serovao sam neke igre, ali vidim da se ne isplati jer bih morao i za online mp da placam. Cekam da izadje 5.55 hack, ali do tad me interesuje kako se to radi, kako da iskljucim da sam ps4 updatuje i da li bih onda time izgubio serovane igre na primer. Gledao sam video modded warfare, ali bih ipak voleo da mi neko korak po korak navede i kako uopste posle skidam igre? Hvala unapred
Čisto sumnjam, pa nisu oni tu od juče. I ja da prodajem konzole digao bih cenu ako tržište to može i hoće da isprati.Najjača stvar što preprodavci čitaju ovu temu i čim izbacimo da neka može dignu joj cenu u nebesa ahhaha. Kakvi smo ljudi strašno...
Ma da, to je isto kao da ti prodavac prodaje rootovan telefon za 100e više, jer ti ubacio igo navigaciju... A garancija kroz prozor...
[emoji28][emoji28][emoji28]
Nemojte da pravdati ove šibicare, pazi uradio jb, velika stvar.
To vam je dobar filter, ako vidite takav oglas i takvu osobu, što dalje od nje...
Sent from my HTC U Ultra using Tapatalk
Moze, ja imam patch. Moraju verzije igre/update-a i samog patch-a da se poklope.Da li na čipovanoj konzoli može da se instalira patch ?
Ja sam probao za pes 2018 ali mi u igrici ne dozvoljava da udjem u import/ export ?
Da li moram da imam original igricu možda ?
Hvala
Mozea i da skines verziju sa patch-om integrisanim ... Imas na darksoftware ..Da li na čipovanoj konzoli može da se instalira patch ?
Ja sam probao za pes 2018 ali mi u igrici ne dozvoljava da udjem u import/ export ?
Da li moram da imam original igricu možda ?
Hvala
A vi bi ste da vam to neko uradi za dzabe.
niko ih ne brani, konzole sa starim fw su deficitarne a retko je skupo, "rarum est carum" što bi rekli latini.
ti slobodno izvoli, nađi konzolu za sebe, i kupi je po ceni koja ti odgovara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari