Šta je novo?

PlayStation 4 Jailbreak

nisam neki majstor za ovo pa rekoh da pitam,planiram da kupim ps4 naravno cip,zanima me vidim da se pise da ce uskoro podici cfw na 5.55 (Pocinje 6.0 beta polako.),dali ce se pojaviti pre pes,fifa,nba i red dead 2, ili barem par dana posto izadje pes,dali imate te informacije ili neke pretpostavke u vezi toga ?
,
To niko od nas ne zna, jedino sto znamo je da su neki vec dekriptovali 6.0 kernel(nije jb) E sad... Moramo da sacekamo Sony da izbace 6.0 update public, i ako su ispeglali bag preko kog su developeri probili 5.55(privatno), 'trebalo' bi da izbace do Oktobra 5.55 jb legalno bez da ih Sony ganja. Sad, niko ne moze 100% da garantuje. Zaprati SpecterDev i qwertyuiopz na tviteru, oni su medju glavnim developerima.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

You can now install permanent themes on a Jailbroken 5.05 PS4, without having to reapply the theme on every boot up.
https://youtu.be/aSYZO5w0-fg

Dvoumim se da ovih dana porucim PS4 Slim 5.05 ..
Zanima me sto se tice igara na JB-u ... jel.moze da se skine igra sa najnovijim updejtom ili kako ... Npr ako bih igrao UFC3 neki borci nemaju na ranijim verzijama .. ?

I procitao sam da kada se ugasi konzola gubi se JB i treba ceo postupak iznova ... ? ako je ovako nesto i ne bih uzimao , sta treba da drzim sony stalno upaljen :) ?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Nadjes igru i nadjes update posebno. Ili nadjes spakovanu igru sa update-om. Svejedno.

Nista se ne gubi. Ali svaki put kada se ukljuci konzola, da bi igrao na ovaj nacin treba "tamo nesto" da se pokrene. Postupak traje ~20 sekundi, bukvalno 4 klika.

Pregledaj malo MODDED WARFARE kanal na yt. ;)

Poslednja izmena:
Nadjes igru i nadjes update posebno. Ili nadjes spakovanu igru sa update-om. Svejedno.

Nista se ne gubi. Ali svaki put kada se ukljuci konzola, da bi igrao na ovaj nacin treba "tamo nesto" da se pokrene. Postupak traje ~20 sekundi, bukvalno 4 klika.

Pregledaj malo MODDED WARFARE kanal na yt. ;)
oke ... valjda ima da se nadju ti apdejti :)

oke ... valjda ima da se nadju ti apdejti :)

Ukoliko je update za 5.05, verovatno ide uz jedinstven pkg ili je posebno kao update pkg, kao sto je kolega iznad naveo. Ja svlacim sa " Area51ChatRoom " discord-a, tj psxhax je tu igre prebacio. Sve je lepo organizovano.

Ukoliko je update za 5.05, verovatno ide uz jedinstven pkg ili je posebno kao update pkg, kao sto je kolega iznad naveo. Ja svlacim sa " Area51ChatRoom " discord-a, tj psxhax je tu igre prebacio. Sve je lepo organizovano.

Odlicno onda za updejte, a jel stranica moze da se kesuje za JB da se ne pali net stalno ?

Odlicno onda za updejte, a jel stranica moze da se kesuje za JB da se ne pali net stalno ?

Naravno, postoji opcija za cache preko DNS-a. Kesira se, i iskljuci net.

Naravno, postoji opcija za cache preko DNS-a. Kesira se, i iskljuci net.

Hvala na info-u , uzecu ga onda .. jel ima negde da se uzme nov a da se zna da je <5.05 softver ... ili da trazim po oglasima ?

Evo nasao sam kod Istvana 1Tb Slim za 265e, sad po ovome pise da ovaj model 2116 od istvana je 4.73 ... po wikipediji https://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_4_models

No Bundle EUR CUH-2116A Jet black 500GB Jet Black 4.73

Ako je ovo sigurno 4.73 znaci da porucujem ... ? posle samo mogu updejt na 5.05 na konzoli i preko browsera JB ? ili je bolje ostaviti na 4.73 i tu uraditi JB ?

Poslednja izmena:
Kako skidaš igre sa area 51,ne mogu da se snađem
Imas sve u FAQ, treba prvo da se registrujes na psxhax forum, postavis tako u odredjenoj temi i onda se javis na discord kanalu.
Evo nasao sam kod Istvana 1Tb Slim za 265e, sad po ovome pise da ovaj model 2116 od istvana je 4.73 ... po wikipediji https://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_4_models

No BundleEURCUH-2116AJet black500GBJet Black4.73

Ako je ovo sigurno 4.73 znaci da porucujem ... ? posle samo mogu updejt na 5.05 na konzoli i preko browsera JB ? ili je bolje ostaviti na 4.73 i tu uraditi JB ?
Moze taj, odradi se update na 5.05 preko usb-a, onda jb.

Nema Istvan ... Ako neko zna gde ima PS4 slim jeftino nek pusti u pm :)

imam neka pitanja,kolike su sanse da pes 2019 bude na 5.05 tako da brzo mozemo da ga igramo,mislim da su mizerne,al vase misljenje i dali ce biti problema ako sad uzmem konzolu cipovanu na 5,05 da se podigne kasnije na 5,55-6,00,tipa da nece moci i to ?

Ukratko, da ne lupas glavu, ako ti je PES prioritet prioriteta uzmes lepo ili novu slim konzolu za 240-250e ili polovnu za 200e i pes oridjidji.

Trebalo bi uskoro da izadje 5.55 , normalno samo uptejdujes na nju .. odradis jb opet i tjt .

Mada sad je bas tesko naci sony nov .. evo ja vec danima trazim da uzmem nesto :)

sa kp,kazu da je nov,sad dali je nov ili nije ko zna ),nadam se da ce izaci update 5,50 zbog pesa ili ubrzo zatim ili da ce pes raditi na 5,05 u sta sumljam )

sa kp,kazu da je nov,sad dali je nov ili nije ko zna ),nadam se da ce izaci update 5,50 zbog pesa ili ubrzo zatim ili da ce pes raditi na 5,05 u sta sumljam )
Ma nov je nije to problem ... nego 90% oglasa nema na stanju a ono sto ima su naduvali max ... 280e za 500gb slim ..

Pa sad tako je kako je. Mism nije to sad nesto naduvano, 30-35e preko realne cene za model sa 5.55 softverom. Tih 30-35e itekako vredi ako planiras jb.

Da podsetim, piraterija je zabranjena na forumu.

Tema je očišćena od offtopica. U skladu sa pravilima foruma, zabranjeno je postavljanje ili traženje linkova do igara. Hvala.

Poslednja izmena:
Da li moze u PES18 (PS4) da se ubaci neki patch kao pkg da se instalira ili nesto za normalne klubove i dresove ?

Izasle su YouTube,Plex i Netflix aplikacije cisto da znate

nije mi sad nesto jasno,kako ima neke konzole koje nesmeju da se podignu preko 4,75,a neke preko 5,05 to ispade kupis konzolu na 5,05 i onda neces smeti da je cipujes na 5,50 ili sam ja lud ?

nije mi sad nesto jasno,kako ima neke konzole koje nesmeju da se podignu preko 4,75,a neke preko 5,05 to ispade kupis konzolu na 5,05 i onda neces smeti da je cipujes na 5,50 ili sam ja lud ?
Ne vidim sto ne bi smelo ...

Planiram da uzmem PS4, hteo sam Slim verziju da uzmem zbog cene medjutim spominje se da neke igre bolje rade na PRO (fps) pa se jos razmisljam.
Ono sto me zanima, koliko je ludo uzeti sada konzolu i (verovatno) dobiti sa njom FW 5.50 i cekati za JB, jb za 5.50 je private vec par meseci, zar nije logicno da uskoro bude i public?
A ne daje mi se na kp po 100-150evra vise za vec JB konzole s igrama, to mogu i sam da uradim.

I dal vredi odmah ici na PRO (manje sanse za 5.50) i ako je cena skoro 100e veca od SLIM

Planiram da uzmem PS4, hteo sam Slim verziju da uzmem zbog cene medjutim spominje se da neke igre bolje rade na PRO (fps) pa se jos razmisljam.
Ono sto me zanima, koliko je ludo uzeti sada konzolu i (verovatno) dobiti sa njom FW 5.50 i cekati za JB, jb za 5.50 je private vec par meseci, zar nije logicno da uskoro bude i public?
A ne daje mi se na kp po 100-150evra vise za vec JB konzole s igrama, to mogu i sam da uradim.

I dal vredi odmah ici na PRO (manje sanse za 5.50) i ako je cena skoro 100e veca od SLIM

Ako imas zivaca da cekas do kraja oktobra/novembra onda uzmi 5.50... U suprotnom znas sta da radis :d

Nazad
Vrh Dno