To i meni treba ali niko ne daje bez racuna a ja nemamDa li postoji neki virtualni racun koji moze da se upotrebi za posebne potrebe?
Konkretno me zanima da iskoristim besplatno clanstvo ali treba broj racuna koji ja nemam.
Da ali treba razumeti i njih. Ti sa mejlom se mozes registrovati i da uzimas clanstvo stalno. Bar mejl nije tesko napraviti dok postoje i fejk mejlovi. A sa racunom je malo drugacije.To i meni treba ali niko ne daje bez racuna a ja nemam
mozes da probas sa gift visa karticom raifajzena. to je preloaded kartica. ima odstampan br nekog virtuelnog racuna na njoj. ne moze da se dopuni ali moze da ae potrose sredstva koja su na njoj.Da li postoji neki virtualni racun koji moze da se upotrebi za posebne potrebe?
Konkretno me zanima da iskoristim besplatno clanstvo ali treba broj racuna koji ja nemam.
ne znam koji put u poslednjih mesec dana im ne radi sistem. danas meni na aliju javlja da je issuer rejected payment. o tom 3d check da ne govorim.Pokusavam da uplatim pare na nalog AdmiralBet kladionice, i onda ide onaj Visa 3D security check gde mi salje sms, ali taj isti sms nikada ne stize. Banka Intesa je u pitanju. Jel ima neko ideju u cemu je fora?
sa novom aplikacijom možeš da privremeno isključiš kanale plaćanja i postaviš limite.
Za PŠ Visa karticu samo LIČNA uplata na šalteru uz Visu i liču kartu, ne može neko drugi da ti uplaćuje. Nemaš broj računa i zato tako ide, korisnik sam te kartice pa ti objašnjavam.Zanima me jedna stvar, ako ima neko ko je korisnik PŠ Visa Internet kartice.
Treba da mi stigne kartica za devizni račun, i zanima me je l mogu da prebacujem novac sa tekućeg dinarskog računa na taj devizni ili mora isključivo na šalteru da se uplaćuje novac ? Negde sam pročitao da ne može al ne znam da l je zastareo post.
Možeš. Upravo sam isprobao menjačnicu i kupio 0.85€ za 100 dinara po kursu od skoro 117.80, pošto je to minimalni iznos. Dakle, funkcioniše bez problema. Autorizacija prenosa se vrši uslugom sms kod, što je ustvari i neophodno radi puštanja naloga za prenos.Zanima me je l mogu da prebacujem novac sa tekućeg dinarskog računa na taj devizni račun Visa Internet kartice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari