240
Zarade i druga primanja
zaposlenih
Zarade, naknada zarada, dodatak na zaradu (regres, topli obrok,
terenski dodatak) i primanja zaposlenih (po osnovu privremenih
i povremenih poslova i po osnovu ugovora o radu van prostorija
poslodavca)
249
Zarade po drugim osnovama
Zarade po ugovoru o delu, po osnovu autorskih prava, patenata i
tehničkih unapređenja, po osnovu imovinskih prava i stipendija
Ma taj revolving je kradja cista
ne zelim da uzimam kredit za kupovinu nego da imam pravo odlozeno placanje. ok, ajd da ne bude da sam cicija, neka kamata je na mestu, ali 30% je previse.
Meni nije legao refund jos od 29.04 u intesi, cak sam zvao banku da im izdiktiram brojeve koje sam dobio da je placanje izvrseno, i rece mi operater da se pare vide ali da to prvo obradjuje NBS a posle prosledjuje njima, i nesto izlupa da je potrebno 5-7 radnih dana a proslo je skoro duplo...Drugari, sta moze da bude da mi se jos uvek full refund ne vidi u nedospelim obavezama banka intesa internet kartice, refund uradjen 07.05 , u pp nalogu lep opise da je refund odradjen na karticu itd..?
Vidim da nisam jedini koji ceka... Ja sam predao krajem aprila. Verovatno je velika navala... Cekam jos ovu nedelju, pa ih zovem da vidimKoliko dugo se ceka na internet karticu ?
Podneo sam zahtev jos 18.04, sluzbenica mi je rekla da ce za 10-ak dana da mi stigne sms da je pokupim u banci, a jos uvek nista :S:
Čekaj, a što bi ti to plaćao godinu dana? ili 24 meseca?
Kamata na ostatak duga je 2-2.5 posto ...
Ako otplatiš recimo 100 evra iz 3 puta, imaćeš 7-8 evra trošak ...
Šta je tu probelm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari