Goyakla
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.03.2005
- Poena
- 705
jel vam radi e-banking za fizicka lica?
prijavljuje mi da Servis za pristup Core bazi nije dostupan.
Meni radi, mogu da se ulogujem. Nisam probao plaćanje
jel vam radi e-banking za fizicka lica?
prijavljuje mi da Servis za pristup Core bazi nije dostupan.
Ma može sve, idi pogledaj malo temu Kako otvoriti račun na paypal-u ili tako nešto, sve je više puta objašnjeno.
Nedavno sam otvorio devizni racun i Intezi i dobio Visa elektron karticu. Kada sam trazio Visa internet karticu receno mi je da ako imam Visa elektron ova druga kartica mi ne treba.
Jesam li dobro ukapirao napisano na ovoj temi, da bih sa tom Visa internet karticom dobio drugi racun za koji bi bila vezana ta kartica i ne bih morao da vrsim placanja sa glavnog deviznog racuna na kome bih drzao novac, nego bih mogao da prebacim potrebnu svotu novca na taj drugi racun i da sa njega izvrsim uplatu???
Samo da napomenem da sam sluzbenici banke vise puta ponovio ovu pricu o dva racuna, ali je ona insistirala da mi druga kartica (Visa internet) ne treba.
VISA elektron je za onaj račun za koji je vezana .... Ja imam Visa elektron za firmu, dinarski, plaćam gorivo i to što ide na troškove, i imam VISA elektron za devizni, kojom plaćam preko putarine, gorivo i ostalo .... i VISA internet koja je vezana za poseban devizni . Čak i za taj devizni koji je VISA INternet možeš da tražoš VISA elektron, da kada ti neko uplati pare na njega, da dižeš na bankomatu.....Ona je za dinarski račun a ne za devizni.
i imam VISA elektron za devizni, kojom plaćam preko putarine, gorivo i ostalo .... . Čak i za taj devizni koji je VISA INternet možeš da tražoš VISA elektron, da kada ti neko uplati pare na njega, da dižeš na bankomatu.....
Hmm, ja otvorio pre 2 meseca devizni i trazio sam internet karticu i dobio. Znaci nikakvu elektron i sl. vec Banca Intesa internet karticu (kada kupujem nesto preko neta on je prepoznaje kao Visa).
I ne radim nikakvo prebacivanje niti imam 2 racuna.
Sve sto uplatim na taj devizni dostupno mi je odmah za kupovinu sa tom internet karticom...
Koliko sam shvatio vi imate 2 racuna pa prebacujete pare ??
Placanje u evrima, imam evre na racunu - oni prvo skinuli dinare
Dakle, JAKO oprezno sa Visa Electron kod njih. Propitajte tacno kako se koja transakcija naplacuje i trazite to pismeno. (jer su jako male sanse da radnici znaju stvarno)
Ja imam VE vezan za Hit racun (isto kao Maestro samo je Visa). Placanje u evrima, imam evre na racunu - oni prvo skinuli dinare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari