Druze, bez uvrede ili nekakve ljutnje ali veliki broj intesinih "strucnjaka" je nepismen. Svako ima neku drugu informaciju, a LIB se dobija postom.
Salje i Erste Banka, Raiffeisen Banka a i Intesa je slala. Stize u koverti koja je kao sto se koriste za PIN-ove kartica. CD sam dobio u banci.
A kod Vas u Intesi je procedura sledeca:
Jedna je prica na salteru,
Druga u Call Centru
Treca kada ti odgovore na mail
A cetvrta u praksi.
Ovo nije nista licno, ali vasi sluzbenici koji to rade svaki dan su veoma nepismeni. Dozvoljavaju mnogo gore stvari od slanja LIB-a.
Lepo sam ti odgovorio ko jos salje takve podatke postom, a to sto se ti sada vadis na to da pricamo samo o Intesi...Ko još sme da šalje takve podatke poštom?
E ovako...
da se ne bi dalje prepucavali oko teme koja nema veze sa zapocetom, samo cu PONOVITI ono sto sam napisao jos na pocetku, a to je kako se dobija lib.
To, ko je kakav, ko kako radi i koliko zna....necemo sada. Ja sam dovoljno edukovan i pismen, imam skolu i znanje, a i dovoljno iskustva u ovom poslu da ZNAM o cemu ti pricam, s toga se ne bih dalje uplitao u polemiku, i recicu ti samo da se LIB dobija na licu mesta! I ovo vise nema veze sa bankom, mestom u kom zivis, ovo imam veze sa cinjenicama, tako da kompleksima nema mesta.
That's all!
Prijatan dan!![]()
Ajde da je tako kao sto ti kazes, znaci vi imate za sve moguce racune u svim eksopoziturama LIB-ove? Sve odstampano x puta i spremljeno u svim ekspoziturima istog momenta?
Molim te nemoj lupati vise...
Da se vratimo na temu
Posto si ti insajder iz Intese hoces li biti ljubazan da nam objasnis zasto knjizenje transakcija ne radite isti dan nego mnogoooo kasnije? A ujedno kradete na razlikama u kursu kada se vrsi placanje u drugim valutama.
A kako si ti to procenio koje sam godiste?
Posto si ti insajder iz Intese hoces li biti ljubazan da nam objasnis zasto knjizenje transakcija ne radite isti dan nego mnogoooo kasnije? A ujedno kradete na razlikama u kursu kada se vrsi placanje u drugim valutama.
Pa posto si toliko informisan, hoces li mi "molim te" objasniti kako moze to da banka u kojoj radis radi automatski konverziju iz npr funte u eure iako na racunu ima funti?
Aha, znaci diskriminacija na osnovu godinu? A kako si ti to procenio koje sam godiste? Mozda sam stariji od tebe...
E pa malopre sam nazvao vas info telefon i teta koja je bese jako ljubazna rece da se LIB salje na kucnu adresu... Nazovi i ti, mozda se i ti iznenadis.
Pa posto si toliko informisan, hoces li mi "molim te" objasniti kako moze to da banka u kojoj radis radi automatski konverziju iz npr funte u eure iako na racunu ima funti?
A da si dovoljno ekudovan i pismen barem bi znao da odgovoris na postavljeno pitanje a ne da bezis od njega![]()
Znam da to sve radi kompjuter ali neko je dao instrukcije kako ce se naredba izvrsavati..
Ah... Pitao sam par puta, pokusavao nesto medjutim skoro svaki operater je odgovorio "Sta Vam smeta, nije to neka cifra".
Nisam mislio na procesor - CPU, nego na firmu koja procesira platne kartice.
Nemoj da zoveš call centar nego baš Sektor za platne kartice (ako budu raspoloženi da pričaju sa tobom - mada, budi ljubazan i verovatno ćeš naći nekoga ko će ti objasniti).
Od mene dosta offtopica.![]()
Ne, meni nisu tako rekli, vec, ako placam u $, bolje je da imam na racunu $(e sad, bolje za koga:bottlea u
prvo sve transakcije se obavljaju u EUR-im, tako rade i to ti kazu i pre nego sto uzmes karticu (meni su rekli jer me interesovalo). Znaci imas $ na racunu, placas u $ nekome, ali se radi konverzija. Moze im se ali su mi to rekli pre nego sto sam dobio karticu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari