Definiši ozbiljnu firmu? Korporacija, mala sa proizvodom, srednja, velika?Suma sumarum ko god često menja poslove u Srbiji nije nikada ni radio u ozbiljnoj firmi.
Bas tako, ne mozes da ides dok nenadjemo zamenu, e sad nisam pitao jel to dogovor izmedju nejga i posodavca da izadje u sustret, ili je pisalo u ugovoru, sam sam bio iznenadjen, jer je bukvalno par meseci trajao njegov odlazak iz firme.Uslov da napusti firmu? O cemu pricas, nikad nisam cuo za tako nesto?
Znaš da se za MCDS Srbija uglavnom ne radi direktno u početku već kao vendor?Drugo je Microsoft, koji se preporodio pod novim rukovodstvom. To jeste ozbiljan corp ali su uslovi za ulazak tamo poprilično visoki.
To ko nema porodicu moze sebi da priusti ili ima vec odraslu decu koja su na skolovanju.Znaš da se za MCDS Srbija uglavnom ne radi direktno u početku već kao vendor?
Takođe obim posla koji neki timovi imaju daleko prevazilazi 12 sati dnevno.
Druze, nemoj da me razumes pogresno, ali trebas malo manje da verujes u te basne sto ti pricaju. Ugovorom imas definisan otkazni rok i to je jedini uslov koji "moras" da ispostujes(moze i da se "otvori bolovanje" pa ni taj rok ne mora da se postuje). Niko nije lud da prihvati ugovor sa otkaznim rokom od 6 meseci. Sta se ko preko toga dogovori sa poslodavcem je vec druga stvar.Bas tako, ne mozes da ides dok nenadjemo zamenu, e sad nisam pitao jel to dogovor izmedju nejga i posodavca da izadje u sustret, ili je pisalo u ugovoru, sam sam bio iznenadjen, jer je bukvalno par meseci trajao njegov odlazak iz firme.
Ja sam cuo, ali samo cuo da u nekim firmama treba da najavis otkaz unapred tipa i do 6 meseci, e sad to je bilo pre mzoda 5 ili 6 godina, ne znam da li je to i dalje aktivno.
Zakon kaže 30 dana je maksimalni rok, ako nije specificirano u ugovoru uzima se 15 dana. Ako u ugovoru stoji 6 meseci, rok je 30 dana. Ovo je možda bio neki usmeni sporazum, čovek hteo da ispoštuje neki dogovor ili šta već. Ali da ti neko stavi uslov da nađeš 3 zaposlena da bi mogao da odeš iz firme je čista budalaština.Bas tako, ne mozes da ides dok nenadjemo zamenu, e sad nisam pitao jel to dogovor izmedju nejga i posodavca da izadje u sustret, ili je pisalo u ugovoru, sam sam bio iznenadjen, jer je bukvalno par meseci trajao njegov odlazak iz firme.
Ja sam cuo, ali samo cuo da u nekim firmama treba da najavis otkaz unapred tipa i do 6 meseci, e sad to je bilo pre mzoda 5 ili 6 godina, ne znam da li je to i dalje aktivno.
razumem sta kazes ali cini mi se da zaboravljas koliko ljudi ima koji su prihvatili sporazumni otkaz bez nadoknade da ne bi bili stavljeni na crnu listuDruze, nemoj da me razumes pogresno, ali trebas malo manje da verujes u te basne sto ti pricaju. Ugovorom imas definisan otkazni rok i to je jedini uslov koji "moras" da ispostujes(moze i da se "otvori bolovanje" pa ni taj rok ne mora da se postuje). Niko nije lud da prihvati ugovor sa otkaznim rokom od 6 meseci. Sta se ko preko toga dogovori sa poslodavcem je vec druga stvar.
Drugo je Microsoft, koji se preporodio pod novim rukovodstvom. To jeste ozbiljan corp ali su uslovi za ulazak tamo poprilično visoki.
Da ne bi bili sta?razumem sta kazes ali cini mi se da zaboravljas koliko ljudi ima koji su prihvatili sporazumni otkaz bez nadoknade da ne bi bili stavljeni na crnu listu
mene uopste ne bi iznenadilo da su coveka ubedili u tako nesto
Ne on da nadje nego firma da nadje 3 zaposlena. On morao da cekaZakon kaže 30 dana je maksimalni rok, ako nije specificirano u ugovoru uzima se 15 dana. Ako u ugovoru stoji 6 meseci, rok je 30 dana. Ovo je možda bio neki usmeni sporazum, čovek hteo da ispoštuje neki dogovor ili šta već. Ali da ti neko stavi uslov da nađeš 3 zaposlena da bi mogao da odeš iz firme je čista budalaština.
da da dobro si procitaoDa ne bi bili sta?
Mozda nekrsteni, nesposobni, priuceni, sujetni HR, krsteni i normalni nema sanse.Znam za inzenjere i admine,mozda je za programere druga prica,ali iole krsteni HR ako vidi da menjas firmu na godinu dana te brise iz spiska. U smislu kaze,ovom nesto fali.
Opet kazem za inzenjere,posto je tu specificno i pozeljno da imas dobar uigran tim.
Uslov da napusti firmu? O cemu pricas, nikad nisam cuo za tako nesto?
Drugar je skoro promenio firmu, radio je tamo 13 ili 14godina, preko te firme otisuo u USA i klijent z akoga je radio mu ponudio da radi za njih.
To ima smisla u Engleskoj i u EU zemljama, jer je drugačiji odnos između radnika i kompanija, mnogo bolji su zakoni o radu i zapravo se primenjuju tako da je razumljivo da imaju nešto drugačije prohteve. Srbija ima zakon o radu, ali se primenjuje kao i svaki drugi RS zakon i moraš žešće da se cimaš da ostvariš svoja prava, kao mini verzija američkog poslovanja bez pozitivnih strana istog. Pritom ljudi neobavešteni, nezainteresovani za društveno delovanje, pristaju na ucene i laži, potpisuju svašta...Evo ja sam se zakucao, 32 godine u firmi i nemam nameru da je menjam do penzije. Napredovao, nazalost, nisam, jos uvek sam na istoj poziciji kao i prvog dana.
A moj sin radi u Londonu, nagovestio je hedu da ce da mu uruci otkaz, ovaj mu rekao da ce da ga ubije ako ode pre nego se sastave sa novim ljudima u firmi. Otkazni rok mu je 3 meseca, to svakako mora da odradi, hed mu je najavio jos 5 meseci preko toga, junior odlepio i kuka da nema sanse toliko da im ostane a sa druge strane ce mu trebati u buducnosti ... predlozio sam mu da pristane na 5 ukupno i da to bude krajnji termin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari