Ko je rekao da je neupotrebljiva? I moj tv sa ultra clear panelom pravi refleksiju naravno, ali ne u tolikoj meri kao plasma zbog zastitnog stakla. Ja sam rekao da je lcd bolji izbor za gledanje po danu i ostajem pri tome, kako to neko shvata to ne znam, ali evo ako sam vam povredio osecanja izvinjavam se unapred. Trunke objektivnosti nemate, trunke.
Ogledalce ogledalce, jeste da je proslogodisnji model, da se odmah ogradim.
![]()
![]()
To sa staklom je postalo problem tek pre par godina... Svi mi smo imali i još uvek imamo po neki CRT i niko se nije žalio što ima refleksije.
Po mom mišljenju (na X10) refleksija nije problem. Po danu se najnormalnije gleda osim kada sunce direktno bije u ekran. Noću, pod sijalicama, refleksija se ne primećuje toliko da bi smetala.
Nema.Objasni mi! Reci mi da gamma nema veze sa ovim sto sam napisao.
bi mogla da stoji, ali samo u određenoj, veoma konkretnoj, situaciji (materijal/displej/podešavanja/ambijentalni uslovi)... Znači, za neki konkretan TV i izvor/materijal, a nikako uopšteno i svakako ne poredeći dva različita displeja. Na stranu to što tvrdnja važi samo do određene granice, a nikako u nedogled...veca vrednost game= bolji detalji u mracnim scenama
To sa staklom je postalo problem tek pre par godina... Svi mi smo imali i još uvek imamo po neki CRT i niko se nije žalio što ima refleksije.
Po mom mišljenju (na X10) refleksija nije problem. Po danu se najnormalnije gleda osim kada sunce direktno bije u ekran. Noću, pod sijalicama, refleksija se ne primećuje toliko da bi smetala.
Ne bih se ja previse nadao tome, ipak je ovo Srbija. Jedino sto ces videti od pojeftinjenja kod samsunga ce biti neki popusti za novogodisnje praznike, ali naravno samo par modela.
Razlika u ceni izmedju 37 i 42 je bas mala, pa ako stane, stavi 42.
A.. ako tako bude, onda tu 42ku sto imas prebacis gde si hteo 32/37, a sebi uzmes 50.
50" plasme je 50" plasme
I naravno da je slika bolja, suprotno govore samo oni koji:
a) nemaju oci/ne znaju sta da gledaju
b) nisu ni gledali/poredili
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari