Naravno,ali je on toliko popljuvao plazme i agresivno reagovao,tako da mora da mu se objasni da tu gresi i to je to,svako nek uzme ono sto voli i tako ce biti najbolje
Svaka cast Gizmoru jer svako ima svoje misljenje a moje misljenje je da su dalekooooo losije Pana plazme ispod G serije od onih LCD-ova koje sam ja naveo. Takodje nisam popljuvao Plazmu kao tehnologiju jer se i sam zanimam za nju(zainteresovao sam se bio za PN50B550) a to sto ti mislis da sam ja neki pljuvac tehnologija je tvoj problem.
Da se razumemo, mene ne zanima ko ce vise koju tehnologiju vise da popljuva i nisam od onih koji ce se raspravljati do sutra. Jednostavno imam moje misljenje sta bolje izgleda u prodavnici SD,HD i ostali source-vi na razlicitim modelima TV-ova,jer nemam gde da testiram osim samog sebe i prodavnice.
Eto vidis ti si rekao da ja nemam veze sa vezom a to nije lepo reci nekom koga ne poznajes kao ovaj tip Joriq. Ko si ti da mene ubedjujes sta je za mene bolje a sta ne i da govoris nekome da tvoj G10 nema mana?:trust:
Pitacu za savet ljudi ali u krajnjem slucaju ja sam taj koji kupuje i ja odlucujem kao i sto ces ti odluciti za tvoj TV a tako i Acco.
Ja nisam neki strucanjak u ovoj oblasti niti me preterano to zanima ali verujem svom oku kada ga bacim na test. Ono sto meni zapada za oko kad pricamo o Plazmi od Panasonika su G i V serija o Z ne zelim da pricam previse $$$, Samsunga 550,650,850, Pioneer takodje preskup ali sjajna slika; Sto se tice LCD-ova ono sto mene interesuje su Sammy 640,650,750, od Sony-ja KDLVE5,KDL46W5100,KDL46Z5100.
U pocetku sam bio vise za Plazmu pogotovo 550 jer je relativno niska cena kvalitet koji ovaj Samsung pruza je malo reci veoma dobar. Medjutim u bliskoj buducnosti klinci dolaze a i zena ne bi da se bakce sa Plazminim takoreci "manama" tako da smo se odlucili za LCD ali jos uvek cekamo i merkamo cene.
Pozdrav svima i opusteno bre ljudi i tako je svako nek uzme ono sto mu se svidi