Vise ce ti znaci 50" tv nego 50 dvd-ova koji stanu u taj levi deo.
bih ja ali nemogu zbog polica za dvdeje pravio sam je tako da je udubljenje za tv 100cm, ako bih uzeo 42 onda bih morao da ga izvucem napolje malko a pokrivao bi mi centar (zvucnik) koji bi morao da dignem na sledecu policu, a sve to bi izgledalo kao chir. gledam tv sa jedno 3,5-4 metra tako da ce i 37 da pije vodu
Evo dok unuk svira gitaru vidi se o cemu pricam![]()
Recimo da bi 42" na zidnom zglobnom nosacu koji moze da se odmakne od zida barem 35cm izgledala ovako.
Ja sam malo preuredio stari TV i tvoj zid, zarotirao sam g10 i skinuo sam mu postolje posto postolje ne bi koristio, zidni nosac omogucava fino rotiranje kao i spustanje po osi panela prema dole.
Kao na slici.
Koliko je udaljen unuk od TV-a na ovoj slici?
Hmm po ovoj situaciji koju vidim mislim da bi ti idealno cucnuo jedan zidni zglobni hand type nosac, i recimo 42" g10, iskreno ne bih isao na 50" eventualno 46", samo po onoj slici preblizu je pozicija za 50" deluje mi da ima izmedju 2.70-3.3M barem odakle dete gleda.
Zidni nosac bi ti dao mogucnost da stavis veci tv od velicine otvora, jer tv ne bi stajao u otvoru a i ne vidim razlig da kutije moraju biti idealno vidljive , po meni je bitnije da je panel vidljiv.
Mene vise brinu one fioke leevo i desno da li bi bilo moguce otvaranje fioka, moj ti je savet da preracunas razmak izmedju fioka ali tacno u milimetar, ili da se panel podigne u visinu tako da bi prvi red kutija na polici bio iza panela, mislim da nema nikakve potrebe da kutije budu vidljive, dovoljno je da su dostupne. Kad nesto vise gledam sliku deluje mi cak i da od deteta do panela nema ni 2.5m.
Lepo si primetio fioke. imam visu policu drvenu na kojoj je plazma 42" i kad bih stavio tu policu sa postoljem plazme ona je iznad gornje ploce od fioka 2 cm. ali posto je polica vislja zbog fioka i plazma ide u visinu pa pokriva zvucnik koji je sad iznad tv-a na drugoj polici. Verujte mi sve alternative sam razmatrao. jedino 37" cuchi da se zadrzi forma. Na slici se nevidi zvucnik levo koji je iza vrata ali kad se gledaju filmovi vrata se zatvaraju i onda su svi zvucnici vidljivi. Hvala na savetima u svakom slucaju videcu jos mozda policu prebacim u drugu sobu koja je veca pa ce imati mesta da se polica "doradi"samo treba sve dvdeje povaditi sortrati pa skinuti police napraviti jos jedan deo da bi se dobila sirina i visina...ufuf veliki je to posao kad budem bio dokon napravicu nesto.
Ono sto me nikako ne impresionira je kontrast... licno mi ne bi smetalo ako dobro izgleda u mraku tj. sve filmove inace gledam sa spustenim roletnama i tu do izrazaja dolazi dobra crna i uniformnost ekrana ali ne treba zaboraviti da je to ipak TV...
Ajde ovako da se izrazim... ja licno ne znam nacin da nekoga ko udje u radnju i razgleda televizore ubedim da kupi upravo tu plazmu ako pored nje stoji bilo koji lcd....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari