Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Pošto imamo dve slične teme, tj. slične samo po nazivu o vodenom hlađenju bilo bi zgodno da se jedna preimenuje tako da bi se po nazivu moglo zaključiti koja je za "mass-producing All-in-One" tj ona u sekciji "Hardver\Kućišta,napajanja i hlađenja\Mali vodič vodenih hladjenja (CLC)" dok ona sekciji Overclocking & modding\Vodic za vodena hladjenja ostane za "custom" vodena,nadogradnje i vesti.
Vidim da dosta članova pa i onih iskusnijih postavljaju AIO hladjenja u ovu koja je u "modding" delu foruma a ima i obrnutiih slučajeva.
Daj predloge kako da preimenujemo i odradicu

Jednostavno:

1. Custom loop vodena hlađenja
2. AIO vodena hlađenja

Ili da se u naslov ogovarajuće teme doda samo AIO i Custom loop, kao sto je predloženo.

Исправна одлука. За нас старе чланове (са скраћеним живцима) увести бар 7 дана обавезног “cool down” да се размисли мало, мени је ван памети да се због несугласица око кантера тражи брисање налога.

Иначе играм у последње време кантер са мојим старим другарима, и двојица су (још кумови) константно у некој препирци, кажу такви су још од вртића… 😂

мени је ван памети да се због несугласица око кантера тражи брисање налога.
Nije on zbog kantera trazio brisanje vec stava par "divnih" ljudi sa foruma koji imaju savrsenu i bezgresnu decu.
U potpunosti ga razumem, i ja bih prokipeo ali svakako necu dozvoliti da nam odlazi stara garda zbog takvih "gluposti".

Ovo mi se pojavljuje, sad već odavno ako posmatram vremensku liniju kada sam prvi put uočio, ali nikako da pitam šta utiče na to. Nije vezano za uređaj, laptop, telefon, dekstop, kao ni za Web Browser, kao ni za OS (Win, MacOS, iOS, Android).
1766600282281.png

Evo primera, pisao sam još jutros u temi sa slike. Nakon toga je pisano u job par tema ali se to ne vidi na pregledu glavne strane foruma,. Uvek je neki random post prikazan kao poslednje napisan iako to tako nije, što se vidi ulaskom u podforum:
1766600415251.png

Odvikao sam se više da pratim star je novo pisano na ovaj način.

Za administratore foruma:
Mogu li da pitam sta se desava sa moderatorima u hardver sekciji? mnogo puta se brisu moje poruke dok obican spam ostaje i tolerise se, evo malopre u rtx 5000 temi ostavio poruku o poskupljenja grafickih i izbrisana je, dok prethodni spam ostaje neizbrisan, da li neki od tih moderatora ima neki problem sa mnom ili sam mu dirao nekog miljenika?

U prilogu ostavljam poruke koje ostaju, a moje brisu koje su vecinom vezane temom.

Nekada je ovo bio odlican forum, i uvek sam bio aktivan u nameri da pomazem, ali ovo vise nema smisla i nije prvi put da se zalim na istu temu.

Prilozi

• 123456.PNG
    123456.PNG
    858.5 KB · Pregleda: 103
  • 12345.PNG
    12345.PNG
    201.1 KB · Pregleda: 104
Poslednja izmena:
Zar i ti, sine Ramo...?
Gde god je brisana tvoja poruka, takodje su brisane i gomile od ostalih clanova.
I to sve razliciti moderatori.
Pa Illidanu su vise brisali poruke nego tvoje pa se ne zali 😉
Chill, praznici su, opusteno, uzivajte...
Neki postovi u hw sekciji nisu od zivotne vaznosti...

Idem da nagovorim Kutiju da otvorimo Anarhija temu, definitivno nam je potrebna...

Sine Duke, online sam skoro ceo danas osvezavajuci nove poruke, tako da znam da se retko brisu pojedinacne poruke, i ako je ovo odgovor na moju zalbu ponasanjem moderatora onda momentalno prestajem sa ucestvovanjem na ovom forumu, ovo je samo gubljenje vremena.

Ovo mi se pojavljuje, sad već odavno ako posmatram vremensku liniju kada sam prvi put uočio, ali nikako da pitam šta utiče na to. Nije vezano za uređaj, laptop, telefon, dekstop, kao ni za Web Browser, kao ni za OS (Win, MacOS, iOS, Android).
Pogledajte prilog 520060

Evo primera, pisao sam još jutros u temi sa slike. Nakon toga je pisano u job par tema ali se to ne vidi na pregledu glavne strane foruma,. Uvek je neki random post prikazan kao poslednje napisan iako to tako nije, što se vidi ulaskom u podforum:
Pogledajte prilog 520061

Odvikao sam se više da pratim star je novo pisano na ovaj način.

Ne znam šta ste uradili, da li ste nešto uradili ali nakon ovog posta meni se stanje vratilo u normalu. 😀

Sine Duke, online sam skoro ceo danas osvezavajuci nove poruke, tako da znam da se retko brisu pojedinacne poruke, i ako je ovo odgovor na moju zalbu ponasanjem moderatora onda momentalno prestajem sa ucestvovanjem na ovom forumu, ovo je samo gubljenje vremena.
A sunce mu Ramma, sta je sa vama (nama) matorcima u zadnje vreme...
I sada tvrdis da lazem...
Jel sada treba da pravim ss sa sve brisanjem i farbanjem imena i postova ostalih clanova i moderatora (jer privacy) da bih ti dokazao?
Stara tenkovska rec ne vredi vise nista?

A sunce mu Ramma, sta je sa vama (nama) matorcima u zadnje vreme...
I sada tvrdis da lazem...
Jel sada treba da pravim ss sa sve brisanjem i farbanjem imena i postova ostalih clanova i moderatora (jer privacy) da bih ti dokazao?
Stara tenkovska rec ne vredi vise nista?
Nisam nigde naveo da lazes, samo kazem da u zadnje vreme pojedinacne poruke se retko brisu (osim mojih) u toj temi, a ostali se brisu ako sam upetljan sa (kako izgleda) miljenikom moderatora.
Kaze se "drzimo se teme" a tolerisu se stalno neki spam slike stranih sajtova i poruke kojima je mesto na Facebook a ne ovde.
Mislim zasto uopste da ucestvujem ako se stalno brise zato sto se nekom moderatoru ne dopada iz licnog razloga? Jos sam nedavno video pretnje jednom clanu zato sto je postavio video nekog youtuber-a sa ovog prostora (streber ili tako nesta).

Poslednja izmena:
Nisam nigde naveo da lazes, samo kazem da u zadnje vreme pojedinacne poruke se retko brisu (osim mojih) u toj temi, a ostali se brisu ako sam upetljan sa (kako izgleda) miljenikom moderatora.
Lepo ti kazem da nisi u pravu i lepo ti objasnih zasto ne mogu da pravim i delim ss gde bi lepo video da su ti 4 moderatora brisali postove, zajedno sa gomilom ostalih.
1766761040556.png

Toliko od mene

Lepo ti kazem da nisi u pravu i lepo ti objasnih zasto ne mogu da pravim i delim ss gde bi lepo video da su ti 4 moderatora brisali postove, zajedno sa gomilom ostalih.
Pogledajte prilog 520442

Toliko od mene
Ne bi da dalje spamujem ovde, ali znam za svaki pojedinacni slucaj, 16.12 brisana mi poruka vezana za temu (ne znam zasto), 17.12 zalio sam se na spam i ku*rcenje u zadnjih par poruka na sta je OP ku*rcenja odgovorio na bezobrazan nacin, zatim su obrisane moje i ostale poruke (i poruka od djalf koja je bila vezana za temu), 19.12 opet ne znam zasto isto kao i juce.

Zašto je zaključana tema za Xiaomi 17 Ultra ?

Godinama smo odvajali ultru od običnih modela, jer običnih modela ima previše, pa se nije znalo šta ko piše.

Zašto je zaključana tema za Xiaomi 17 Ultra ?

Godinama smo odvajali ultru od običnih modela, jer običnih modela ima previše, pa se nije znalo šta ko piše.
zato što su moderatori zapravo Vivo Vikinzi pa ljubomorno brane sve u vezi sa 17u 🤣

Otvorena je, izvolite

Da li sajt genericki dodeljuje lokaciju. Posto ja nisam sasvim siguran da li je to sajt generisao ili sam ja upisao posto mi na mestu gde je lokacija pise DeadStar?
Nakon koliko vremena se sme postaviti oglas ako administrator obrise oglas (u mom slucaju se to desilo jer nisam stavio mesto Grad ili Drzavu, kao sto rekoh pise DeadStar, iskreno pojma nemam da li sam ja ovo napisao, zato pitao ovo o generisanju lokacije)?

ako ti je za utehu,ja sam skoro nesto pisao u pogresnom podforumu i dobio ovu kaznu:

Nedozvoljen tip sadržaja (politika, piraterija i sl.), vidi mi se na profilu , ima opcija cini mi se da se vidi

Da napomenem da to sto sam pisao je dozovljeno u drugom podformu,kao sto mi je moderator to i potvrdio u privatnoj poruci .. ne znam cime zasluzujemo sve ovo,malo sam izgubio zelju za posecivanjem foruma,nadam se da ce sve doci na svoje mesto, svako dobro

Nazad
Vrh Dno