diskovi se ne prodaju u US zato što LF nije ni planiran da se pojavi na njihovom tržištu (čak ova tehnologija nije ni prikazana na ovogodišnjem CES-u), Fuji je lansirao medije samo u EU, Nec ne prodaje x1 serije u US, Nero ima odvojene sn brojeve... Zbog čega je tako razlozi nisu sasvim poznati, mada nije teško razraditi teoriju: HP.J Lo je napisao(la):Nema labelflash diskova. Cak i u USA imaju problem da ih nabave :wall:
byMaX je napisao(la):losh kvalitet istihOtprilike je 111 sada najbolji, pa 108, pa 109, pa 107, pa 110. Tako nekako...
byMaX je napisao(la):
Razlika je u lepo dizajniranoj prednjoj maski, QuiteDrive opciji za ograničenje brzine kod Audio/Video diskova zbog buke i retail pakovanju.gda je napisao(la):Ne razumem o čemu sad pričamo?
O Pioneer DVR-1xx ili DVR-Axx, da li su 1xx i Axx identični, samo u drugom pakovanju?
cekaj sad malo... jel bi onda mogao da se flesuje firmware od a11 na 111 pa da se dobije ovaj quiet drive ili to zavisi od hardvera? uopste sta tacno radi ovaj quiet drive?andjelkoyu je napisao(la):Razlika je u lepo dizajniranoj prednjoj maski, QuiteDrive opciji za ograničenje brzine kod Audio/Video diskova zbog buke i retail pakovanju.
objasnio si ga nema sta, to smo svi zakljucili ali niko ne zna tacnoDelija je napisao(la):QuietDrive je, ako se dobro secam, jedina stvar koja se ne dobija cross-flash-om...
izgleda da moze, ali onda cemu ova opcija, ima tu jos nesto...andjelkoyu je napisao(la):"Problem" je što Pionirov QuiteDrive Utility radi samo sa XL serijom, a u trenutku izlaska prvih firmvera ovaj program nije hteo da radi na crossflashovanim modelima. Kod starijih verzija (recimo za A10XL) je lepo radio na DVR seriji... ne znam da li su međuvremenu nešto uradili. Imate Zebrin sajt i temu o tome na 32 strane pa koga ne mrzi da sve čita...
PS. Zar ne može Nero DriveSpeed da posluži za istu svrhu?
u prevodu cackas mecku na p****. Ja sam lepo flashovao moj 111d u 111l sa fw-om 8.19 sa tdb sajta i nisam ga cackao nikakvim drugim glupostima lepo prijavljuje brzine za sve medije radi label flash, milina. Probaj da vratis stari fw ili da ga flashujes ponovo 111l fw-om sa ovog sajta ali bez tog media code speed editovanja. Pozzemaniac je napisao(la):evo, upravo sam flash-nuo moj 111d u 111l koristeci DVR111L_OIN_FW819EUJ.EXE koji sam propustio kroz MediaCodeSpeedEdit.
sad mi se drajv prijavljuje kao 111L ALI moze da reze samo 4X dvd-r.
u pitanju su verbatim dvd-r 8x certified koje sam pre flaesovanja rezao i na 8x.
koristim Nero 6.6.0.16.
cak mi ne daje ni jednu drugu brzinu da biram, sam 4X.
mislim, meni je to sasvim dovoljno, nikad i ne rezem brze, ali, ne znam sta se sad desava?
za ove verbatime je do juce nudio od 2x do 12x, sad samo 4x !!!
WtF ?????
sta bi na kraju jel ti radi sve ok ili ne, jel su ti povecane brzine za rezanje ili ne? meni na nec-u iz potpisa sa fabrickim fw-om verbatime 8x reze na 12x, dok pioneer samo na 8x koliko su i deklarisaniemaniac je napisao(la):...editovao sam predhodni post...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari