bez neke preterane želje da budem negativan ili da smaram, znajući da će ovaj moj komentar naići na strašna prozivanja i da ćete svi da mi napišete svašta, iako i sam očekujem jako lepu igru, ne vidim razlog zašto ovako svršavate svi na grafiku. i ovaj lik što je u snimku bio, kao u fazonu: pripremite toalet papir jer ćete da se umažete koliko ćete da se us.erete koliko je moćna grafika, ubacili smo to, to, to i to, i još ćete da svršite na to, to, to i to, i onda ćete da vlažite noću na to, to, to i to... hteo sam da ga premotam i da vidim šta je to toliko uber kewl, al aj pustih ga da završi... i onda. k.i.t.a. ovo je bre sr@nje totalno, kakva vam je ovo grafika? kao ručno crtano, uuuu jeee sad su mi oni pa neki umetnici, napravili vodopad, pazi da nije. pa ja u gw2 kad se prošetam pored random vodopada izgleda isto onako, a full 3d igra. imam neki retardirani screenshot sa malog kompa, pa ne ide da kačim, moram da napravim neki ss sa velikog, ovo je bre isto to... a igra stara koliko.
KAPIRAM da nije sve (tj. da je ništa) u grafici, kad je ovakva igra u pitanju, ali zašto onda toliko smaranje oko iste kako je perfektna, nikad viđena, ovo, ono, a ono totalna k@ra. znaš šta sam očekivao posle onakvog uvoda kakav je onaj istetovirani srmrad napravio? očekivao sam grafiku na nivou treilera za prvi wow.
jednostavno rečeno, ovo je old school rpg upakovan u
prihvatljivu grafiku i ni mm dalje od toga.
edit: u stvari evo random vodopad u gw2. igri za koju nikako ne može da se kaže da je no1 po grafici plus je rezolucija beda živa jer je igram na malom kompu
šta je onaj vodopad tamo bolji i na šta sam ja trebao da svršim ja ne shvatam
pogotovu što je ovde vodopad na 10m, a na onim tamo snimcima su vodopad i okolina iz ptičje perspektive, pa se sve male nepravilnosti ne vide. mogu da snimim neki vista video iz gw2 gde se tako strukture vide iz daljine, pa ono je isto i bolje od ovoga što su oni pokazali, a retard mi je tri sata držao predavanje kako treba da stegnem d.upe da se ne us.erem od onoga što ću da vidim. pa šta sam video? .I. eto to sam video.
jesam li malo preterao sa rečnikom? jesam. ali je preterao i ovaj retardirani tetovirani smrad. ništa ja grafički impresivno u ovom sr@nju što su oni predstavili ne vidim. lako je pobediti grafiku iz 2000. godine.