"koja ni ovako nije nesto"?! Ni prvi akt nisi presao, vidim ja nije ovo za tebe. Mozda bolje da probas Dragon Age 2.
Da li neko zna lokaciju gdje se smjestaju "save game"?
c:\Users\[username]\Saved Games\Pillars of Eternity\Da li neko zna lokaciju gdje se smjestaju "save game"?
Realno ni meni kao pasioniranom crpg igracu PoE na koncu nije preterano woow igra. Fina je naracija, ima svoje blistave trenutke ali ima i mnogo "gusackih" odluka developera koje su totalno umrtvile igru. Moglo je ovo mnoooogo bolje. Nadam se da ce bar Torrment da bude pun pogodak.
Realno ni meni kao pasioniranom crpg igracu PoE na koncu nije preterano woow igra. Fina je naracija, ima svoje blistave trenutke ali ima i mnogo "gusackih" odluka developera koje su totalno umrtvile igru. Moglo je ovo mnoooogo bolje. Nadam se da ce bar Torrment da bude pun pogodak.
"koja ni ovako nije nesto"?! Ni prvi akt nisi presao, vidim ja nije ovo za tebe. Mozda bolje da probas Dragon Age 2.![]()
Hvala ti stvarno na savetu ne znam sta bih bez njega.
Dizajnerske odluka za mnoge segmente igre poput loot-a, experience-a, crafting-a, combat-a su nebulozne u najmanju ruku.
Moglo je ovo da bude bas OK ali dzabe kad je sve nekako besmisleno a i bug-ovi ne pomazu uopste.
I meni je prica daleko zanimljivija u odnosu na Divinity, slazem se, ali mi kombinacija borbe i XP sistema kvari uzitak. Daleko od toga da je losa igra.
Trebao si se prijaviti za posao u Obsidian, siguran sam da bi igra bila remek djelo da si ti umijesao prste.![]()
Kako je lako kritikovati. Ccc...
Sto se tice bagova, ja sam nekako eskivirao sve njih. Vidim da se nekima javlja i crni ekran u Ridrikovom zamku, cudno, vjerovatno je to do kombinacije hardvera ili sta vec (ATI & Intel). Meni sve normalno radi.
I meni je prica daleko zanimljivija u odnosu na Divinity, slazem se, ali mi kombinacija borbe i XP sistema kvari uzitak. Daleko od toga da je losa igra.
@Miskonisu:
Mislim da ovo nije igra za tebe, iskren savet da uzmes nesto gde ce ti trebati manje strpljenja.
Ko se plasi bugova i da odjenom nece moci da igra igru po ceo dan, neka lepo pravi save game na svaki level up ili novu mapu i kad mu se desi da se save game corruptuje ili nesto "game breaking" neka lepo prijavi bug i ceka fix !!!
Evo ovde LINK sa upustvo kako prijaviti bug, a verujem da nisu svi iz dev tima otisli na bahame da piju koktele i trose pare na koks i zene sumnjivog morala, nego rade da srede igru jer od toga im zavisi i prodaja nastavka ili sledece neke igre ovog tipa.
Lako je samo kritikovati i kukati, ljudi su stvarno ulozili truda i vremena i maksimalno slušali community koliko su god mogli, a znamo da nije moguće svima udovoljiti.
I glavno nije ovo AAA naslov iza koga stoji 100 miliona $ i neka odvratna izdavačka korporacija, nego ovo su radili sami sa 4 milona $ od backera (i neke kinte iz slamarice)!
Edit: Inace mislim da je XP sistem odlican jer sprecava farmovanje.
@Miskonisu:
Mislim da ovo nije igra za tebe, iskren savet da uzmes nesto gde ce ti trebati manje strpljenja.
E realno izbacili su igru u igrivom stanju, seti se samo NWN2 koliko je imala bugova i koliko su je posle patchovali, aaa?
Ko se plasi bugova i da odjenom nece moci da igra igru po ceo dan, neka lepo pravi save game na svaki level up ili novu mapu i kad mu se desi da se save game corruptuje ili nesto "game breaking" neka lepo prijavi bug i ceka fix !!!
Evo ovde LINK sa upustvo kako prijaviti bug, a verujem da nisu svi iz dev tima otisli na bahame da piju koktele i trose pare na koks i zene sumnjivog morala, nego rade da srede igru jer od toga im zavisi i prodaja nastavka ili sledece neke igre ovog tipa.
Meni opet nije jasno kako ti strada samo endurance? Mojim likovima pada i HP i to vrlo brzo i nikakvo spamovanje borbi ne dolazi u obzir jer vrlo brzu budu maimovani...I dalje mi nije jasno po kom pravilu se u borbi deo dmg prenese i na HP. Valjda neki overkill ili šta li je.
Sad kao tobože ne može da se igra nešto zbog toga što se nekome desio nekakav bag. Ista priča kao i za Wasteland 2. Takođe, nisam iznenađen što se pljuje koncept "XP za kvestove, ne za fajtove". Farmere će takav pristup odbijati i to je sasvim razumljivo, nebitno da li ima responovanja kripova ili ne. Prosto, igra takav pristup ne nagrađuje. Ne kapiram zašto se ljudi tome čude, da li nas je masovno razmazio WoW, šta li. Sećam se da smo na istom ovom forumu pre par godina objašnjavali zašto bi bilo dobro da se vrati takav sistem, a ja sam takvu želju napadao jer mi je bilo glupo da, primera radi, rešavaš kvestove koristeći jednu stvar a onda XP koristiš da budžiš nešto sasvim drugo (recimo, pobio si silne bandite, vratio se, predao kvest i od dobijenog XP-a budžio Speechcraft). igre.
poenta u ovoj igri nije da se nabilduje lik koga vodite pa da gazite sve i palite kao u hack n slash igrama.
ovde je poenta prica , zrtve i kompromisi koje ce igrac morati da napravi. svaka borba bi trebalo da bude jedinstvena.
ja sam poceo recimo onu prvu verziju sa nabildovanom karizmom ili kako god se ovde zove , a kasnije slicno samo sam vise sibnuo u neke druge skilove i kasnije se zaprepastio kolicinom dijaloga koji su mi postali onemoguceni.
na takve stvari sam potpuno zaboravio tokom godina a igri daje jos jednu dimenziju za one koji ne moraju svakog protivnika da ubiju![]()
Jel neko igra sa Monk-om? Uzeo sam ga iz radoznalosti- beskoristan mi je.
No, kapiram da je beskoristan zato sto ja ne umem, a ne zato sto ne valja:d
poenta u ovoj igri nije da se nabilduje lik koga vodite pa da gazite sve i palite kao u hack n slash igrama.
ovde je poenta prica , zrtve i kompromisi koje ce igrac morati da napravi. svaka borba bi trebalo da bude jedinstvena.
ja sam poceo recimo onu prvu verziju sa nabildovanom karizmom ili kako god se ovde zove , a kasnije slicno samo sam vise sibnuo u neke druge skilove i kasnije se zaprepastio kolicinom dijaloga koji su mi postali onemoguceni.
na takve stvari sam potpuno zaboravio tokom godina a igri daje jos jednu dimenziju za one koji ne moraju svakog protivnika da ubiju![]()
@Miskonius
Farmovanje u smislu da te igra stimulise da izbegavas borbu kad god mozes. Npr: imas sobu sa dva neprijatelja u kojoj je kovceg. AKo imas rogue-a u ekipi ti mozes da se usunjas i otvoris kovceg. Ako bi se dobijao XP za killove, onda ti se ne bi isplatilo da igras na ovaj nacin, nego bi jedina validna opcija bila da ubijas sve sto se mrda - da farmujes XP kroz borbu.
@Miskonius:
Moj najiskreniji savet iskuliraj igru i ovu temu jedno 3-6 meseci i vrati se igri tamo negde na jesen ili početak zime, nećeš je prepoznati i uživaćeš je igrajući.
Ili igraj DAO ponovo, džaba hetuješ/troluješ.
You will get XP if you complete a quest objective, and for progressively filling up Bestiary entries in you party's Journal. Bestiary XP is rewarded when new entries are unlocked in the Bestiary page in the Journal, and will stop being rewarded if the entry is complete. Additionally, exploration XP is given out when new areas and landmarks are discovered in the world.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari